Autobusi na probama, posudbama i sl.

Autor maky, Ožujak 10, 2008, 01:03:16

epits

Ja nevidim da su financije grada loše zapadna obala se radi lova ide Hajduku i kk Splitu penzicima bozicnoce trebalo bi biti i za autobuse a ne kupit karosu

baco

Citat: epits  u Travanj 10, 2012, 08:59:42
Ja nevidim da su financije grada loše zapadna obala se radi lova ide Hajduku i kk Splitu penzicima bozicnoce trebalo bi biti i za autobuse a ne kupit karosu

sve sta kazes je istina, ali znas ko vlada gradom i kakva je situacija...  bus123

GTHD

pa nece valjda kerum reci kupi karosu zna i on sta vridi on ima merce a ne iveco

tramvajac 92

Puca Kerumu znaš šta za autobuse ko i Bandiću. Kad kaže da se mugu kupit busevi, samo veli imate XXX € pa si sami izaberite šta kako i čega kolko.

epits

stara je poslovica ( nisam bogat da kupujem jeftino) triba uzet bus za 15 godina a ne da se raspadne za pet

im

troosovinac

Citat: GTHD  u Travanj 10, 2012, 17:48:12
pa nece valjda kerum reci kupi karosu zna i on sta vridi on ima merce a ne iveco
daaaaaaaaa i najbolje da vozi u DUNDE na balote
bela lađa

troosovinac

bela lađa

troosovinac

Citat: epits  u Travanj 10, 2012, 20:31:24
stara je poslovica ( nisam bogat da kupujem jeftino) triba uzet bus za 15 godina a ne da se raspadne za pet
SETRA je zakon
bela lađa

epits

Dunde je bar u općini Split pa neka vozi !!!!!!mozda bi tribli vozit za Kaštela ????????????????

shef

Malo ste počeli lutati i lupati gluposti...nemojte da moram ključati temu. Tema je autobusi na probi u Prometu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

troosovinac

Citat: epits  u Travanj 11, 2012, 08:58:23
Dunde je bar u općini Split pa neka vozi !!!!!!mozda bi tribli vozit za Kaštela ????????????????
kupi če nama BERKET prave buseve!!!!!!!!
bela lađa

STEFI- GRAF

Dobro je rekao kolega Čovik triba uzet Ikaruse ali bez ikakvi sjedala samo sa rukohvatima jer ta sjedala ionako nebi bila puno čitava. Za 2 miseca bi u jednom busu bilo 5 vrsta sjedala ugrađenih.

troosovinac

kupit če SETRU da je ti voziš   ništa od buseva poništen natječaj
bela lađa

COVIK

Citat: troosovinac  u Travanj 13, 2012, 18:21:59
kupit če SETRU da je ti voziš   ništa od buseva poništen natječaj

Zapadna obala je davno tribala bit gotova,u Hajduku nemaju para ni za papar,penzići s božićnicom mogu kupit petnest kila kruha!!!! Razlog??? U gradskoj kasi nema ni lipe.Pa onda ne filozofirajte i probudi te se.Koje setre,koje karose,manovi,mečke???Priče za malu dicu.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...