Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

elvis

Jel nanovo lakiran ili je ostala stara boja??

Majstor

Bivši  ZG 680 RG posljednji generalno obnovljen sa dijelovima N 1116
Taj je stariji od Vincekovog
Samo mi sudite pošteno !

elvis

Ma to stoji,ali jel u Slavoniji nanovo lakiran ili su samo svoju shemu zalijepili?? to sam mislio...

Tomek

Ne, taj je noviji od Vincekovog, ali svi misle da je stariji jer je dugo imao onu staru masku ;)

ROAD

Vjerovatno će ići njihova standardna šema na njega, znaš da je u njih sve tip-top za sve pohvale.
NEOPLAN VIP CLASS

mate

Shemu u cetvrtatk navecer nije imao, dakle jos je plav, i mislim da nije ponovno farban, vec da su sam skinute naljepnice bivseg vlasnika

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

Euroliner SB-0222-NG je sinoc otisao za Cavoglave zajedno s Citylinerom Posavina Busa

Marek

Jetliner kojem je gorila guma danas viđen u prometu.

zlikowszky

Citat: steyr1985  u Travanj 12, 2012, 20:38:03
Osnovnoškolci se voze po posebnom linijskom prijevozu
Točno.
Citat: steyr1985  u Travanj 12, 2012, 20:38:03i to plaćaju škole.
Djelomično točno. Škole plaćaju, ali im taj novac refundira osnivač-elem županija. Na kraju presipavanja iz šupljeg u prazno - ne plaćaju škole nego županije
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

turist

bus123
Pozdrav društvo, pošto sam novi na forumu pa dođoh i na stranicu Slavonija busa......
Gledajući malo galeriju slika i čitajući povjest Slavonija busa, čestitav vlasniku, ovoje dokaz kad postoji dobra volja, kvalitetan plan da se može uspjeti, radnike zaposliti i da putnici budu zadovoljni sa pruženom kvalitetom......
Preporučam vlasnicima drugih autobuserskih poduzeća da odu i zatraže savjet od gosp. Matijaševića kako se unatoč globalnoj krizi može kvalitetno obavljati redovni liniski i turistički prijevoz.......
Čestitam gosp. Matijaševiću........
8-8
good_boy

Majstor

I kod Slavonija busa novost Neoplan gradski
Uskoro u prommetu
Samo mi sudite pošteno !

im

Na njuskalu se prodaje skyliner , starliner 1.generacije, i kombi iveco

Tomek

Drago mi je da je ovaj članak završio na index.hr-u, sramota i primjer rada kako radi Autotrans grupa...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/inspektori-pogrijesili-slavonija-bus-je-legalno-prevozio-ucenike/674267.aspx

Inspektori pogriješili: Slavonija bus je legalno prevozio

MINISTARSTVO pomorstva, prometa i infrastrukture stalo je na stranu Franje Matijaševića, vlasnika firme Slavonija bus. Inspekcija je, naime, Matijaševićevim autobusima sedam puta skidala tablice zbog optužbi da nemaju potrebne dozvole za prijevoz putnika, prenosi 034portal.hr.

Vlasnik Slavonija busa, Franjo Matijašević je uložio žalbu na svih 7 identičnih inspekcijskih nadzora od kojih su mu dvije prihvaćene drugostupanjskim rješenjem nadležnog ministarstva, a 5 ih još čeka. Radilo se o nadzorima na autobusima za prijevoz učenika.

"Nije mi to nikakva zadovoljština. Ponižen sam i otjeran iz Požege kao zadnje smeće. Uložio sam 4 milijuna kuna u dva nova autobusa, nisam došao kako bih radio mjesec dana. Htio sam konkurirati svojom kvalitetom usluge", kaže Matijašević.

Vlasnik Slavonija busa tvrdi da bi više volio da su mu žalbe odbijene. Onda bi, kaže, makar znao da je pogriješio. Nije još siguran hoće li ikoga tužiti.

"Nije mi samo do novaca. Ulagao sam u budućnost, a htjeli su iskompromitirati i mene i načelnike kojima se zahvaljujem jer su mi ukazali povjerenje i na kraju prošli isto što i ja", zaključio je Matijašević.