RJ Trogir

Autor maky, Studeni 20, 2007, 23:48:18

maky

Da, znam kako je, iste stvari se i po Splitu pričaju, ali samo kad Regio uplovi na stanicu. Nema šta, ja sam preoduševljen!  :D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Svibanj 06, 2008, 23:08:11
Da, znam kako je, iste stvari se i po Splitu pričaju, ali samo kad Regio uplovi na stanicu. Nema šta, ja sam preoduševljen!  :D
Da,ma sve je super,samo što se to ovdje čuje od mnogo ljudi jer je Trogir mali grad tako da svako skoro ko prođe ,a u životu se nije vozio trogirskim busevima to kaže.Busevi stvarno"odudaraju"na kolodvoru.Baci ti još koji đir do Trogira pa češ vidit kako lijepo izgleda kolodvor.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

netko

Molim te ako mi možeš objasnit nešto,molim te ako možeš.
Prvo,da sve bude u redu g.b.245 je tu još uvjek,zašto kažem.Isuzu-u ni traga ni glasa,kao da je u zemlju propao,a i danas još nešto zanimljivije.
"Trogirski" g.b.254 danas u 16:30 stoji parkiran ispred garaže i mehaničari mu kopaju nešto oko motora.To nije ništa čudno jel tako,ni meni.A ovo mi je čudno.Taj Lav nosi na sebi izad na displayu broj 37 i nedugo zatim se uputi put Splita.Meni ništa nije jasno,a tebi......,a u Trogir je stigao g.b.247 koji ima na zadnjem displayu broj 36.
Inače trogirski vozači još se izgleda uče na ovo dva busa.Pa neka naučit će i to brzo.Brate mili budi ti danas "u 88´",a sutra već "u 2008".Nemože to tako. :D

tamlover

Jel to oš reč da je Regio na kraju vozio 37 za Split??
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

netko

Citat: tamlover  u Svibanj 07, 2008, 22:46:00
Jel to oš reč da je Regio na kraju vozio 37 za Split??
Pa gledaj neznam ni sam šta da kažem stvarno sam zbunjen bio.Prije nego što je on krenuo(nekih 5 min)prije njega je krenula"normalna" 37-ma.Sad jeli stvarno bila stvar u nečemu oko motora pa je kasnio ili nešto drugo neznam,stvarno neznam. ??? ??? ??? ???

netko

Evo "Koprivničkog"ljepotana.Još mu izgleda na zadnjem displayu stoji broj 36.Inače to me ljuti >:( >:(.Ako je netko kupio bus(npr Marina)taj isti bus nesmije priječi niti 1m vožnje izvan Trogira.Izgleda da će se Lavovi stalno mijenjati i da će u Trogir dolaziti oni koji su se dobro "isturirali"po Splitu,mada ovaj možda nije baš puno prešao,ali eto....

tamlover

Ajme kako voliš pretjerivat čovječe. Bus vozi par dana i ti već govoriš o isturiranim lavovima. I uostalom jako je teško jednoj velikoj firmi kao Promet ispoštovati to o čemu se stalno priča - točno određeni busevi za određene općine. To jednostavno ne ide, tj kad tad mora zapet. A po meni, zavisno o konfoguraciji terena i duljini trase, i bolje je da se busevi mijenjaju pa da nakon određenog vremena budu približno jednake njihove kilometraže i općenito stanje mašine. A prije bih rekao i da su te općine kupile tip autobusa a ne njegov garažni broj, pa je tako svejedno koji vozi.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

netko

Citat: tamlover  u Svibanj 09, 2008, 00:27:03
Ajme kako voliš pretjerivat čovječe. Bus vozi par dana i ti već govoriš o isturiranim lavovima. I uostalom jako je teško jednoj velikoj firmi kao Promet ispoštovati to o čemu se stalno priča - točno određeni busevi za određene općine. To jednostavno ne ide, tj kad tad mora zapet. A po meni, zavisno o konfoguraciji terena i duljini trase, i bolje je da se busevi mijenjaju pa da nakon određenog vremena budu približno jednake njihove kilometraže i općenito stanje mašine. A prije bih rekao i da su te općine kupile tip autobusa a ne njegov garažni broj, pa je tako svejedno koji vozi.
Gle slažem se s tebom da možda treba mjenjati buseve,ali pazi.Ja sam i sam na kraju rekao da ovi nije puno prešao,ali ovi bi po meni trebao dulje vrijreme stati u Trogiru.Ili ako će se mjenjati busevi u Trogir trebaju dolaziti oni koji su prešli skoro jednako kao "trogirski" i pod istim uvjetima,a to su u Trogiru relativno dobri uvjeti osim djela inije 48.(mislim na ceste)Jer ako npr.u Trogir dođe Regio evo npr s linije 72(a smatrat ćemo da to Dalmatinska zagora)tako da se nemože govorit o cesti nego nečem drugom,a na tu liniju ide trogirski onda bi Trogir puno izgubio.Dobio bi autobus koji je već npr.dobro prešao km,i u težim uvjetima,a dao bi bus koji je bio u odličnim uvjetima i s malom kilometražom.

Uglavnom hoću reći,a i složio bi se s tebom.Ako se budu mjenjali busevi, trebaju u Trogir dolaziti busevi ALI koji su imali jednake uvjete kao što su uvjeti u Trogiru. :D,zašto kažem ako zato što sam i dalje pri istom mišljenju da busevi koji stoju u Trogiru trebaju stati tu jako dugo.Osim toga to su dva busa,a u Splitu ih koji voze ima bar 20.Zašto onda dirati Trogir. :D >:(

netko

Ma da se mi vratimo boljim slikama i onim koje nisu iz Trogira.
Seget Vranjica-g.b.164-linija 49,g.b.245-linija 48. :D :D

netko

Još jedna slika ljepotice g.b.245 na povratku s linije 41. :D :D :D

.U Trogir se ponovo vratio Isuzu.To je prvo,a drugo što je to g.b.237,a ne 236,a Maky ga je slikao kako vozi za Kosu.Ja stvarno ništa nerazumijem....
Evo i slika g.b.237. :D :D :D

netko

Ovih dana i Trogir se žuti kao limun.
Prvo Conecto. :D

A zatim Sl 232. :D

netko

Još slika. :D Usput danas nisam vido Isuzua. :-\
Ovog puta konačno slika Regia kako otplovljva za liniju 48. :D

netko

Prvo danas Isuzuu ni traga ni glasa.Jednastavno nema ga,a nema ni su 240 koji je kao nekakva njegova zamjena.Meni ništa ne ide u glavu.Jučer je bio tu i vozi,a sutra ga već nema.Mislim teško bunilo nenam šta da kažem.Osim toga danas sam vidio kako regia spremaju u garažu pod ključ,a prije par dana on nije bio nego Clasic i Irisbus tako da mi ni spremanje buseveva nije u šaci niti to još više nerazumijem.Maky bi li ti priblžno znao što se to događa sa Isuzuom jer meni nepada ništa na pamet,ali i možda sa spremanjem buseva u garažu. ??? ???  :D

maky

Citat: netko  u Svibanj 14, 2008, 21:44:43
Maky bi li ti priblžno znao što se to događa sa Isuzuom jer meni nepada ništa na pamet,ali i možda sa spremanjem buseva u garažu.  ??? ???  :D
A čuj, koliko god ja izgledao svemoguć, za neke stvari ipak nemam vremena i ne stignem puno toga, tako da ti na ovo neznam odgovoriti, jedino šta ti mogu savjetovat je da odeš do ljudi u radioni (ili da pitaš nekog vozača) "Dobar dan, ja sam taj i taj, autobusi.org portal, zanimale bi me neke informacije..." Drugačije nećeš saznati.   ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

manoplan

Citat: maky  u Svibanj 14, 2008, 23:46:53
Citat: netko  u Svibanj 14, 2008, 21:44:43
Maky bi li ti priblžno znao što se to događa sa Isuzuom jer meni nepada ništa na pamet,ali i možda sa spremanjem buseva u garažu.  ??? ???  :D
A čuj, koliko god ja izgledao svemoguć, za neke stvari ipak nemam vremena i ne stignem puno toga, tako da ti na ovo neznam odgovoriti, jedino šta ti mogu savjetovat je da odeš do ljudi u radioni (ili da pitaš nekog vozača) "Dobar dan, ja sam taj i taj, autobusi.org portal, zanimale bi me neke informacije..." Drugačije nećeš saznati.   ;)

Pa može se valjda i telefonom to rješit