Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

fakincic

ZG - 6462 - EM Irisbus Iliade danas bio na Humu na Sutli u 8.30. Očito je stiska pa ovaj naš šofer, koji to vozi, svaki dan dobije drugi auto.

tramvajac 92

Inače je šta, Temsa? Ona je vozila za Kotoribu..

Paško

Jedan Transliner dobio registracije ZG-8932-ER; ne bi im škodilo ponovno uvest garažne brojeve
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Marek

Upravo na D28 prošla  2 kamiona i na labudicama 2 Translinera koja su oduzeta nedavno. Jedan je imao imotske probne registracije.

Tomek

Stigla još jedna prinova u Croatia bus, Neoplan Tourliner troosovinac. U njihovim je bojama već, ubrzo će na registraciju. Mislim da je par godina rabljen, al je u sjajnom stanju i pun opreme.

Tlimfocit

Joj Profa će poludit. On je jadan bia siguran da je CB njegov.  good_boy

tamlover

Pobjego mi na Donjim Sveticama danas Tourliner pred nosom. Šteta, krasan bus na prvi pogled. A CB shema na njihovim novim busevima tako prkosno dobro izgleda... Prkosno u smislu svega lošeg što je tvrtka pro(e)živjela.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Konj

Tako i treba, trebaju nastaviti prkositi i pokositi sve pred sobom. Što te  ne ubije to te ojača.

8) 8)

Tlimfocit

Nego glase li ovi busevi BAS na cb ili su u najmu?

Shole

Mislim da to nikad nećemo znat, isto ko i sa AP Varaždinom.

vulkal

Svi novi busevi su u najmu.

Winamp

Kako su u najmu kad ovo piše na novom Citylineru:
Croatia bus d.d.
Heinzelova 61
10 000 Zagreb

Tomek

A kako na Bilijevim Travegima koji su u najmu u Pleso prijevozu ne piše da su vlasništvo Bilija. Ipak je ovo Hrvatska.

actros

sve 5  ;)
"Pravilnik o posebnim uvjetima za vozila kojima se obavlja javni cestovni prijevoz i prijevoz za vlastite potrebe" kaže da na autobusu mora pisati ime i podatci isti kao i u licenci! licenca se može dobiti i za vozilo koje nije u vlasništvu, samo mora postojati ugovor o dugoročnom najmu. ista situacija je i kod leasing-a...
...pa i logično je da piše ime korisnika vozila  :o stvarni vlasnici su itako večinom banke  :-\

tomicigl

sva tri nova autobusa koja su stigla u CB su iznajmljena od Sajka.