Libertas - razno (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:46:56

maky

Citat: Shole  u Travanj 09, 2012, 13:11:06
Naravno, ukinut će sirotinji to malo šta imaju, a ono di kupe paru na DU-Cavtat to neće ukidat.
i tu su izgubili 2 reda voznje koliko cujem. znat ce se ubrzo...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

narancasti

Priča se o tome da bi u Dubrovniku mogao poskupiti prijevoz.
Karte u kiosku 12kn,a u vozilu 15.

tramvajac 92

I na kraju će se vozit samo turisti i oni ki nemaju izbora..

stručnjak

;) ;)

Sjedi zeko na panju i oštri drvo. Naiđe lija i pita ga sta radi. Kaže zeko: "Oštrim koplje da ubijem medu." Poslije nekog vremena naiđe vuk i isto ga upita šta radi, a on mu reče da oštri drvo da ubije medu. Kad eto ti mede i upita: "Zeko šta to ti radiš?" Zeko ce njemu: "Ma, oštrim drvo i pričam gluposti."

;) ;)

MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO, PAŠ VIDIT KAD TE STIGNE GLOBALNA KRIZA!!! ;)

MAN SU220

stručnjak

Citat:Nitko za ništa ne odgovara. Tako je i na nivou države i na nivou firme. Svaki dan šefovi servisa potpisuju nalog od tog autobusa kao da je ispravan za vožnju. Ima dva mjeseca da je tako i nikome ništa. Mogli su je dosad napravit 20 puta.

ovo je navod iz pod forumske teme slike! autor: automatic-a
Javljam se s odgovorom u pod temi razno, pa ako ne pripada ovdje neka "recenzent"odradi svoj dio.
E moj automatic ti si dosta mlad i igraš iskreno na prvu, mi stariji gledamo normalno na te negativnosti, kako u društvo, tako i neposrednoj radnoj okolini, malo se odmaknemo pa pričekamo 24 sata( da stvar prenoći).Postali smo imuni na te pojave, i slijedi zaključak staru ekipu treba na klupu, a pustiti mlađe da uvedu reda, a to je praktički nemoguće jer stari igrači konce drže u svojim rukama (koje li ironije ili sarkazma ne znam gdje ga svrstati).

MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO, PAŠ VIDIT KAD TE STIGNE GLOBALNA KRIZA!!! ;)

automatic

Ja bi to svrstao u nerad ili totalni nered. Vidim ja dobro što se događa, ali neznam dokaad će to još trajat. Mnogi su pod lozom u hladovini zaradili plaću, neki čak i dočekali penziju pod istom tom lozom. Nadam se da će jednog dana netko napokon doć i posjeć tu "divju lozu"  ;D

MAN SU220

Kada ce prigradski vozni red??? Kasni ovoga ljeta.

narancasti

Prvi put nakon dugo godina Libertas neće večeras voziti besplatno!
Razlog tome su veliki troškovi u Libertasu.

MAN SU220

radi zakona promjenute linije i polasci
http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski2.pdf

narancasti

Što su ovo učinili s linijom 10?
Sezona a oni ukinuli dosta polazaka??  buljimir

MAN SU220

Citat: narancasti  u Srpanj 24, 2012, 12:55:00
Što su ovo učinili s linijom 10?
Sezona a oni ukinuli dosta polazaka??  buljimir
radi zakona dolazi inspekcija
a 10 ide svakih pola sata bez obzira na raspored