Presečki - rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:43:28

fakincic

A zašto onda akz prodaje karte do krapine?
I ne znam kako je danas, ali prije 10 i više godina kad sam se vozio busom, postojali su svakodnevni redoviti putnici do krapine koji su se vozili s Grazom.

zagorec

u rashodu završili:10-32,10-74,10-76,10-79,10-98,10-203

Tomek

Jel to znači da su svi Steyri rashodovani i zašto je noviji Transliner ex APT Čakovec rashodovan?

zagorec

nisu svi rashodovani.A neoplan je imao nekih problema s motorom i zrakom.

zlikowszky

Citat: fakincic  u Listopad 08, 2012, 23:31:20
Linija Croatiabusa za Graz, koliko znam, oduvijek ulazi u Krapinu, tak da je ipak bila neka veza.

Ma to štima, ali ta linija kao takva, po meni, nije služila kao poveznica Krapine i Zagreba, već tek kao usputna stanica gdje se ujutro u Krapini pobralo još švercera kave, riže, tehničke robe i ostalih blagodati, nama tada nedostupnih..Zapravo me čudi da ta linija još uvijek živi.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Tomek

Zašto te čudi? Pa često su puni ;)
I Autoturist koji vozi skoro svakodnevno za Graz iz Zagreba shopping turu je često pun, a za vikende zna ići i po 7 autobusa ;)

zlikowszky

Pa čudi me jer sam u nekoliko navrata na toj liniji vidio ili Iveco Daily, ili Probus, pa sam zaključio da je broj putnika mali.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Tomek

Citat: zagorec  u Listopad 09, 2012, 11:23:26
nisu svi rashodovani.A neoplan je imao nekih problema s motorom i zrakom.

Koji Steyri još voze?

zagorec

10-35,10-75,10-84,10-85,10-86,10-97

ivog

Ma ta Croatiabus linija ide u totalno nezgodno vrijeme da bi ju mogli koristiti putnici koji idu za Zagreb..

Ide relativno rano ujutro za Krapinu, kaj definitivno nikome ne paše, pa zatim ide natrag navečer..
Znači, eventualno može nekome pasati da se odveze za Zagreb, dok iz Zagreba nema smisla, nikakvog..
Ne vozi nedjeljom, znači ne paše studentima..

Bus može konkurirati jedino da ima puno polazaka i da ide AC, te da je niža cijena od vlaka..
Vlak iz Zagreba ide svakih 1-2h za Krapinu, tak da tu bi se Presečki moral pošteno potruditi da uspije prebacit putnike na bus..

Kaj se tiče linije za Graz 10-20 ljudi se vozi tom linijom, tak da minibus je dovoljan..

tramvajac 92

Ambasador je užas. Ima 4 brzine s tim da dok dođe do 4. to potraje. Još jedna velika zamjerka ide zvuku motora-taj bus123 zvuči kao usisavač. Ono kaj mi se sviđa su debela sjedala.

Paško

Čitao sam da primjerci iz prvih godina proizvodnje imaju dosta loš ovjes (bus se previše trese u vožnji), kakav je u ovome?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

tramvajac 92

bonaparte12

mislim da je ambasadoru riknul motor
>rigoleto< >rigoleto<
POLAKO I SIGURNO

Tomek

Meni nije jasno čemu taj Ambasador, trebao je Presečki još jedan Lexio kupiti, tako i tako su idealni za Westgate šta i ovaj vozi.