RJ Trogir

Autor maky, Studeni 20, 2007, 23:48:18

netko

Danas sam se vozio na liniji 48 i vozio je Conecto.Ljudi moji ja sam jednostavno izašao zgrožen,nema tih riječi koje bi ovo opisale.Slika govori 1000 rijeći pa nadan se da čete me razumijeti.Bit će još slika pa čete vidjeti pravu katastrofu Conecta i sramotu ljudi koji se voze u njemu,jer danas je bila velika gužva pa...... >:( >:( >:(
Katastrofa i sramota 1.Ovo čudo vrti ovako bez poklopca.Nedaj bože da tko stavi ruku u ovo ili blizu ovoga.

Katastrofa i sramota 2.

Katastofa i sramota 3.

Conecto me jako razžalostio.Totalno je zapušten i kažem bit će još slika pa ćete vidjeti.Ja bih se možda izrazio kao i Maky-pari kada vozi svinje,a vjerovatno i vozi jer samo one mogu to napravit.Jednostavo mi ga je žal kad se sjetim kako je bio mažen i pažen,a sad katastrofa.Nemam riječi.
Usput jedno pitanje Maky.Zašto na Isuzuovim maskama od tablice piše Isuzu-Presečki grupa-Krapina.

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Zato što je Presečki uvoznik Isuzua za Hrvatsku.

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

manoplan

Citat: maky  u Svibanj 31, 2008, 21:49:07
Zato što je Presečki uvoznik Isuzua za Hrvatsku.

I to jedini...rekao bi ekskluzivni  :D

netko

Neoplan N416 g.b.164 ex.783 iz nekoga poduzeća iz svoje daleke prošlosti.Inače žalim ove buseve jer unatoč njihovoj udobnosti oni trunu otkad su došli u ruke Prometa i pali u neodržavanje.

netko

From Trogir to Plano. ;D  :D ;)

netko

Citat: netko  u Svibanj 24, 2008, 11:24:35
G.b.245.
http://i248.photobucket.com/albums/gg173/neki_2008/DSC00412.jpg
Inače table u novim busevima stoje svakako.Nevidim problema upisati liniju u display mada je ovo Rj Trogir.Kaže Maky da je to jako jednostavno,pa.......
Alelujaaaa :D.G.b.245 došao u Trogir i vozio za Plano u 12:10h.
I sve to ne bi bilo ništa čudno da na displayu nepiše 41 TROGIR-PLANO.Jupiiiiiiiiiiiiiiiii................ :D :D :D
Netko se izgleda sjetio....Nadam se da su tako sve linije lijepo upisane. :-*

netko

Situacija i danas vizualno potvrđenana.Samo ovog puta linijia 42 što znači da su sve linije unesene u memoriju displaya.Još kad bi to učinili na Regia ja bi bio prezadovoljan. :D :D :-* :-*

A danas sve nešto čudno.Ovaj MB je ostao u kvaru oko 16:00h,a zadnji kraj samo što nije dirao pod koliko je "izdušio".Prolazim u 18:15 njega nema.Dolazim u 19:45 on opet leži ovako "bespomoćno",no međutim sad ga je shole upalio i šta je dalje bili neznam.Stvarno čudno. ??? ???

Isprika zbog kvalitete zadnje slike. :-[ :-\

netko

G.b.245.

I jedan "Gavrilović".

netko

Mb o305.Prvo ga jedno vrijeme nije bilo,pa je onda došao,no međutim sada rijetko vozi i stoji zbačen tamo na kantunu di je garaža,a prje toga bio zvijezda.
Inače autobusna stanica Seget Vranjica.

netko

Dvije slike.
Jedna "pila" koja nikada neće imati konkurenciju.

I ljepotan u kojem sam se ujutro vozio.

netko

G.b 64 leži ovako mrtav i nemrda po menih znana 2 sata a možda ćak i više. :'(

netko

E,Bože :-\.Kad bi mi neko znao objasniti što se to događa sa 37-mama ???.3 37-me se pokvarile u 2 dana :(.
Usput slika g.b.245 koji se vrati iz Slatina,a ludilo je počelo.Kilometarske kolone,brzo če doći vrijeme kada će za Slatine-Trogir trebati više od 1h,a autobus dođe i vrati se za 20min. :(

netko

Lav g.b. 245.Preodličan prigradski bus.Fenomenalno udobna sjedala za prigrad.Sve 5.Po meni rame uz rame sa Regiom bez dileme.
Malo unutrašnjosti.

Ona famozna kutija zbog koje cijelo vrijeme razmišljam zašto je tu.Iz nje nešto "cvili",i čuju se se zupčanici.

A ovo su imali i stari o305g,ali samo na dva tri sjedišta,tako i ovi ima samo na kraju.Ovo bi trebalo biti nekakvo grijanje ako se nevaram.

I za kraj.Za sada......potpisi su počeli.

Inače zadivio me red poredanih "nužnih" čekića nako lijepo poviše šoferove glave.
Jedina zamjerka Lions Classicu U ina na malo bučniji motor.

netko

Gadno,gadno.Samo da se ovo ne počme događat onoj "trojici". >:(
Inače vozio sam se neki dan u njemu i bus je poprilično "ofucan".Spašava ga to što je 2007god jer se ništa ne ulaže u njega. >:(

netko

;D ;D ;D ;D
MB O 345 se pregrijao.