AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

MATKO

Smjenjen direktor u Ap Imotskom, i savjetnici

turist

Citat: MATKO  u Travanj 06, 2013, 18:24:13
Smjenjen direktor u Ap Imotskom, i savjetnici

bus123
MATKO! Šta se desi, nije li MAN 422 hvalio se kako je sve uspješno rješeno....
Imaš li informacije što je razlog smjenama. Što su oni Palcu skrivili?  good_boy>hammer< 8-8 :)evil

ist

Koliko imaju Scanija? Jedna je ležala godinu-dvije u servisu na Sirobuji, vidio sam je tamo prije nekih tjedan dana. Imaju li još koju

200D

im

Nikad popravljena otaad je kupljena uvik nesto

STEFI- GRAF

Najbolje bi bilo da kupe one 2 Scanije u Livno bus pa da od tri sastave jednu ;D ;D ;D ;D

SETRA S415 HDH

čujem nesto da se moraju selit i iz garaže,sad je li to istina ili nije....vidit će mo...

autoparts

Moraju bilo im je rok do 2 mjeseca ove godine ali još im je produženo jer je to pod bankom iz varađzdina na tim garažama je dignut veliki kredit

200D

U Autopoduzeće stiglo 40 000l diesela i 4 citylinera iz Panturista.

autoparts

dok ovdje ne budu slike od tih panturist buseva  nećemo se vjerovati   ko će ih vozit kad sve njihove linije vozi autohercovi vozači koji su neki dali samovoljno otkaze a ostalo je pribačeno u grude

a ti busive od panturist to je vjerovatno stariji nisu noviji to su se prodavali ima 3 godine

i 200D nemoj lagat da je stiglo kad nije

200D

auta jesu starija to je za dicu vozit a ako laze vozac lazen i ja u mana 264 danas uliveno 600l i kaze covik da je dosla cisterna i nalila 40 000l

SETRA S415 HDH

nema potribe vrijeđat jedi druge ,ali ako je tako onda je to dobro,sta god dođe u ap imotski dobro je doslo... sve je od koristi

im

Ako su dosli ti citiy po meni bi bilo bolje da mali man i setra2 voze dicu a ti city linjie za Split pa ako triba i za zg

MATKO

kad ce nasi vozači početi voziti, Palac smjenio upravu najvjerojatnije što joj nije pošlo za rukom da potra kući ove vozače sto ne voze,a to su pretežno sindikalisti, mozda je mislio da u R.H.nema nikakvog zakona kao u njegovoj državi

autoparts

laže 200D reka da je u mana uliveno 600 l goriva a u tog mana je rezervao od 560l i kako može da stane 600 l goriva kad je rezervar od 560 l ja znadem sve o tim busevi jer sam bio gori radio 3 godine i otiša am kad je firma prodana gospodinu Miru Palcu iz Gruda  a ti busevi nisu došli i to vas je lagao 200D