Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

boro

...nema nikakvih zlih duhova, ja mislim da je problem stvarno u bocama na krovu, Pulski Citelisi imaju jednu "bocu" ispod poda i funkcioniraju ok.

Spiker

Pulski su diesel i nemaju boce na krovu.
Samo klima.

Na zloduhe sam pomislio jer su nesretni zagrebački citelisi na plin, kao i riječki.

Bocko

Ima li napretka u punionici, je tko bio slikati nedavno?

kico101

Interesantan je komentar ispod.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Spiker

Ma šta ti pada  na pamet? Ovi Citelisi su čudni proizvodi. nakon što ih kupac plati, nikako da dođe po njih. Ta ZET-ovci nemaju mjesta za parkiranje pa ih odvezu kod zastupnika neka tamo leže. Pa sad ovi RI isto...

kico101

Samo kažem da je komentar interesantan ( ako se ovo "padanje na pamet" odnosilo na mene ).
Proizvod nije čudan. Čudni su ljudi. ;)

primavera

Citat: Bocko  u Travanj 29, 2013, 22:55:30
Ima li napretka u punionici, je tko bio slikati nedavno?
Evo slikano jučer posljepodne

primavera

Nego koliko će ostati kamera za vožnju u natrag na svome mijestu ???
Moglo bi ih biti po njuškalu!

Bocko

Baš lijepo napreduje. Zadnji sloj pijeska i asfalta i praktički je gotovo! Kamere se neće ukrasti jer se ne čini vrijedno i puno njih neće ni znati čemu služi
Btw jesu li oni kontejneri na lukobranu za spremati bicikle u njih ili za nešto drugo?

primavera

Kako se price to je za bicikla,a  kontejnere oslikati će ih Vojo Radoičić.Ako prodem sutra uslikim jednu fotku.

primavera

Citat: Bocko  u Travanj 30, 2013, 21:55:25

Btw jesu li oni kontejneri na lukobranu za spremati bicikle u njih ili za nešto drugo?
Slikano danas nisu novi autobusi ali je za nove biciklete :)

kico101

Taman kad sam pomislio da ne može gore, naši drugovi me ugodno iznenade. Što je slijedeće? Iznajmljivanje skateboarda?
Ovaj kontejner se baš lijepo uklapa u sivilo riječkog lukobrana. Nema niti poštenog wc-a, a kamo li čega konkretnijega. I ono malo klupica je toliko oruzinavilo da se čovjek boji sjest. O mogućnostima sam već u više navrata trkeljao, pa nema smisla. >hammer<

Boki651

Kako će ljudi završavat u moru tamo kod dezinsekcije, koja debilana iznajmljivat bicikle, makar da ima neka staza pa ajde. Al su turisti s Adonie imali što i za vidjeti prilikom dolaska u Rijeku, naročito oko lukobrana.

Bocko

I na refu su nezadovoljni ovim kontejnerima a pogotovo jer su se betonirale tračnice.
Naime, tu je u nekoj budućnosti mogao voziti turistički vlakić, tračnice nisu u toliko lošem stanju jer su i rekonstruirane uz skladišta, preko mosta do terminala i onda "stručnjaci" ovo naprave.
Najruzinavije i ružnije kontejnere stave, prvo su ih trebali obojati. Ma sramota za čitav projekt kao i ideje iznajmljivanja bicikala po šetnici bez ograde. Pogotovo kod dezinsekcije gdje je usko i kada se bude mimoilazilo ljudi će završiti u moru.
No, probližavaju se izbor mora se nešto raditi (iako ne znam zašto kod nas je garantirana pobjeda uvijek istih-crvenih).