Presečki - rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:43:28

zlikowszky

Smedja prinova Bova je DA 674 CP. Ne znam jel imamo taj podatak...
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Sonja

Počela izborna kampanja.
Na isuzu-ima obljepljena bočna (srednja) stakla izbornim plakatima HDZ.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tramvajac 92

Dok je 10-223 (Ambasador) sr*nje, 10-228 (opet Ambasador) je puno bolji. Zvuči ko normalni dizelaš sa 4 brzine, normalno šalta i sve. Možda će na 10-223 sredit getribu..

Tomek

Jučer u Zagrebu viđena novost, Isuzu Turquoise gbr 10-236 DA registracija ex Stopić!

TAM

Jeli se to Presečki rješava svojih Eurobuseva?
Dani ponosa i slave!

tramvajac 92

Ak misliš zbog niskog eurobusa u apvž, u najmu je zbog manjka buseva.

frukec

10-173 - KR-871-FO - VDL Bova Futura FLD 12.340 Najvjerojatnije ostala bez goriva u Mirkovcu kraj sv.Križa Začretje,stajao za cestom,vozač zvao pomoć, a iza njega se stvorila ogromna gužva.

frukec

DA-560-CU, 10-236, ISUZU, odličan bus, samo 160 000km  :D

frukec

NEŠTO O PRESEČKOM:

Tvrtka je u 100 % privatnom vlasništvu, a glavna djelatnost je prijevoz putnika. Za tu namjenu tvrtka ima stotinjak autobusa raznih kapaciteta u vlasništvu (od 26 - 72 sjedećih mjesta), od čega tridesetak visokoturističkih autobusa (Neoplan, Volvo, Isuzu). Glavni je prijevoznik u Krapinsko zagorskoj Županiji, kako u linijskom, tako i u ugovorenom prijevozu (prijevoz školske djece - 8 ugovora o prijevozu, radnika - 15 ugovora i sl.). Osim prometovanja na područnom nivou tvrtka ima stalne linije prema Zagrebu, te tri sezonske linije prema moru (Vir, Novi Vinodolski, Baška). Također se bavimo i međunarodnim prijevozom na linijama iz Zagreba prema Parizu, Munchenu i Subotici.

fakincic

http://www.zagorje.com/vijest/crna-kronika/skolski-autobus-sletio-u-kanal-uz-poplavljenu-cestu

Izvor: www.zagorje.com

Osim olujnog vjetra, probleme u prometu stvara i ogromna količina oborina koja je pala u posljednja dva dana. Tako je u mjestu Doliće kod Krapine jutros oko 7,15 sati autobus sletio u kanal koji se nalazi uz poplavljenu prometnicu.

Zbog velike količine vode na prometnici, oko pola metra, autobus je zahvatio bankinu i sletio u kanal. Srećom, nije se prevrnuo nego je ostao nagnut.

Nezgoda se dogodila na državnoj cesti D74, a kako su potvrdili u PU krapinsko-zagorskoj, nije bilo ozlijeđenih niti materijalne štete.

Nalc

OK, kak je uspel završiti s lijeve strane u grabi ak je išel iz Krapine za Đurmanec...... Od završetka odbojnika s desne strane do čistog asfalta ima malo nešto više od 100 metara. Pratiti ravninu je mogel. Osim ak ga voda nije odnesla, al opet, nije tak visoka da bi to baš bilo izgledno.

frukec

To se i ja pitam

Sent from my iPhone using Tapatalk

jadrantrans vrgorac

Ja mislim da je tu glavni uzrok Martinje!  ;)