ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

netko

Citat: Eurobus av120  u Lipanj 19, 2008, 11:57:09
danas oko 10 sati je na terminalu Črnomerec ZET-ov autobus na liniji 125 udario u noseći stup nadstrešnice na stanici i izbio ga doslovno... mislim da je bio g.b. 139, ali nisam siguran... uglavnom viđena je i hitna pomoć pa je vjerojatnost da je stup udario nekoga na stanici...
Evo nešto više o tome. ;) :D
http://www.24sata.hr/video/zagreb-autobusom-zet-a-se-zabio-u-stajaliste/67720/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_video
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Ivan1983

Vozač je napuhao 2,28 alkohola u krvi ;D

mate

Zbog tih 2.28 nije ni skuzio autobus...e,da je bio trijezan...skuzio bi.. 8)

manoplan

Citat: Touringovac  u Lipanj 23, 2008, 16:50:58

Pa to je po novom zakonu za direkt u 'čuzu'  :-\

Servis

Citat: manoplan  u Lipanj 23, 2008, 19:35:07
Citat: Touringovac  u Lipanj 23, 2008, 16:50:58

Pa to je po novom zakonu za direkt u 'čuzu'  :-\

Čemu taj smajlić, ne odobravaš novi zakon ili...? Po meni je to u redu, jer sa tolikom količinom alkohola u krvi si definitivno potencijalni ubojica na cesti.

mate

Ma takve odmah u zatvor...nema nikakve price...takav zakon i treba biti za takve vozace...nek u zatvoru malo promisle da li ce vise pijani sjedat za volan

mate

Nazalost nastavlja se divljacko ponasanje maloljetnika kojima je kucni odgoj ravan nuli... >:(

manoplan

Navodno je sinoć u olujnom nevremenu na Sljemenskoj cesti oštećen jedan autobus jer je stablo palo na njega  :o

brzi

Citat: manoplan  u Srpanj 08, 2008, 09:06:19
Navodno je sinoć u olujnom nevremenu na Sljemenskoj cesti oštećen jedan autobus jer je stablo palo na njega  :o

da,točno to sam i ja čuo na večernjim vijestima na radiju,evo gledao sam na 24 sata,obično oni imaju svoje leteće reportere,ali zasad ovo:

http://www.24sata.hr/ostalo/clanak/stablo-palo-na-autobus-pijavica-harala-rijekom/70190/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

tomislav2809

Kolko vidim na slikama radi se o gbr 71, a s obzirom na oštečenje čini mi se da neće tako brzo u promet.

tamlover

Ovo je strašno oštećenje.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

manoplan

Citat: tomislav2809  u Srpanj 08, 2008, 12:22:51
Kolko vidim na slikama radi se o gbr 71, a s obzirom na oštečenje čini mi se da neće tako brzo u promet.

Evo slika iz ARZ-a.Zaista se radi o gbr.71.Dobro je dobio po ''lampi''.