ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

TAM

Za Aabenre sa reklamom Jadranske banke (ŠI 684-CS) i Katedralom (ŠI 682-CS) se slažem stvarno su dosta dobro očuvan jer ih stalno voze isti vozači, ali i one su počele dobivati "ukrase", a kod ove dvije Aabenre (ŠI 453-FK) i Konzum (ŠI 698-CS) cijelo vrijeme nešto drnda kod zanjih vrata i to je nepodnošljivo. Još kad se sjetim kad su ih slali za Primošten i Rogoznicu. Užas. Ja se najviše bojim ove viske avtomontaže kojoj je šasija istrunila, a oni je konstanto krpaju i još će voziti djecu. Osim bijelog Volva 9900 nestao je i Eurobus ŠI 221-ET. Nisu u okrugu garaže. Zeleno-bijeli eurobus (ŠI 685-FC) bi mogao goriti ovo ljeto. Uvijek se vide tragovi benzina i smrdi po benzinu i još će cijelo vrijeme voziti za Skradin.
Dani ponosa i slave!

Majstor

Bova do Zagreba pa šta fali takva vozila dolaze u sezoni iz svakakvih vukoje.... A nije od Si do Zg
Trebali bi Airbusevi voziti ?
Samo mi sudite pošteno !

Servis

Slažem se, obojica (TAM i peron24) gore malo dramite. Lakše malo.  Ta Bova od Gaje je normalan bus u regularnom stanju. Doduše, pitanje je dokad.

Svi znamo da je vozni park u rasulu niti da se ulaže u održavanje i da je sve na principu "krpaj dok se ne raspadne". Ne mora se svaki dan pisati jedno te isto.

I da, bijeli 9900 vozi. Izgleda žalosno, ali koga briga za to?

tramvajac 92

Citat: peron24  u Ožujak 18, 2014, 17:59:56

Da li još vozi bijeli Volvo 9900? Vjerovatno i njega misle u penziju pa da imaju djelova za sivoga.

Vozi, jučer je bio u ZG, a u ned je bila Setra.

TAM

Dobro malo jesmo pretjerali, ali ta Bova je u lošem stanju. Ona je i dalje za Zagreb. Bilo bi najbolje da je šalju za Trieste nego Regia. Kada je došla kod njih nije dugo prošlo, a da se nije pokvarila. Genijalci su je slali na lokalne linije. Mulci su devastirali unutrašnjost. Ja sam bio svjedok, jednom je toliko bilo dosadno da je uzeo upaljač i palio plastiku na sicevima. Stavili su joj držaće za zavjese od starih gradskih TAM-ova, pogubili su joj ratkape. Nema ni godina dana da je kod niih, a na što liči. Bijeli Volvo 9900 je u užasnom stanju i prokišnjavanja na sve strane.
Dani ponosa i slave!

lions

Šta je s tim bijelim Volvom 9900? Tj. koji problem ima?
Prije par tjedana sam se vozio u njemu do Vodica i bio je u redu.

Sivog i dalje ne vidim na lokalnim linijama (točnije, nikad ga nisam vidio na lokalnoj liniji). Ako netko je neka kaže, ali sumnjam da on ima vremena za to. Vjerojatno vozi i u Trst.

Niska avtomonzaža, koju u zadnje vrijeme vozi šofer iz Čiste Velike (čiji se narančasti bus pokvario, steyr ili graff&stift) na linijama za Pirovac i Čistu Veliku... stvarno ju treba srediti malo. Neka sjedala su iščupana.

Bus s natpisom Solaris je u super stanju godinama. Uvijek je čist i lijepo miriše. Vjerojatno zahvaljujući istom vozaču (povremeno ulete drugi, ali drži se).

Manov Lion's Classic se često kvari, ali lijepo se voziti u njemu. Može dobro potegnuti.

Regii su super, imaju wifi, uredni su i prekrasni.

Tourismo je isto dobar, ali često škripi.

Setra im vozi za Zaton?? To valjda u pauzama od dugih linija? Bus je zmaj, šteta ga je trošiti na školarce i prigradske linije.

Temsa Safari niska ide u Zagreb, a meni je ona neudobna. Ima premalo prostora za noge i nekako je skućena.

Teutonic

Slažem se s lionsom u vezi Volvo 8700 (Solaris),bus je u fenomenalnom stanju,prije je vozio liniju u 19:15 Srima-Tribunj,no sada tu liniju vozi Man Lions Classic,a 8700 se premjestio na liniju u 18:00 Srima-Tribunj-Murter,a vozi i liniju Srima-Vodice u 13:30 i Vodice-Srima-Šibenik u 14:10,voze ju dva šofera(koliko ja znam).

TAM

Dani ponosa i slave!

bagatin22

U slucaju ATP-a mogli bi reci i noga u g....u je korak naprid thumbs

VISEON

Kaže Rude prosječne starosti 10 god. što bi bilo Citaro Solo, ali cisto sumnjam - prije da je O405 N.

Tomek

Radi se o 10 Mercedes Benz O405N2 iz 1999.

actros

opa, pa ovo su odlične vijesti ove kockice su super autobusi, još uvijek u upotrebi po cijeloj zapadnoj europi, pa ako su dobri njima, neznam zašto nebi bili i nama...  thumbs

loša vijest je što gospon Rude "još uvijek ne može reći koliko će nas u konačnici koštati" ...ako se razumijemo  ;)

peron24

Baš mi je žao lijepih zagrebačkih Mečki. Tek im je 15 godina, a kakve ih torture čekaju u ATP-u. Svejedno će voziti penzionere po gradu a na lokalnim linijama će voziti krame ako bude išta vozilo. Bolje bi bilo da su od splitskog Prometa uzeli stare prigradske Neoplane i nekoliko preostalih solo Mercedesa O305 i O307. Njih se uskoro Splićani misle riješiti pa bolje bi bilo da umjesto u rashod pošalju ovamo da voze još koliko mogu.
Zadnjih dana odlični Volvo 8700 vozi samo do Vodica a Krkin gradski TAM star 26 godina krcat do duplo udaljenijeg Pirovca!!!
Bijeli Volvo 9900 još nije u rashodu ali su ga zato poslali na Bilice-Stubalj-Vrulje a to su naselja sjeverno od Šibenika udaljena samo par kilometara. Zetovi gradski Eurobusevi se još dobro drže nakon punih 13 mjeseci vožnje u ATP-u. Svaka čast hrvatskoj autobusnoj industriji 90-tih, kamo sreće da se proizvodnja nastavila i dalje.

Teutonic

Hajme meni,grad dobiva ZET-ove buseve,a mi jadni ljudi iz županije se još moramo vozit ovima smećima.
peron24-po meni bi Vovlo 8700 trebao voziti na liniji Srima-Tribunj-Sovlje,kao najpunijoj,no sad na toj liniji kao i na Pirovačkoj voze Krkini TAM-ovi.Meni je to retardirano šta su u 13:30 stavili normalni bus za Vodice,a u 14:00 kramu (zar su građani Vodičkih kvartova i Tribunja manje vrijedni od onih koji žive na Srimi/Stablincu?)
A 9900 su mogli stavit za Knin,a Steyr koji vozi za Knin su mogli stavit za Pirovac npr.

TAM

Citat: Teutonic  u Ožujak 20, 2014, 18:10:48
Hajme meni,grad dobiva ZET-ove buseve,a mi jadni ljudi iz županije se još moramo vozit ovima smećima.
peron24-po meni bi Vovlo 8700 trebao voziti na liniji Srima-Tribunj-Sovlje,kao najpunijoj,no sad na toj liniji kao i na Pirovačkoj voze Krkini TAM-ovi.Meni je to retardirano šta su u 13:30 stavili normalni bus za Vodice,a u 14:00 kramu (zar su građani Vodičkih kvartova i Tribunja manje vrijedni od onih koji žive na Srimi/Stablincu?)
A 9900 su mogli stavit za Knin,a Steyr koji vozi za Knin su mogli stavit za Pirovac npr.
To ne dolazi u obzir. Najveći divljaci su iz Drniša i Knina. Uništili bi ga za tjedana dana. Zbog toga za Knin vozi Bova Futura, sivi Steyr i niska avtomontaža. Volvo 8700 bi trebali slati na linije koje su puno udaljene. Nemoj krivo shvatit, ali bilo bi bolje Volva 8700 poslati za Rogoznicu-Ražanj koja je udaljena 48 km ili Tisno-Murter 38km nego za Tribunj-Sovlje koje je udaljeno 21 km.
Dani ponosa i slave!