Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

Luka670

Citat: tramvajac 92  u Listopad 27, 2012, 13:34:50
Od kad je prijevoz za Arenu preuzeo Autoturist, linija je dobila nekoliko stanica (konkretno Savski most i Savska), i vozi primjereniji bus Classic Ü, s manuelnim 6 stupanjskim mjenjačem i motorom od 310 ks te klimom. Bus ima standardna prigradska MAN sjedala koja se mogu spustiti (iako to baš i nije najnužnija stvar na ovakvoj liniji. Sve u svemu ova linija je promjenom prijevoznika profitirala, iako vozači vjerojatno baš nisu sretni jer su vožnje na knap, ako ima sreće ima i 5 minutnu pauzu.

Slažem se da je linija profitirala , a vozači za vrijeme zimskog voznog reda imaju pauzu i po 30 min!!!!
Postoje autobusi a postoje Setre

Luka670

Tomekk je dobro rekao zadnje šta je došlo je ta siva setra S 415 HD ali ima neka Setra S 415 HD-GT jos sam je vidio u 7. mjesecu 2013
Jel zna netko od kada je to kod njih??  bus123 bus123

hochdecker

Ivan

Ima li netko od Samoboraca informacije o tome da bi Autoturist mogao preuzeti Veliku Goricu od ovog ljeta? Po onome što se piše na zagrebačkom forumu izgleda da se u ZET-u već događa preslagivanje i priprema za zatvaranje pogona VG, samo još nije sigurno znači li to i gubitak koncesije za cijelu Veliku Goricu ili za dio linija ili ništa od navedenog.

Majstor

Stižu prinova / jedna je u garaži / i još dva stižu krajem 3. Mjeseca
Irisbus Crosway EEV a ucesce / odlaze / MBenz O345 sva tri kom
Samo mi sudite pošteno !

tramvajac 92

Irisbus danas vozi, oko 915 sam ga vidio da ide prema autobusnom.
Mislim da ima 2 jednokrilnih vrata.

Tomek

Irisbus Crossway još uvijek bez registracija, danas viđen sa logom, tako da će ubrzo u promet. Tramvajac, mislim da si vidio Čazminog Irisbusa ;)

tramvajac 92

Je, i meni se sve više čini da je to bio čazmin, pošto sam vidio da je 1+1 a ovaj je 1+2

tramvajac 92

Sad fakat vozi. Ima narančasti display i shemu na boku.

Luka670

Tako je danas je viđen na Ljubljanici!!! Sjajno izgleda samo mi nije jasno zašto ima naranšasti display i zašto mu tablice glase na VW Passar Variant 1.9 TDI iz 1996. godine????

tramvajac 92

Narančasti display, ak ga programiraju, može pokazivati liniju ko i zeleni, a za rege si nekaj krivo upisal jer je ZG8683AC, marka MERCEDES, O 345, CONENCTO.

Luka670

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 21, 2014, 19:51:24
Narančasti display, ak ga programiraju, može pokazivati liniju ko i zeleni, a za rege si nekaj krivo upisal jer je ZG8683AC, marka MERCEDES, O 345, CONENCTO.

Vjerojatno krivo upisao!!  >hammer<

Tomek

MAN SU 283 ZG1557BC više nije plavi, sad je bijeli sa standardnim Autoturist logom

Luka670

Jučer sam načuo da su prodana 2 Mercdesa O345 Conecto i da će uskoro stići dva nova Iveca Crossway-a  8) 8) 8)

Majstor

Citat: Majstor  u Veljača 17, 2014, 20:56:52
Stižu prinova / jedna je u garaži / i još dva stižu krajem 3. Mjeseca
Irisbus Crosway EEV a ucesce / odlaze / MBenz O345 sva tri kom

Ma daj  ;)
Samo mi sudite pošteno !