Novi vozni redovi (2014)

Autor dean25, Siječanj 01, 2014, 18:49:04

dean25

Replika @tramvajac92 u vezi sa prijašnjim postom:
113
Čemu???Pa tražena je korekcija polazaka u 15:00 i 15:30 10 minuta kasnije.

135
Pa kako nema potrebe onda ništa mjenjati?Tražena su dva dodatna polaska s Črnomerca u 13:50 i 21:45,a onda zbog toga je posljedično mjenjano vrijeme sadašnjih polazaka,jer recimo iz Graberja u 21.50 (sada) nemože više ići kad će ići u 21:45 s Črnomerca.

Pa zar si ti toliko glup da nerazumiješ jednostavne stvari?U prilogu ti je vr linije 135 pa prouči si malo.Nemože jedan autobus biti na dva različita mjesta u isto vrijeme.Zar ne?

Novi vr 131 i 135 u prilogu!

dean25

Vr 121,124 i 130 u prilogu.
Korekcije radnim danom.

dean25

OT:
Stavio sam ovo ovdje zbog toga što se na forumu zeljeznice.net nemogu postavljati "pdf tablice" u prilogu.Hvala!

Trenutno važeći vozni red linije 11 koji prikazuje polaske sa pripadajućim minutama i sekundama s početno-krajnjih stajališta (terminala).

tramvajac 92

Citat: dean25  u Svibanj 15, 2014, 12:35:42
Replika @tramvajac92 u vezi sa prijašnjim postom:
135
Pa kako nema potrebe onda ništa mjenjati?Tražena su dva dodatna polaska s Črnomerca u 13:50 i 21:45,a onda zbog toga je posljedično mjenjano vrijeme sadašnjih polazaka,jer recimo iz Graberja u 21.50 (sada) nemože više ići kad će ići u 21:45 s Črnomerca.

Pa zar si ti toliko glup da nerazumiješ jednostavne stvari?U prilogu ti je vr linije 135 pa prouči si malo.Nemože jedan autobus biti na dva različita mjesta u isto vrijeme.Zar ne?

A ti ne možeš normalno sastavit post bez "etiketa"?

Doduše, samo sam gledao polaske sa Črnomerca, pa s te strane je moja greška.

Ivan

Joj, samo polako, nema potrebe za tako direktnim vrijeđanjem zbog usputnog nagađanja koje nije ni poremetilo raspravu a kamo li napravilo veću štetu, nije da tramvajac92 ponavlja gluposti. :(

...
Zanimljivo da su sad stavili novi polazak 13:50 u isto vrijeme kad ide 126 (koja barem ima lako pamtivi vozni red), a prije par godina je napravljen pomak kod svih polazaka 135 koji se poklapaju sa 126 (naravno, svuda korekcije za 5 minuta a ne bilo što sustavno i smislenije), no eto, naravno da se zaboravilo, uobičajena ZET-ova "koordinacija".

dean25

Javna isprika našem cjenjenom kolegi forumašu Tramvajcu92.

plavi ZET-ov bus volim

Citat: dean25  u Svibanj 15, 2014, 12:41:47
Vr 121,124 i 130 u prilogu.
Korekcije radnim danom.

Oho! 8-8

Ovo treba proslaviti! Napokon su vozni redovi korigirani na način da se izbjegne to da sva 3 busa krenu u isto vrijeme pa da onda idućih 20 minuta nema ni jednog. Jedina loša stvar u svemu tome je to što je 121 izgubio svoj interval od 12 minuta pa sada ide svakako, čime je otežano pamćenje polazaka, budući da nema neke pravilnosti. (Sva sreća da vozne redove mogu spremiti na mobitel. ;))
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

hrvoje.skoc

Kakve su to redukcije na 109,114,121,128 i 172 sljedecih 3 tjedna radnim danom i to na nacin da je jednostavno izbacen jedan autobus iz voznog reda.
Nije valjda da opet nedostaje autobusa, jel zna neko sta o tome ???

dean25

Nedostaje vozača!!!
Po jedan bus manje na gore spomenutim linijama.
Najviše problema će biti na liniji 128,jer je ukinut vozni red koji je cjelodnevni,pa samim tim cijelu večer će prometovati samo jedan bus.

dean25

Od ponedjeljka 26.05.2014.:
-Linija 157 se ukida.
-Linija 160 se produžuje do Havidića.
-Zbog toga (tj s tim u vezi) na linijama 160 i 163 doći će do izmjena u voznom redu.

Na liniji 112 radnim danom:
-polazak iz Lučkog bit će 5 minuta kasnije u 15:30 sati (do sad u 15:25 sati).

hrvoje.skoc

Dobro ako vec nedostaje vozaca zar nisu mogli onda posloziti nove vozne redove za ta tri tjedna a ne samo da izbace jedan bus tako da su rupe u voznim redovima >hammer<
A druga stvar zasto su samo redukcije u APP, zar samo tamo nedostaje vozaca?
Mogli su onda privremeno prebaciti nekoliko vozaca iz APD u APP da se redukcije ravnomjerno raspodjele.

conecto

Otkazi su svakodnevni, navodno zbog lažnih svjedodžbi, najviše u APP, prilično manje u APD.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Znači u APP fali: 2 vozača sa 157,  2 sa 121, 2 sa 109, 3 sa 114, 3 sa 128 i 2 sa 172 =14 ljudi. Zanimljivo.

Razumijem logiku skidanja 1 busa sa 114 i 121, nije mi jasno zašto se skida sa 109 umjesto sa npr. 120 kojoj bi neko samoj po sebi složiti vozni red. Taktni, pošto se ostvaruju polasci od 9 pa do 20 minuta. S tim da je slijed od 9 minuta u 10 sati.   >hammer<

Da se njima htjelo, mogli su već sad staviti ljetni vozni red na tim linijama.

dean25

157 se ukida jer se 160 produžuje do Havidića.

Na ostalim linijama su samo pojedine postojeće službe "out",tj ne pišu se.
Ako bi se mjenjao vozni red,onda bi se i brojevi službi morali mjenjati.

dean25

Citat: conecto  u Svibanj 21, 2014, 15:40:08
Otkazi su svakodnevni, navodno zbog lažnih svjedodžbi, najviše u APP, prilično manje u APD.
Da.
U ovom trenutku je u APP 19 vozača je "na odlasku".