Rashodi

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:17:58

kico101

Koji je ovaj do 569?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

kico101

Pa, kud baš njega dohvatilo. :(
Kako je krenulo, do dolaska novih neće biti ničega na cesti do gbr 652 ( naravno, da malo karikiram, ali mi se stanje ne čini baš najbolje ).

NP-549

610 ima  1.700.000 km i jedini je kojem nikad nije pucala šasija.  Ostali su svi vareni i pojačavani nekoliko puta i zato su sad u nešto boljem stanju,  a stvarno nema smisla da na njemu idu sad prvi put nešto radit;  i zato bye bye. 

Jedna  za kraj

111222

po ovoj prvoj slici izgleda da su ostale još 2-3 avtomontaže... :(

a koji bi to novi busevi tribali stići??  :o

TAM

Šteta meni je najviše žao eurobusa 646.  :'(
Nego me zanima dali su varene šasije i na eurobusima? Negdje sam pročitao da su eurobusevi puno udobniji od avtomontaže iako su na istoj šasiji.
Dani ponosa i slave!

lussin

Lijepa slika NP. Žao mi je 569,znao sam će ga Mečka doć glave

Shole

569 je odavno imao mečku, mislim čak među prvima (prototip je 566).  Ovo mu je drugi ili treći motor.   Problem tih OM447H motora je što su skupi djelovi za generalnu.  Imaju ih desetak komada u skladištu, ali na svakom treba nešto radit, a ne isplati se.  Šteta da nikad nije testirano kako bi se ponašao u zglobnom automatiku i još po mogućnosti sa LPG plinskim pojačanjem.  To bi bila zvjer od busa !!!

shef

Sa displejem 34 Anđeli odlazi u povijest

byeg

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Moram priznati da ne razumijem zasto se Trolej rjesava 618-620, a fali ispravnih vozila. Puknute sasije? Trulez? Rezervni dijelovi? Umjesto da ostane konacno koji viska, opet po starom 1 za 1. Imam osjecaj da bi netko najvise volio sve do gbr 700 poslat u rashod i nema vise problema ni sa smjenama ni odrzavanjem. Ne kuzim.

shef

Očekujem daljnji pad. Plaće padaju, ljudi odlaze...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

Via Metis Kukuljanovo?

Boki651

Vjerojatno, prošli su brzo i iznenadili me, pa sam samo ovo uspio snimiti.

NP-549

608

Još je 605 kod Mesokombinata i to bi bilo to od prve serije modernih autobusa.
S obzirom na tehničku ispravnost monotrala, neznam baš da će 567 sigurno u rashod