Linije razno + tipovi autobusa na linijama

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:35:52

peron24

Trideset kuna do Primoštena je apsurd, a do Vodica je 16,a Autotrans je 15 kn do Vodica. Dakle više od kune po kilometru. A ovo sa "sufinanciranjem" gradskih linija je muljaža pretprošle gradske vlasti od prije desetak godina i nekih sumnjivih "dealova" sa udrugom penzionera zbog koje danas imamo najskuplju redovnu gradsku kartu u cijelom tzv "regionu" i naravno minuse koje pokrivaju  Primoštenci,Vodičani,Kninjani i ostali lokalni putnici. I sad kako tražiti bolji bus na lokalnoj liniji kad onda ne bi mogli voziti medjugradske linije. Mogu vam dati Temse,Regie,Domino,Iliade ali onda bi za Split morali tražiti privatnike za najam. Iako je u ljeto 2013 Aabenra sa reklamom Jadranske banke navodno imala "ukazanje" usred Splita.

zlepur1

E da je samo ona bilo bi dobro.Bilo je tu svakojakih gradskih i prigradskih čuda i zavrzlama sa prtljagom i rezervacijama naročito na linijama ZD_STkad su vozili prigradski tamovi-
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Još ću samo spomeniti cijene radničkih karata.
Cijena radničke karte do Vodica je 530 Kn, do Primošten 1000 kn, a za Rogoznicu neću ni govoriti.

EDIT
Zaboravio sam nadodati u vezi preuzimanja ATP od strane Čazmatransa. Ljudi iz Čazmatransa su bili u ATP 15.1.2015., pregledavali su račune firme i ostalu papirologiju i to je to. Od tada ni glasa ni traga od njih.
Možda su se predomislili oko kupnje nakon što su vidjeli u kakvom je stanju firma i tko je vodi.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Sad sam i ja zbunjen,zašto bi atp-ovci stavljali BJ tablice na dva autobusa bez ikakva razloga?

the hicMe

Početak preuzimanja ATP od strane ČZM

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

peron24

Da,ali dva narančasta gradska Volva NISU nikad ni bili ATP-ovi nego su nakon gašenja Krka prometa odmah prešli u Čazmatrans kao i većina suvremenih gradskih MAN-ova i jedini Neoplan.Jednog Mana NL 313 sam vidio u Novalji a ostali busevi su presli u ČZT .
ATP je kupio sva 4 Krkina TAM-a, a nije dva Volva. Ta dva Volva voze na ATP-ovim linijama kao ispomoć, kao što su to činili kad su bili Krkini. U utorak je novinar na lokalnom radiju po tko zna koji put ove godine provjerio u kakvom su odnosu ČZT i ATP i rekli su mu da se još ništa nezna i da je postupak u planu a dalje je sve neizvjesno tako da nikakve prigovore i pitanja nije moguće postavljati.Isto tako su govorili i jesenas.

actros

Čazma lovi u mutnom, al o tom nebi pričao, reć ću samo ono šta svi itako znamo: ako je Croatia bus prodana za 8 milja, zar stvarno mislite da će za Autotransport netko dat 10!??

TAM

Ja mislim kada se sve sagleda da Autotransport ne vrijedi ni milju.
Dani ponosa i slave!

bagatin22

Samo da se osvrnem na moj post.Ne branim niko,a najmanje ATP vec pokusavam reci,a to su i drugi govorili,da nije situacija tako jednostavna kako se cini,niti jedni imaju sve,a drugi nista.Konacni zakljucak bi bio da bi bilo najbolje kad bi gradovi i opcine uz pomoc sredstava iz EU osnovali prijevoznika na razini zupanije koji bi onda napokon doveo red na nase ceste i razrjesio ovu situaciju jer cinjenica je da ATP to ne moze ali sigurno nije niti rjesenje da imamo '301' privatnog prijevoznika jer to postaje onda sprdnja,a ne efikasni javni prijevoz

marinnn

Citat: TAM  u Siječanj 22, 2015, 16:31:47
Gospoda iz Knina i Drniša su dobili što su zahtijevali, sada ih vozi Temsa Safari, a kršinu od Bove su uvalili kome drugome nego nama iz Primoštena.
Nema to veze jer za nekoliko mjeseci Autotransport Šibenik će ostali bez dopusnice za prijevoz putnika na području općina Primošten i Rogoznica bolje rečeno, ostati će bez istočnog dijela županije.
Neće više niti jedan prokleti, šugavi, smrdljivi autobus Autotransporta Šibenik kročiti u Primošten i Rogoznicu.
Sada slobodno neka drugima uvaljuju kršine nama više neće jer 30 godina diskriminacije i lopovluka je previše.
Je li ovo krsina od Bove izgorila na magistrali?
Using Tapatalk

Shole

Mogu bit i privatnici pod uvjetom da postoji tarifna unija na razini županije.  To je za nas SF, ali nije baš neki problem to provest u djelo.  Svi prijevoznici koji voze županijske linije imali bi aparat na kojem bi se "poništila" vožnja tj upisalo bi se da si se baš tim busom vozio.  Na kraju mjeseca se vidi koliko se kome mora subvencionirat.   Al naravno mi bi tu odma doskočili pa bi vozači pokupili te pokazne karte od dječurlije i  poništavali ih i onda kad je bus prazan samo da se prikaže da se neko vozio.

Teutonic

Danas u 14:15

283 DO Dubrava-Sitno
700 EL ??? (možda Zablaće???)
456 CM Primošten-Draga-Kruševo
457 CM Konjevrate-Pakovo Selo
682 CS Zaton-Raslina
693 CS Pirovac-Kašić
698 CS Jezera-Murter
133 DP Vodice-Čista V.
210 DD Drniš-Kosovo-Knin
458 CM Skradin-Piramatovci
685 FC Skradin-Laškovica-Bratiškovci-Plastovo
BJ 439 FZ Konjevrate-Mirlović Zagora-Unešić
460 DM Primošten-Rogoznica-Ražanj

I jedan od plavih merca za Tribunj koji je došao u 14:20 pa onda (zbog guranja) krenuo oko 14:25 jer je netko udario o vrata pa se nisu mogla pravilno zatvoriti  ::|
Pa vozač naziva nas putnike bolesnicima,jedino šta je bolesno je ta firma koja nam stavlja ovakve autobuse na liniju a znaju da nas je najviše.

13:30 Srima-Vodice 594 FE
          Zaton-Raslina 148 CP
          Solaris-Zablaće 698 CS

Jutros iz Vodica (oko 7:10)

282 DO Vodice-Srima-Šibenik
693 CS Iz Kašića-Pirovac-Šibenik
594 FE Iz Sovlja-Tribunj-Srima-Šibenik
BJ 438 FZ Iz Č.V-Gaćelezi-Vodice-Šibenik
Pretpostavljam da je iz Murtera vozio Volvo 8700 LE (ŠI 668 EG)

Autobus koji se zapalio jutros je Bova Futura.

TAM

Autotransport će skupo platiti za ovo jutros. Požalit će oni dan kada su se okomili na nas Primoštence.
Dokaz da još ima pravde.

Dani ponosa i slave!

Servis

Shole