Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

MSX

Na 801 (linija 7A) iscurila voda. Stoji na stanici Kumičićeva u pravcu Sv. Križa.

M.A.N. boy

Znam da je prošlo već skoro godinu dana ali čisto da pitam pošto nisam vidio nikakvu obavijest,  što je bilo sa 629 jesu ga popravili ili ne?

amalok.95

Shole

Ne lupetaj gluposti, 629 vozi već dosta vremena opet na svojoj staroj smjeni za Klanu.  Ofarbali su ga i stavili novi motor

amalok.95

Negdje sam pročitao da će u rashod radi požara pa sam mislio da je rashodovan, upravo pročitao da su djelovi prebačeni iz 632 na njega...

M.A.N. boy

Ajde super nek su ga spasili i vratili na cestu,  bilo bi šteta  da nije bilo dijelova za njega pored 632 i 633. 

NP-549

632 je rashodovan jer je bio u katastrofalnom stanju odozdola.  Trebalo je strašno puno uložit u njega da ga se dovede u solidno stanje pa je odlučeno da se ne isplati.  Nije ni čudo da je bio takav ko ga je vozio 15 godina i kuda.

633 je bio generalno sređen lani na proljeće,  on je bio u tri puta boljem stanju iako je prešao puno više kilometara od 632,  a i uvijek je bila na njemu ekipa koja je vodila računa o busu.  Kad su ga sredili su nešto prčkali i po motoru, al nitko točno nezna šta (još je original motor nutra, prošao milijon i 300),  i bus je išao bolje u brdo nego Classici.  Prema Svilnome ili Pehlinu ga nisi mogao uhvatit ako si bio iza njega sa Classicom ili EL262.  Nažalost, imao je teški sudar na Zrću te je šasija savijena, a to se obično ne popravlja, pogotovo na 17 godina starom busu.

amalok.95

A šta je motorom, oče se prebacivat u neki drugi ? 637 je u katastrofalnom stanju šta se motora tiče, bilo bi dobro da se u njega prebaci, bus je stvarno ok i očuvan je dosta al jedino mu treba novi motor.

M.A.N. boy

ah šteta za 633  :( da je tako skončao uvijek mi je bio drag bus još iz doba kad je vozio polazak 19.45 na liniji 29 i tad je imao ugrađene one zelene neonke, dva stolića na podizanje  kakvi obično budu u kupeima u vlaku i čini mi se nekakvu dodatnu trubu ali nisam siguran.
A i ekipa koja ga je dužila je bila dobra

Citat: NP-549  u Siječanj 29, 2015, 10:41:22

Kad su ga sredili su nešto prčkali i po motoru, al nitko točno nezna šta (još je original motor nutra, prošao milijon i 300),  i bus je išao bolje u brdo nego Classici.
hahahah poznate su mi te situacije kad ideš nesto prčkati pa slučajno popraviš na bolje a ni sam ne znas kako hahahaha
eto da su u garazi skuzili sta su napravili s motorom mogli su i ostale 222-ke pretvorit u bolide :)
ovako mozda u nekom  zaživi motor iz 633 

zvone16

Da, i meni ga je bilo žao.

Još dok je bio na smjeni jednom je sasvim slučajno uletio umjesto 694 i kako je to vuklo prema vežici i kroz dragu/hreljin stvarno ostaneš paf nakon 632 i ostale ekipe
ZvoneXp

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

LD470

590 je krepo sinoć u lignju na kraju smjene, tijekom noći je neko dovezo 603 da ga zamijeni. Šole koji je jutros vozio mi je rekao da je zvao garažu jer nije znao koji bus je u voznom stanju.  ;D

Matija87

LD470

Krepo pred dva tjedna cca. Od onda su se izmjenili 590,599,603,627,641 i 642. Vjerovatno je i još koji ali nisam dovoljno pratio

NP-549

Citat: LD470  u Ožujak 09, 2015, 21:08:27
590 je krepo sinoć u lignju na kraju smjene, tijekom noći je neko dovezo 603 da ga zamijeni. Šole koji je jutros vozio mi je rekao da je zvao garažu jer nije znao koji bus je u voznom stanju.  ;D

Dobri su si kolege ako nisu u stanju jedan drugome javit koji bus voze