Globtour - rasprava i novosti

Autor erobuss, Prosinac 21, 2007, 16:54:46

Tlimfocit

bijeli JOE WALSH sideral viđen u Pragu prije nekoliko dana...drugi JOE WALSH u Španjolskoj vozi učenike za VIPTRAVEL iz Splita...

Šta je ovo bilo sa ovin sideralon??? Zna li iko šta više???

seso

erobuss

Bilo je što je bilo, ali svi možete vidjeti da cesta nije obilježena niti jednom šugavom bijelom linijom.  >:(
Sućut obitelji stradale putnice. Žao mi dečka koji je vozio. Život mu je poslije ovoga samo on zna kakav. Ne daj Bože razumijeti ga  :-\

Fotografije su vlasništvo kolega sa portala Kupreskiradio.com
(nadam se da me neće tužiti zbog zloupotrebe istih, jer su mi ih poslali za nešto sasvim drugo)  ;)

lerotai

izmedu kupresa i sujice nema skoro pa nikakvih oznaka!!! (stvarno je uzasno voziti tuda)ta se relacija asfaltira skroz na novo

na mjestu di je stradao autobus je do neki dan bager skido kamenice da bi prosiro i ispravio cestu
no sikiriki

ist

Neovisno o tome, u Globotouru bi trebali malo razmisliti kome daju volane u ruke

CroHerc

U globtouru  daju  neiskusnim  i  mladim vozačima jake vozila i rezultat

su takve nesreće  koje u globtouru nisu rijetkost.

Ali s obzirom da imaju puno vozača  nije ni lako imati sve pod kontrolom i znat kakav je svaki vozač

Koliko vidim u ovom slučaju je asvalt nov , nevjerujem da ga vozač nije malo jače nagazio.

erobuss

Zapitaj se zašto voze mladi i neiskusni  ;)

TOMAZY

GLOBTOUR TRAŽI 7 NOVIH VOZAČA! ;)

ist

Sve je to ok, ali gledam Livnobus gdje ljudi voze gore krševe i u neusporedivo su težoj socijalnoj poziciji, pa im se ovakve stvari, da kucnem u drvo, ne događaju

erobuss

Citat: TOMAZY  u Rujan 03, 2008, 12:06:17
GLOBTOUR TRAŽI 7 NOVIH VOZAČA! ;)

Znamo da traži, a gdje nestaodoše ona vremena kad je na popisu čekalo 50 ljudi da se zaposli kod njih.  ;)

CroHerc

Mladi i neiskusni voze jer je  su u globtoura loši uvjeti rada za vozače : mala plaća,  imaju malo odmora između vožnji......

A I SVE JE MAJE DOBRIH I ISKUSNIH  VOZAČA .  SVAK SJEDA ZA VOLAN BEZ VELIKOG ZNANJA..... >:(

EuroTrakker

Nek mi neko od nadređenih i obriše post ako treba ili smatra nedoličnim, neću se naljutit.

Daj ne serite o iskustvu i neiskustvu pogotovo oni koji nisu sjeli u ništa veće od auta. O kakvom vi iskustvu pričate. Sranje se može dogoditi i onom koje 30 godina za volanom i prošao miljune i miljune kilometara. Pa gdje će mladi vozać steči iskustvo nego na cesti. Što bi trebao raditi dok po vašim kriterijima ne stekne iskustvo???

Pozdrav iz 53nje

TOMAZY

lionsclasic

svaka čast eurotrakker 100% se slažem sa tobom svakom se to može dogoditi.Tu iskustvo ne igra nikakvu ulogu to je jednostavno sudbina.I da je prešo dva puta cjeli svijet vjerovatno bi mu se to dogodilo.stalno se to forsira mlad i neiskusan ali to najčešće nije jedini razlog.Ovim putem bi samo reko kolegi kojem se to dogodilo da se drži da svi mi koji vozimo smo uz njega i da se to može svakom od nas dogoditi bilo kad bilo gdje.