Nabavke novih autobusa (1)

Autor Ivan, Siječanj 18, 2008, 12:53:17

421

Što država ima s internom (re)numeracijom?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

545

Gdje su proizvedeni ovi autobusi?

MAN truck bus

Češka? Ako se ona u Italiji zatvorila ja mislim Češka. byeg
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

545

Bože dragi smiluj se......

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan

Lijepi autobusi ali zaista totalno promašeni za ZET, i sadašnji visoki prigradski školski u biti prikladni za linije od ±50 km su višak, školskih ne fali i trebalo je kupovati i povoljni i spretni Crossway LE da se može koristiti izvan školske funkcije jer ZET ima prigradske linije do 33 km za što se danas svuda kupuju LE-i, visokopodni je u tom dometu totalno zastarjelo razmišljanje a možda i skuplje jer Crossway LE je zaista jako povoljan.

Sve u svemu nagledat ćemo ih se na neprikladnim funkcijama s obzirom na manjak u voznom parku, vraća nam se kaos 2008.  ::|

Numeracija je definitivno amaterski kaos i opet ćemo gledati premještanja i rekao bih za par godina skoro sigurno objedinjavanja ovako malih serija u istom pogonu kad istekne leasing, pa će biti opet serija modela bez poveznice u brojevima, no što je tu je, bolje je ne nervirati se oko toga.

btw ne znam zašto se zgražate češkoj proizvodnji, i MAN se radi u Poljskoj, nemojte opet prodavati zadrte fore kako samo švapsko valja.

545

Ivan

Crossway je baziran na Karosi 900 i zato se radi u Češkoj.

421

545

Citat: Ivan  u Svibanj 08, 2017, 21:41:39
Crossway je baziran na Karosi 900 i zato se radi u Češkoj.
Totalno s*anje.. Još ako Urbanway dodje iz Češke onda je to s*anje na kvadrat.

sniff

A kaj fali novim Urbanwayima ?

545

Citat: sniff  u Svibanj 08, 2017, 21:49:20
A kaj fali novim Urbanwayima ?
Urbanway za Rijeku je proizveden u FRA. I kažu da su malo bolji od Citelisa koji su iz Češke.
Naglasak je na Češku a ne na Urbanway..
Sumnjiva mi je ta Češka..

421

OMG!
Da otvoriš link ne bi postavljao ovakva pitanja!
Nakon raspada IRISBUSA, u Vysoké Mýto  se rade niskopodni i prigradski autobusi zbog kapaciteta tvornice, a tek djelimično radi veza s Karosom.

545

Citat: 421  u Svibanj 08, 2017, 21:57:51
OMG!
Da otvoriš link ne bi postavljao ovakva pitanja!
Nakon raspada IRISBUSA, u Vysoké Mýto  se rade niskopodni i prigradski autobusi zbog kapaciteta tvornice, a tek djelimično radi veza s Karosom.
Jesam, za zakašnjenjem 👍