Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

erobuss

mate

Eto...jos jedna tragedija se desila...i opet nazalost zbog umora vozaca... :(

i nadam se da je ova brojka od 13 poginulih konacan broj...strasno nemam rijeci

Tomek

Od kad je samostalne Hrvatske ne sjećam se da je u jednoj nesreći više ljudi poginulo??? Strašno  :(, autobus je koliko vidim novija Karosa..

brzi

Citat: Tomek  u Rujan 07, 2008, 15:37:46
Od kad je samostalne Hrvatske ne sjećam se da je u jednoj nesreći više ljudi poginulo??? Strašno  :(, autobus je koliko vidim novija Karosa..

mislim da si u pravu. A što se tiče autobusa, najprije su novinari izvještavali, neslužbeno, da je jedan od uzroka moguća starost autobusa. Karose, baš i ne pratim, ali kažu da je bus cca 15-ak godina(?)... a kasnije su rekli da je umor vozača, pa da je guma pukla... ali dok novinari, stručnjaci za sve i svašta nagađaju, valjda će se saznati uzrok ove tragične nesreće....

boro

Sad čitam da je 14 poginulih,nažalost ta brojka možda i nije konačna....strašno,prestrašno. Navodno vozač poginuo,a suvozaču amputirane obje noge...nedaj Bože nikome tako nešto.

mansg313

Stari iveco magirus kakvog ima mestrovic minibusa imaju istu prednju masku

mate

a dobro je nema ozljedenih... ;)
iako steta gbr.142...al nadam se da ce to uskoro bit popravljeno...

jos bi ja dodao ukratko...danas je i gbr.90 imao manju nesrecu kod trznice u Sl.Brodu...osteceno mu je samo zadnje staklo...

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mate

evo jedne tragicne vijesti...veceras se dogodila prometna nesreca u Sl.Brodu...kasno sam saznao da bi stigao otic na mjesto nesrece...samo sam uspio saznat da se radilo o APP-ovom busu gbr.121...nazalost jos jedan mladi zivot je izgubljen... :(
a,evo i izvjestaja iz 24sata...

http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=82681&web_page_id=main_page_news