Nabavke autobusa 2017. – danas

Autor man323, Studeni 28, 2017, 09:21:38

lussin

mate

Sad je bilo u Regionalnom dnevniku na HRT2 o novim ST busevima. Za tih 18 se najavljuje da bi trebali stici do Sv.Duje...zanimljiva izjava gradonačelnika STa nevezana uz nove buseve - izdao je nalog redarima da pisu kazne onima koji staju na autobusna stajalista, a nisu Prometovi busevi

Lion's Driver

Baš me zanima to redarstvo... prije svega kad su u pitanju dostavna i mala auta. Više im ne vjerujem ništa. Ni gradonačelniku ni redarstvu. To je prvo trebalo rješit  >hammer<

Bili

Što se tiče uvođenja u promet MAN-ovi ako treba mogu biti već sutra na cesti.
Za Mercedes je nešto drukčije i oni će u promet tek krajem sljedećeg tjedna i to negdje po par komada po danu. Znači potrajati će.

Nove nabave? Od sljedećih 18 ugovor za 8 poluniskopodnih autobusa marke Iveco Bus je ugovor već potpisan. Stižu do blagdana sv. Duje.
Za 10 niskopodnih zglobnih autobusa se čeka da prođe žalbeni postupak. Žali se poljski Solaris, a pobjedu je odnio Mercedes.

No to nije sve. I nakon tih 18 bi trebalo biti novih autobusa. Što i koliko ne bih govorio. Ali koliko sam upoznat, a što je i državni tajnik Bilaver rekao, Split i Zagreb će kao naša dva grada biti dio pilot projekta i u toj nabavi će čak ići i električni autobusi.

lussin

Citat: mate  u Rujan 04, 2019, 16:16:34
Sad je bilo u Regionalnom dnevniku na HRT2 o novim ST busevima. Za tih 18 se najavljuje da bi trebali stici do Sv.Duje...zanimljiva izjava gradonačelnika STa nevezana uz nove buseve - izdao je nalog redarima da pisu kazne onima koji staju na autobusna stajalista, a nisu Prometovi busevi
Navedeni prilog

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

citaro

koja je tocno fora s ovim nepotrebnim nulama u garaznim brojevima, odnosno zasto 001, a ne 1?

podgora

Citat: citaro  u Rujan 04, 2019, 21:10:24
koja je tocno fora s ovim nepotrebnim nulama u garaznim brojevima, odnosno zasto 001, a ne 1?
Zato jer su ovi rashodovani i ide sve od početka.

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

XDonald

To je odgovor na pitanje zasto su krenili ispocetka, i to je jasno, ali zasto prethodne dvi nule ako moze pisat i samo broj 1? Vjerojatno jer su svi dosad bili troznamenkasti i uocljivije je nego da pise samo 1, iako je po meni i to suvisno.

Bit ce baza kad krenu u promet, pa kad budu dojave "#005 na 5 / #012 na 12 / #018 na 18" 😂😂😂

tramvajac 92

Da im u excel tablici budu po redu  ;D ako mu upišeš samo 4, bude ga stavio iza #318 kad sortiraš po broju.

Blackadder

Evo jednog novog jutros na liniji br. 15.
Odusevljen sam busom, samo me cudi kako nema kamera?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

man323

Kamere će doći skupa sa novim ticketingom.
Već mu fali katadiopter ?!

Intouro

Citat: man313  u Rujan 06, 2019, 08:43:13
Kamere će doći skupa sa novim ticketingom.
Već mu fali katadiopter ?!

Čuo sam priču od jednog vozača, navodno da je otpa kad su ih vraćali s Poljuda.

Lion's Driver

Na tri autobusa je za sad otpa kadiopter. Loše ljepilo  th-down

Sule

Pa je li moguce da su se vec poceli raspadat ili su bili nespretni u garazi pa su otpali?

Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk