Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

Slavuj

a sad kolko su im i ti gore busevi dobri pitanje je...

mansg313

A probaj zamisliti zetovi TAMovi koji su bili otprilike isto oržavana su nakon godine dvije na pokupskom,suši,hotnji i kravarskom su odlazili u rashod a ove plave kockice(sl 283) su stalno na ex 301,302,306 tako isto kao od tamova samo sto su ovi malo noviji ali na kraju ce i njih stici sudmina TAMOVA :'( :'(

Slavuj

ma normalno da ce ih stici sudbina TAM-ova kad je gazda majmun. da ga samoborcek kupi bilo bi dobro. jedino kaj bi valjalo ostavit od autobusa bilo bi trendlinere,lion's coach-eve i MB tourismo-e. i mozda MAN lions classic i 313 ali ne 283. to su vec unistili.

Slavuj

ma to je strasno. da bar kupi ga samoborcek al to je malo vjerojatno. steta. da ga bar ja mogu kuit pa bi bila super firma he he  ;)

prakticar

Citat: prakticar  u Listopad 10, 2008, 12:59:14
Citat: mansg313  u Listopad 09, 2008, 20:35:26
Oni opet parkiraju Centrolinera do rizola a on se spušta i onda nabije o pod
Gdje sad vozi Centroliner? Očito je, naime, da ga na 160 više nema. Ja sam mislio da ga popravljaju, no ipak vidim da ga slikate, znači da vozi. Jedini razlog koji mi se nameće je da su ipak popustili strahovitom pritisku s naše strane da ga ili maknu ili poprave, jer smo im počeli prijetiti prijavama i tužbama.

No, ako su sad našli nove žrtve, ne bi bilo loše potražiti taj bus...
Pronašao sam huligana >:(

Vozi na liniji Črnomerec-Samobor, jučer sam ga navečer iz auta vidio kako skakuće na ležećim policajcima u Svetoj Nedelji.

Dakle, to je bilo strašno za vidjeti. Ti ležeći policajci inače jesu neugodni, ali ostali ih busevi prelaze više-manje normalno, kao i svi ostali auti. Ali ovaj je siromah išao gotovo korakom, iza njega kolona, a on s onim malim međuosovinskim razmakom skakuće, nisam 100% siguran nije li čak lupio prednjim krajem u asfalt :o Užas!!! Ne znam kako su se ljudi unutra osjećali, ali to je katastrofa, pa zbilja ne mogu vjerovati da su toliko indolentni prema putnicima, amplituda stražnjih sjedala sigurno je bila pola metra! Pa kad već ne mogu novi bus, bar da stave nove fucking amortizere >:(

Misle li oni da su ga popravili time što su ga maknuli od nas koji smo ih zvali svaki dan? ;D

goranxxx

Malo o prošlosti
http://www.javno.com/hr/crna/clanak.php?id=153965

da ne zauzimam puno prostora unutar slike zgrade Zagrebačke banke nalazi se i par izvornih dokumenata sa suda, samo kliknuti na .jpg

Već je tad franjo plivao u dugovima :-\ :-\ :-\
SETRA 417 HDH

Slavuj

jucer sam se vozio u SL223 i nije imao nikakve naljepnice autoturista,niti iza ni sastrane  ??? a znam da je prije imao jer sam se u njemu puno puta vozio. jel zna netko o cemu je rijec?

FitzTN

Ne znam koji, ali jedan onaj niskopodni Neoplan visi opako na ljevo... probao sam slikat to u retrovizoru, ali nije baš uspjelo...evo slike ipak, makar je užasna  ;D

nina

Ne bi htjela cjepidlačiti previše, ali meni se čini (koliko se razumijem u strane) da ovaj neoplan visi u desno (ali zavisi odakle gledaš). I po mom mišljenju mogli bi biti zračni jastuci (jer iz osobnog iskustva znam da to tako izgleda).
MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI U SVOM MIKROSVIJETU

Slavuj

danas u 17:15 ovakav nepolan centroliner se pokvario. vidio sam ga na betonki kako ga njihova setra S315 UL vuce do garaze a iza njih njihov kombi sa upaljena sva 4 zmigavca.  taj autoturist je stvarno u banani...

Tomek

Nije se pokvario nego vatromet  8)

http://24sata.hr/news/clanak/autobus-samoborceka-se-zapalio-nema-ozlijedenih/91063/?context=naslovnica&web_page_id=main_citatelji

No treba reći a ova 3 Neoplana voze stalno, posvuda ih ima i uz ovakvo održavanje još je super kako idu..

Slavuj

MA KAKAV AUTOBUS SAMOBORČEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ti novinari su stvarno idioti. najrade bi sad nazvao redakciju i opsovo im sve po spisku  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

hochdecker

Jel ovo neko namjerno radi ili (Udarno u naslovu SMB, a onda se pederski ispravlja u tekstu)??? Ovog ko je da je treba objesit na javnu rasvjetu...

hochdecker

Citat: mansg313  u Studeni 29, 2008, 18:58:10
Koji je gb ja bih rekao 263 on je bio u najlošijem stanju :'(

Nema u A-Turistu autobusa u dobrom stanju.... To je kod njih jedino sigurno.

Slavuj

sada cu ovaj link poslati direktoru samoborceka pa da vidimo sta ce on reci...