Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

NP-549

669 i 672 u garaži ispravni,  671 čeka novi mjenjač

Majstor

671 ako je Voith ima u 701
Samo mi sudite pošteno !

user109

Vidim posvuda zamijenili plinarama, izgleda dobro im doslo sta su smanjili PDV za plin ;D
Nadam se da ce se uskoro vratiti Conecti

NP-549

Citat: Majstor  u Ožujak 04, 2022, 13:22:11
671 ako je Voith ima u 701

To je taj. Čeka se red za dizalicu.  Nekom Citelisu se skida menjač pa je u zraku

NP-549

Citat: user109  u Ožujak 04, 2022, 13:49:58
Vidim posvuda zamijenili plinarama, izgleda dobro im doslo sta su smanjili PDV za plin ;D
Nadam se da ce se uskoro vratiti Conecti

Zamijenjeno je novijim busevima koji imaju dobro grijanje. I u prigradu vozači sami pune plin pa ih bude manje onda za po noći

Zmajhir

Citat: NP-549  u Ožujak 04, 2022, 16:12:33
To je taj. Čeka se red za dizalicu.  Nekom Citelisu se skida menjač pa je u zraku
Onda 701 teško da se ikad više vraća u promet

NP-549

Već dvije godine je prilično jasno da se neće vratit. Kao ni 657, 666, 682, 806

pehar_11

Ne znam eksperimentira li Autotrolej sa displejima i mijenja li tekstove na njima, ali evo popisa nelogičnosti i promjena na displejima koje sam primijetio u zadnjih 10-ak dana:

Gradske linije:
• na liniji 7 od sada stoji natpis "7 Vežica", dok u doljnjem desnom kutu stoji natpis "veza na 20/21" - https://i.imgur.com/fVnSqlm.png (preuzeto sa stranica Autotroleja)

Prigradske linije:
• na bočnom displeju linije 18b u smjeru Kastva više ne piše "Rešetari" (kada je u pitanju Crossway, onda na displeju piše, ali kada je Conecto, onda valjda ne stane?)
• linija 34a promijenila je displej u "34-23 Rijeka"
• na liniji 34a na bočnom displeju piše "Veprinac-Rukavac-Matulji-Rijeka", iako linija ne prometuje kroz Rukavac, već kroz Frančiće prema Matuljima i Rijeci
• linija 34 sa polaskom iz Veprinca u 06:50 koristi displej "34 Opatija-Matulji", iako kreće iz Veprinca i ne prometuje do Opatije, već samo do Matulja

mivano

Odgovor vezan za liniju 7. Sprema se nekakva djelomična reorganizacija. Probna faza počinje za vikend.
https://www.autotrolej.hr/novosti-i-obavijesti/promjene/nova-organizacija-linija-7-20-i-21/

Matija87

Citat: pehar_11  u Ožujak 10, 2022, 20:56:57
Prigradske linije:
• na bočnom displeju linije 18b u smjeru Kastva više ne piše "Rešetari" (kada je u pitanju Crossway, onda na displeju piše, ali kada je Conecto, onda valjda ne stane?)
• linija 34a promijenila je displej u "34-23 Rijeka"
• na liniji 34a na bočnom displeju piše "Veprinac-Rukavac-Matulji-Rijeka", iako linija ne prometuje kroz Rukavac, već kroz Frančiće prema Matuljima i Rijeci
• linija 34 sa polaskom iz Veprinca u 06:50 koristi displej "34 Opatija-Matulji", iako kreće iz Veprinca i ne prometuje do Opatije, već samo do Matulja
1. ovisi o različitim vrstama displeja
2. vjerojatno uvedeno da ljudi lakše razumiju trasu linije 34a, do Matulja kao 23, do Veprinca kao 34..
3.  krivo upisana šifra displeja , "š 218 - 34 Veprinac-Frančići-Opatija
4. naglasak da psotoji veza u Matuljima za Op

pehar_11

Pogledao sam sada opet raspored za liniju 34 i ne postoji autobus koji iz Matulja kreće ili nastavlja u smjeru Opatije u (ili nakon) 7:05 kada je 34 u Matuljima. Slika je u prilogu
Kako (i ako sam dobro) shvatio, ovaj polazak bio je uveden tako da bi većinom učenici s Veprinca, Zatke, Bregi i Mihotića stigli na vlak u smjeru Rijeke u 7:14 sati, ali sada taj vlak ne vozi zbog izgradnje D403.

NP-549

Iveco #725 u 6:50 koristi opatija-matulji iz razloga da mu na prednjem displeju, kojeg putnici gledaju kad autobus dolazi,  piše  34 MATULJI jer vozi samo do Matulja.  Osim vlaka kojeg sad mijenja troosovinski bus + minibus od Autotransa,  taj polazak služi i za predsat u školi. 

Obzirom da voliš vodit računa o tim stvarima, dajem ti zadatak da ispratiš sve prigradske linije na svim varijantama radnim danom, subotom i nedjeljom i da mi dojaviš kad koji polazak koristi krivi ispis na displeju.  Do sad jd u upotrebi oko 550 varijanti svih linija, al očito nije dovoljno. 

pehar_11

Ne razumijem. Autobus polazi u 6:50 iz Veprinca. Kakve veze ima riječ "Opatija" kada ne ide u Opatiju? Zašto nije displej samo "34 Matulji", a da na bočnom displeju piše "Veprinac-Frančići-Matulji"?

NP-549

Pa nema displej to programirano,  šta da napiše ???

user109

583 i 651 over and out, izgleda odvuceni sa delte