Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

Toni602

Da, odoše. Pokoj vječni daruj im gospodine.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

Vanjac

Imam par fotki od 583 i 651 par dana prije nego što su ih makli s Delte, htjeo bih ih postaviti s obzirom da ih više nema, međutim slike su slikane okomito pa format nije baš optimalan a ne želim ih cropati da ne cropam autobuse, imate li nekakvih preporuka?
"U raju je dobro, al u paklu je ekipa"

amalok.95

Pitanje vezano za 3A, prigrad preuzeo tu liniju ili samo drži polazak u 18:15 J.Trg - Zamet škola - Bezjaki? Cijeli tjedan na Zametu u Bože Vidasa viđam prigradske buseve na tom polasku (689,691) 

NP-549

Prigrad vozi sve polaske

Majstor

Jel prebačen mjnenjac iz onog famoznog 701 u neki drugi
Jel ok ?
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

U 671 je. Nije još izašao na cestu

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

MateV

Što je na kraju s tim 701, zar nije njegov početni problem bio mjenjač? Kako ga je sada onda dao 671?

NP-549

Nije dočekao pravu probu u 701 jer je istekla registracija dok je čekao taj mjenjač iz Turske. Onda se bus kompletirao,  pa je tad nastupila corona u 03/20. Kad se ponovno krenulo vozit bila je zabrana nabavke djelova pa se skidalo sve i svašta sa neispravnih 657, 666, 701.  Sad ga više nebi dragi bog složio koliko toga fali na njemu. A i ne isplati se

MateV

Pretpostavljam da je onda i dosta Classica otišlo upravo iz tog razloga - zabrana nabave djelova.

pehar_11

Evo jedno neobično pitanje, no danas sam se poprilično iznenadio prilikom vožnje na linijom 34.

Naime, stvar je jednostavna - imam subvencioniranu putničku kartu na kojoj su upisane 3 zone riječkog (pod)sustava, na relaciji kuća - Rijeka. Danas sam imao priliku voziti se na liniji 34 iz Matulja do Veprinca, gdje uvjek izlazim na graničnoj stanici između 2. i 3. zone opatijskog podustava u smjeru Veprinca (granična stanica Bregi - smjer Veprinac) i pokazna je na validatoru normalno radila, pokazala zeleno svjetlo, i sve pet, idem ja. Vozio sam se tako do Veprinca, nesvjesan da zapravo u praksi to i ne mogu, jer "nemam prava". Ono što je mene iznenadilo je kada sam se ukrcao na Veprincu u liniju 34 u smjeru Opatije, gdje na validatoru prilikom prislanjanja pokazne piše "nedovoljno pravo". Stvar je u tome da sam planirao voziti se od Veprinca do Matulja, što su ukupno dvije zone opatijskog posustava, no validator to ne prepoznaje, već "misli" da se ja vozim od Veprinca do Opatije, što su ukupno 3 zone, a ja imam upisane dvije. Sva sreća, šole je provjerio kartu i pustio me, no nije mi jasno zašto se ovo događa, tj. zašto validator ne odobrava putovanje na relaciji Veprinac - Matulji, što su dvije zone, dok odobrava putovanje na relaciji Bregi - Opatija?

Još jednom zahvala šoferu (u slučaju da je ovdje) i puno hvala tko god pomogne, jer mi zbilja nije jasno kakve to logike ima.

Toni602

Mozda krivi podforum ali sta je ovo kod ventilacije kod ovih novih buseva? (gbr. 725). Ta neka tekućina mi je pala na trapke. Riječ je o liniji 29A, polazak u 10:05 iz Kraljevice.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

NP-549

Kondenzat iz klima uređaja.  Ispust je začepljen.
I doma ako imaš klimu vidit ćeš da ima cijev kroz koju ispušta vodu

Boki651

U nedjelju zanimljiva situacija. Po jedan solo Conecto na Krnjevu, kod ZTC-a, zatim iduća stanica ispod Kauflanda jedan, te jedan na Baredicama. Kad sam vidio prvog, mislio sam da je kvar, ali kad sam vidio još druga dva, očito je nešto drugo po srijedi. Nisu imali nikakve tabele.

Boky719

Citat: Boki651  u Svibanj 16, 2022, 02:04:32
U nedjelju zanimljiva situacija. Po jedan solo Conecto na Krnjevu, kod ZTC-a, zatim iduća stanica ispod Kauflanda jedan, te jedan na Baredicama. Kad sam vidio prvog, mislio sam da je kvar, ali kad sam vidio još druga dva, očito je nešto drugo po srijedi. Nisu imali nikakve tabele.
Europsko prvenstvo u judu

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk