Nabavke autobusa 2017. – danas

Autor man323, Studeni 28, 2017, 09:21:38

421

Citat: elez  u Lipanj 29, 2022, 23:22:53
Smogovac po ko zna koji put pronađi malo volje i istraži po Google-u sta te zanima, jer Google sve zna
Ma  nnee pita on za sebe, već za prijatelja (mene). Stidan je  ;D
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

elez

Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Mau2403

Jesu li novi krenuli u dnevni rad i kako je stanje sa E-ticketing?

markost

Novi su nakon prezentacije nestali. Nema ih ni na Poljudu ni u garaži. Vjerojatno su ih vratili u Dugopolje.

elez

U garaži trenutno 2 nova Cityja i 2 Crosswaya

Intouro

Čujem od vozača da svaki dan budu druga 2. Vjerovatno rade nešto oko tiketinga.

Mau2403

Jeli se zna kad će doč ostali autobusi?

gorgoroth

Jesu li novi manovi u prometu, tj na ulicama

Paško

Ništa novo još ne vozi. Zglobni Citari dolaze krajem mjeseca, i ostali valjda tu negdje.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth

Vidim da nije još niti jedan slikam na ulici, pa sam i pretpostavljao, dolazim u tvoje krajeve i ponadao se da ću kojega i uloviti, ali niš od toga

Mau2403

Citat: Paško  u Kolovoz 01, 2022, 13:48:49
Ništa novo još ne vozi. Zglobni Citari dolaze krajem mjeseca, i ostali valjda tu negdje.

Tek krajem kolovoza?

elez

Citat: gorgoroth  u Kolovoz 01, 2022, 14:00:54
Vidim da nije još niti jedan slikam na ulici, pa sam i pretpostavljao, dolazim u tvoje krajeve i ponadao se da ću kojega i uloviti, ali niš od toga
Ugrađuje se pomalo u svakoga novi ticketing (svakodnevno prolazim pokraj garaže i vidim stalno po 2 cityja ili intoura ili Crosswaya), možda će ih pustit u pogon kad dođe ostatak buseva kroz kolovoz

Citaro O530

Pomalo? Dosad je sve već trebalo bit u pogonu, a ja po stanicama ne vidim displejeve, niti u busevima potrebnu infrastrukturu. Još Citari dolaze krajem kolovoza a trebali su krajem srpnja.

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN464

U subotu su iveci bili u Dugopolju skupa s 4-5 Dubrovačkih
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.