Nabavke novih autobusa (3)

Autor Dreamwalker, Rujan 24, 2019, 16:44:20

smogovci.bbb2

Baš me zanima gdje će im sprijeda nakeljiti oznaku ZET i g. br.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

ChRiStIaN

Vidim gumb za privolu. Bilo bi dobro da su i 2.vrata omogucena na njoj a ne samo treca. Stalno to koristim na novim MANovima.
@ Autobusi Hrvatska @

421

Radno, kolegijalno i ljudski me razveselila ova fotografija novih  bus123  bus123  bus123  u kontekstu najavljene migracije Crosswaya u APVG.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Putnik79

Citat: 421  u Listopad 14, 2022, 11:58:47Radno, kolegijalno i ljudski me razveselila ova fotografija novih  bus123  bus123  bus123  u kontekstu najavljene migracije Crosswaya u APVG.
Citat: 421  u Listopad 14, 2022, 11:58:47Radno, kolegijalno i ljudski me razveselila ova fotografija novih  bus123  bus123  bus123  u kontekstu najavljene migracije Crosswaya u APVG.
Jedva cekam vidjeti kako putuju prema Gorici........

smogovci.bbb2

Putnik79

MAN19464

Bas me zanima na koliko će potpisati ugovor.
Mozda nas iznenade pa potpišu na 10 godina kao i 2008. Godine.

C2

Barem ti novi Lion'si nemaju dva gumba za prva vrata.

smogovci.bbb2

Citat: MAN19464  u Listopad 14, 2022, 14:21:31Bas me zanima na koliko će potpisati ugovor.
Mozda nas iznenade pa potpišu na 10 godina kao i 2008. Godine.

Sigurno, ako ne i doživotno good_boy

ChRiStIaN

I automatsko paljenje svetala imaju. Vidim na prekidači AUTO  thumbs

Ima ko informaciju dal su otišli i prema APP MANovi?
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

4 su u Dubravi, 2 u Podsusedu. Možda su još 2 pristigla u Podsused danas tokom dana.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

MAN truck bus

Ima više varijanti, ali najviše vjerujem ovoj 50-50 za sve 3 grupe koje pristižu.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

MTB, ti si odlično upućen u ZET, ima li istine u glasini da se zglobni MAN-ovi sele iz APD u APP buljo

tramvajac 92

Citat: C2  u Listopad 14, 2022, 14:56:49Barem ti novi Lion'si nemaju dva gumba za prva vrata.
Ista je stvar kao i NL263/NG313, ima gumb kojim blokiraš jedno krilo, ako ti treba. Rješenje puno bolje za Zagreb.  ;D