Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (3)

Autor jakov5, Siječanj 20, 2022, 14:33:55

Tomek

Pa u ZET-u su svi ljudi iz MB365 i dalje ostali na svojim pozicijama, tak da ne kužim o ćemu ti pišeš.
Od svih pravih problema koje ovi nisu uspjeli, a nažalost, izgledno je da nemaju ni kapaciteta za riješiti, baviti se ovakvim glupostima je baš u razini tvoje stranke, MB365.

421

Tko je bio na vlasti kad su `95 došli niskopodni  bus123  i gdje su završili? Na 220 i 221, stoga redovno počni uzimati terapiju.
bus123 bi trebali ići na 4 linije po 2 kom i 2 linije po 1 kom.
Samo treba uzeti u obzir da ne mogu ići na Glavni kolodvor zbog linije 268 sljedećih 5 godina, a MAN G iz 2017  zadovoljava uvjete za disponiranje.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

jakov5

Citat: 421  u Veljača 23, 2023, 19:45:16Tko je bio na vlasti kad su `95 došli niskopodni  bus123
Isti oni koji su bili i do 2020. Tobože, imena su se mijenjala kroz godine, ali "upravljački kadar" baš i ne.
Dobar dio garniture i danas drži svoje pozicije. pivkan
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

smogovci.bbb2

Citat: Tomek  u Veljača 23, 2023, 19:41:30Pa u ZET-u su svi ljudi iz MB365 i dalje ostali na svojim pozicijama, tak da ne kužim o ćemu ti pišeš.
Od svih pravih problema koje ovi nisu uspjeli, a nažalost, izgledno je da nemaju ni kapaciteta za riješiti, baviti se ovakvim glupostima je baš u razini tvoje stranke, MB365.
Nova garnitura u ZET-u je iz BM365?!
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Citat: 421  u Veljača 23, 2023, 19:45:16Tko je bio na vlasti kad su `95 došli niskopodni  bus123  i gdje su završili? Na 220 i 221, stoga redovno počni uzimati terapiju.
bus123 bi trebali ići na 4 linije po 2 kom i 2 linije po 1 kom.
Vidim da te je posjetio tvoj frend Alc. Nove kocke su završile na 220/221 isključivo iz jednog jedinog razloga, trase tih linija su imale najmanje loše kolnike a tad se još vodila briga o tome (preciznije, prve 501-505 su vozile samo na 221), tako da th-down
Samo tebi za info, jedan novi ide na 242 (rekao mi Senf)

421

Netočno, odluka o disponiranju niskopodnih  bus123  bila je autonomna od strane garaže, to jest tadašnjeg glavešine BB, ne od strane JP,BM, politike ili MZ.
Nije Alc, već Alz.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

Akropola

Zašto ne može na Glavni kolodvor,Črnomerec, Savski most.
Zna se da ne mogu van Zagreba i kraj priče. Svaki vozač, dispečer,otpremnik, prometnik u centru... je odgovoran.
Ne poštivanje toga treba biti sankcionirano.
Zna se da se može izgubuti bus zbog takvih gluposti.
Siguran sam da busevi imaju tvornički GPS preko kojeg EU može kontrolirati, a da to ZET ne zna.

Kocka O405

Baš EU nema pamtnijeg posla nego provjeravati jel možda koji bus prešao granicu GZ u ZŽ za pol milimetra...
Kocka je zakon :)

Akropola

Citat: Kocka O405  u Veljača 24, 2023, 02:47:00Baš EU nema pamtnijeg posla nego provjeravati jel možda koji bus prešao granicu GZ u ZŽ za pol milimetra...

Imaju plaćeni ljudi za takve stvari

smogovci.bbb2

jakov5

Citat: Akropola  u Veljača 24, 2023, 01:32:54Siguran sam da busevi imaju tvornički GPS preko kojeg EU može kontrolirati, a da to ZET ne zna.
Da to stvarno tako nadgledaju, već bismo ostali bez pola voznog parka.
Oni znaju da ne moraju ništa preko GPS-a pratit jer mi imamo domaće drukere koji će im dojavit da je neki autobus negdje bio pola metra gdje ne smije, a najčešće to bude iz razloga da se ostvare svi polasci, a ne jer netko to tako namjerno hoće.

Naravno, oni koji prijavljuju nisu još na tom nivou inteligencije. pivkan
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

421

Citat: Akropola  u Veljača 24, 2023, 01:32:54Siguran sam da busevi imaju tvornički GPS preko kojeg EU može kontrolirati, a da to ZET ne zna.
Nije tvornički GPS, ali ZET za to čak i zna. Uređaj se zove digitalni tahograf. II generacije.
Citat: smogovci.bbb2  u Veljača 24, 2023, 11:04:55Ova
Provociraš iako si dio te garniture.
Citat: jakov5  u Veljača 24, 2023, 11:49:29... jer mi imamo domaće drukere koji će im dojavit da je neki autobus negdje bio pola metra gdje ne smije...
Naravno, oni koji prijavljuju nisu još na tom nivou inteligencije. pivkan
Imamo i otvorenu rubriku za to: Neuobičajni tipovi vozila na linijama 2023

sofer29

Citat: MAN truck bus  u Veljača 23, 2023, 15:33:34Gdje ima dima ima i vatre, a sam direktor je na presici izjavio kako se otvaraju nove mogućnosti disponiranja vozila na liniju prema Velikoj Gorici.
Navodno će MANovi dobiti power mod, a 268 nova vozna vremena i 9 VRova za uspješan suživot.
Novi man ne moze dobit jaci start od ovog kaj ima jer ako se ista ide prckat,onda vise ne zadovoljava euro 6 normu..to su rijeci (auto)elektricaraiz radione APD

421

Totalna besmislica!
Ugrađeni motor s pripadajućom opremom za smanjenje emisija rješava se softverom u svim režimima rada.
To se rješava s adekvatnom opremom koja u APD ne postoji, niti ima osobe koja to može učiniti.
Samo AH PSC.