Linije - razno 2023.

Autor Akropola, Siječanj 01, 2023, 14:23:31

smogovci.bbb2

Citat: tramvajac 92  u Siječanj 29, 2023, 20:20:44Mislim da je danas izašlo ukupno 6 Citelisa iz garaže
- 106 (?) 2x
- 115    2x
- 136    2x

Zaboravio si supstituciju
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

jakov5

.Mda
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

tramvajac 92

Citat: smogovci.bbb2  u Siječanj 29, 2023, 20:34:52Zaboravio si supstituciju

Tamo su zglobni Citelisi bili? Očekivao sam Citare, iskreno.

ChRiStIaN

Još je na 121 bio jedan, na 109 je bio jedan ili dva. Uglavnom prometnik nije krio oduševljenje da je jako malo Citelisa u prometu.

Citara je isto bilo malo na Črnomercu. Dva na 172 i jedan na 176.
@ Autobusi Hrvatska @

smogovci.bbb2

Izvor: https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/novi-vozni-red-linije-239-radnim-danima/8026
Još jedna BM linija. Ujutro oduzmi, poslijepodne dodaj. Mic po mic, uskoro neće ni voziti kava
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Putnik79

Realno i netreba,kome....!!!!!!?

Mercedes bus

Nitko nije obavijestio

Mercedes bus

Gdje se prije okretala bivša linija 117, gdje i 124 ili?

tramvajac 92

117 se okretala kod Konzuma u Stenjevcu, mislim da je krug bio Samoborska -> Hrvatskih branitelja -> Samoborska. I onda Samoborskom do Škorpikove i dalje kao 116.

Mercedes bus

Ova obavijest vrijedi za sve linije s Glavnog kolodvora

tramvajac 92

Nadopuna za one linije koje ne idu preko mosta:
218 ide Vukovarska - Držićeva - Slavonska i u ulicu Kruge na redovnu trasu
281 ide Vukovarska - Držićeva - Slavonska i dalje redovno.

Ne bi ih ubilo da su predvidjeli stajanje na stanici Držićeva (u Držićevoj) i u Zapruđu, za sve linije koje tuda voze, nije neki veliki gubitak vremena...

Putnik79

Bi jel ionako je sve to na knap.Stanica po stanica, semafor po semafor i izgubio si vrijeme.Ajmo ubiti vozače do kraja tako da nema usvajanja sa sjedala uopće.Bili su obilasci za vrijeme radova tim smjerom, pa se jedva stizalo bez dodatnih stajanja.

MAN truck bus

S obzirom na učestalost obilazaka tom trasom već su trebali napraviti prilagođeni VR za te prilike.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Putnik79

Sa tim se isto slažem ali vjeruj te mi, jako teško se stiže i bez dodatnih stanica na trasi obilaska.

MAN truck bus

I onda još stave da 221 mora ić skroz do MSU umjesto da skrene lijevo na SRNJ i dođe u Travno. Sjećam se ljetos koji je kaos bio kad je bila utrka 221 je kasnio opako, a sve zbog skretanja sa Avenije Dubrovnika na AVH.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"