ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

421

Citat: smogovci.bbb2  u Travanj 10, 2023, 14:44:57fb Zagreb24.info
Čemu naslađivanje?
Dvojbena je pravovaljanost Naputka obzirom da nije izvršeno savjetovanje s reprezentativnim sindikatima temeljem članka 160. KU ZET.
NAPUTAK....pdf
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zagrebackapekara

Citat: jakov5  u Travanj 10, 2023, 08:31:05Meni odgoj ne dopušta da svjesno ne plaćam uslugu.
kod nas je odgoj drukciji u Zagrebu, tj, nije to odgoj, vec se iskoristava sve to jer niko ne kontrolira, a kontrolor se nade jednom u sto puta kad se vozis... iako je kod nas 4kn karta, idalje je ljudima zao dat 4kn jer niko ne kontrolira... u Splitu pretjeruju s cijenama karata

MAN truck bus

Znači u dućanu ako nema zaštitara samo prođeš pored blagajnice?
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

421

@ zagrebackapekara
Oprosti, u kojem Zagrebu ti živiš?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

Bog mi prosti al ja glupljeg covjeka nisam vidio od ove zagrebacke pekare.
@ Autobusi Hrvatska @

hrvoje21

Ja mislim da on trola...

zagrebackapekara

al evo danas primjer vozim se u busu, i dode covjek do vozaca "moze karta", a vozac njemu "mahne rukom" kao ono ajde prodi...?

zag

Citat: zagrebackapekara  u Travanj 15, 2023, 13:25:39al evo danas primjer vozim se u busu, i dode covjek do vozaca "moze karta", a vozac njemu "mahne rukom" kao ono ajde prodi...?
Možda validator ne radi? th-down  russian_roulette

jakov5

Citat: zagrebackapekara  u Travanj 15, 2023, 13:25:39al evo danas primjer vozim se u busu, i dode covjek do vozaca "moze karta", a vozac njemu "mahne rukom" kao ono ajde prodi...?
Sry, ali tko hoće nađe način, a tko neće nađe izliku.
Imaš hrpu prodajnih mjesta gdje se mogu kupiti karte pivkan .
Imam na svojoj liniji redovitih partizana koji ciljano idu na to da vozač odustane od prodaje dolaskom s novčanicama od 20+ eura IAKO je naznačeno da se pripremi sitan novac.

Hrpetini vozača je jednostavno dopi*dilo uopće imati posla s prodavanjem karata jer bi valjda trebali cijelu blagajnu imat u autobusu da ekipi uzvraćaju kusur za 50 eura.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

421

Nedjelja.
Stanem na stajalištu radi dvoje ljudi, mlađi 40-45 godina, stariji oko 70.
Rukom pokažem na validator, mlađi kaže tata se teško kreće, idemo nekoliko stanica do crkve, jer smo ovdje parkirali auto obzirom da kod crkve nema mjesta, konstatira. Nekoliko je 5.
Pomislih: Čemu odlazak u crkvu? Kako ono glasi jedna od deset Božjih zapovjedi?
Praktični vjernici, vjernici laici možda.
Izašli su na druga vrata tijekom prolaska pokraj otvorenih prvih, pogledi nas se nisu sreli, a ljudsko "HVALA "nije se začulo.
Prilika čini lopova. Stieg Larsson

zagrebackapekara

Citat: zag  u Travanj 15, 2023, 20:42:02Možda validator ne radi? th-down  russian_roulette
Citat: jakov5  u Travanj 15, 2023, 20:47:00Sry, ali tko hoće nađe način, a tko neće nađe izliku.
Imaš hrpu prodajnih mjesta gdje se mogu kupiti karte pivkan .
Imam na svojoj liniji redovitih partizana koji ciljano idu na to da vozač odustane od prodaje dolaskom s novčanicama od 20+ eura IAKO je naznačeno da se pripremi sitan novac.

Hrpetini vozača je jednostavno dopi*dilo uopće imati posla s prodavanjem karata jer bi valjda trebali cijelu blagajnu imat u autobusu da ekipi uzvraćaju kusur za 50 eura.
pripremio mu je covjek u kovanicama, bas sam gledao, al imao je zatvoren prozor i slusalice, pa mu se nije dalo

jakov5

Citat: zagrebackapekara  u Travanj 16, 2023, 13:34:19pripremio mu je covjek u kovanicama, bas sam gledao, al imao je zatvoren prozor i slusalice, pa mu se nije dalo
Taj kojeg si vidio je pripremio.
Onih 30 prije njega nije. Zbog njih je odustao, ne zbog onih 10% poput spomenutog gospodina.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

tramvajac 92

Citat: 421  u Travanj 16, 2023, 13:21:00Izašli su na druga vrata tijekom prolaska pokraj otvorenih prvih, pogledi nas se nisu sreli, a ljudsko "HVALA "nije se začulo.
Sad bi neki tvoji kolege rekli, da šta imaju izlazit na prva vrata, da prva vrata nisu za to.

Možda je glupo pitanje, ali vrijedi li vaša, vozačka ZET karta i za Veliku Goricu, ili bi tehnički trebali platiti kartu od 0,53 eura po smjeru svaki put kad to vozite?  ;D

NP-549

Nije poanta da izađu na prednja, nego kad su prošli izvana uz još uvijek otvorena prednja, otpala bi im ruka da su mahnuli ili klimnuli glavom. Ali bitno da idu klečat kod onoga šta će im sve oprostit