ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

zagrebackapekara

Citat: Stilben426  u Lipanj 22, 2023, 18:11:36242 bi bila ok linija kad ne bi vozila na Glavni kolodvor. Previše je preklapanja
iskreno da, jer svi autobusi idu na GK iz NZG, osim 109... 242 bi trebala po meni ici do Savskog Mosta (iako je tu 109 i tramvaji... ali mislim da ima vise koristi nego da ide do GK (prema kojem ide 15 linija)...

Stilben426

Ne Savski most, nego na drugu stranu, možda Jakuševac.
Tipa Podbrežje - MSU - Bundek - Jakuševac (trasa 295) - Zapruđe (čeka vrijeme).
Zapravo bi se 295 produžila do Podbrežja, ali, naravno, o tome se može samo sanjati.

zagrebackapekara

koji su uvjeti da se postane vozac u ZETu, kolko sam cuo treba prometna skola, sad me zanima jel to istina??? i iskustvo?

MAN truck bus

Vozačka dozvola D kategorije, kod95 i kvalifikacija za vozača (prometna škola/prekvalifikacija). Za radno mjesto vozač - parkirač (vozači koji voze autobuse na servise, točenje, pranje) nije potrebno iskustvo, ali za vozača koji vozi putnike potrebno je iskustvo (godinu dana čini mi se).
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

tramvajac 92

Znači, zaposliš se ko parkirač i onda tak skupljaš iskustvo da voziš ljude. Ima smisla, dobiješ osjećaj za bus.

zagrebackapekara

Citat: tramvajac 92  u Lipanj 28, 2023, 19:20:23Znači, zaposliš se ko parkirač
to se isto priznaje ko iskustvo?

MAN truck bus

Da. Većina parkirača nakon određenog vremena prebaci se sa parkiranja na linije. U principu gledaju da imaš iskustvo bar na C kategoriji to je onaj dio "iskustvo na sličnim ili istim poslovima".
"kartu imamo?"

zagrebackapekara

Citat: MAN truck bus  u Lipanj 28, 2023, 19:40:23Da. Većina parkirača nakon određenog vremena prebaci se sa parkiranja na linije. U principu gledaju da imaš iskustvo bar na C kategoriji to je onaj dio "iskustvo na sličnim ili istim poslovima".
posto fali vozaca, dal bi ZET meni platio kvalifikacije i to  ;D  ;D ili moras vec imati?

Putnik79

Po novom natječaju i izmjenama istoga,  nije potrebno iskustvo niti za vozača autobusa u prometu.Znaci iz škole drito voziš ljude.....

zagrebackapekara

Citat: Putnik79  u Lipanj 29, 2023, 03:06:49nije potrebno iskustvo niti za vozača autobusa u prometu.
piše u oglasu za minimialno 1 godina, di si to cuo (ne kazem da nisi u pravu, ali pitam)?

Putnik79

Stranica Zet-a, javni poziv i na kraju imas izmjenu istog....pogledaj si, a mislim da smo o tome već nešto komentirali.

zagrebackapekara

Citat: Putnik79  u Lipanj 29, 2023, 11:15:40imas izmjenu istog...
ja mislim da je to da su nabavili vozace autobusa, te da su maknuli to iz oglasa??

421

Neimaru koji je predložio i neimaru koji je izveo brikanje vrata na ex APD (sad APVG) Crosswayima  hi.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Putnik79

Sve dok im prvi put netko ne ispadne van,zbog čega!!!?Zbog voznog vremena,katastrofa.Jedan od jako loših poteza i onda kad se dogodi sranje  čudit clće se ko pura dreku i pozivati se na koje kakve gluposti.

MAN truck bus

Nitko vozače ne prisiljava da koriste NOT AUS sklopke, ali nažalost neki drugačije ne znaju / ne žele. Inače Crossway je još najsigurniji po tom pitanju jer se njemu vrata automatski krenu zatvarati čim krene dok kod ostalih nije tako.
"kartu imamo?"