ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

Putnik79

Još jedan primjer gluposti od neki dan.Novi Citaro ,kondezat kapa ko kiša, klima radi perfektno, a vrata sva otvorena od 1 do 4......i tako dok se nije krenulo. russian_roulette

Akropola

Citat: Putnik79  u Srpanj 11, 2023, 17:12:51Još jedan primjer gluposti od neki dan.Novi Citaro ,kondezat kapa ko kiša, klima radi perfektno, a vrata sva otvorena od 1 do 4......i tako dok se nije krenulo. russian_roulette

Ima pametnih vozača koji zatvore sva vrata i ostave privolu.( na tipku otvaranje )

Putnik79

Naravno da ima ,ovo je samo jedan primjer ali loši.

zagrebackapekara

mene samo zanima koj idiot je slago vozni red da stavi da krece u 00:01, koj je razlog zasto nije moglo 00:00, ko da linija prometuje svakih 7minuta... meni je to jako iritantno..

Akropola

Jučer je na gradskoj skupštini izglasano da Sektor za promet ide pod Gradski ured za mjesnu samoupravu gdje su već privremene regulacije prometa. Ured će se zvati po novom:  Gradski ured za mjesnu samoupravu, promet, civilnu zaštitu i sigurnost. Odluka stupa na snagu 1.8.2023.

smogovci.bbb2

Citat: zagrebackapekara  u Srpanj 14, 2023, 00:06:23mene samo zanima koj idiot je slago vozni red da stavi da krece u 00:01, koj je razlog zasto nije moglo 00:00, ko da linija prometuje svakih 7minuta... meni je to jako iritantno..
Pitaj: centar@zet.hr
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Citat: smogovci.bbb2  u Srpanj 14, 2023, 11:01:13Pitaj: centar@zet.hr
Ako budeš pitao, napiši da pitaš za prijatelja:
Zašto taj polazak u 00:01 sati nije pod subotom?
@smogovci.bbb2
Isto pitanje za tvoju zonu interesa na noćnim polascima linije 220. Pitam za prijatelja...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Davnih dana sam ih pitao baš u vezi 220, zato znam za mail. To navodno ima neke veze sa Atronom, koliko se sjećam ponoć ne pišu nego 23:59 ili 00:01 hi

zag

A kad će popravit stanje sa voznim redom na 110 kava

zagrebackapekara

Citat: 421  u Srpanj 14, 2023, 11:57:23Isto pitanje za tvoju zonu interesa na noćnim polascima linije 220
pa na 220 nema takvih slucajeva?

zagrebackapekara

Citat: zag  u Srpanj 14, 2023, 15:37:48A kad će popravit stanje sa voznim redom na 110 kava
a kaj tamo ne valja? tj. kaj bi ti promijenio?

zagrebackapekara

Citat: smogovci.bbb2  u Srpanj 14, 2023, 13:02:57To navodno ima neke veze sa Atronom
sumnjam jer 221, 302 ima 00:00 vozni red?

421

@ zagrebackapekara
Kad su prvi polasci radni dan, subotu i nedjelju?
Traje li radni dan 25,45 sati?
umnik2  gdje se nalaze polasci poslije ponoći.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Citat: zagrebackapekara  u Srpanj 14, 2023, 20:07:07sumnjam jer 221, 302 ima 00:00 vozni red?
A onda, ne budi lijen, uputi dopis e-poštom na centar@zet.hr ili javnost@zet.hr hi

zag

Citat: zagrebackapekara  u Srpanj 14, 2023, 20:03:38a kaj tamo ne valja? tj. kaj bi ti promijenio?
Nemogući vozni red pivkan
Bus jednostavno ne stigne za 9 min u Botinec.
Još bih stavio da busevi voze nedjeljom malo rjeđe, sad kad dućani i Arena ne rade nedjeljom kava
Stavit jedan bus i da vozika svakih pola sata