ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

MAN truck bus

I onda kad bude radna nedjelja dućanima nastane kolaps.  kava
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

zagrebackapekara

Citat: zag  u Srpanj 14, 2023, 22:09:09Nemogući vozni red pivkan
Bus jednostavno ne stigne za 9 min u Botinec.
Još bih stavio da busevi voze nedjeljom malo rjeđe, sad kad dućani i Arena ne rade nedjeljom kava
Stavit jedan bus i da vozika svakih pola sata
to se slazem da za 10min 110 ne stigne do Botinca, trebali su stavit makar 13min, al najbolje 15min jedan smjer, a ne 10min, a i iskreno mi nije jasno zasto 110 ima frekvenciju od 10min radnim danom, ja bi stavio da je svakih 15min i da je krug 25-30min, vjerojatno bi trebao 1 VR vise, ali opet... il nek ak ne zele dodat jos 1VR nek stave da ide svakih 12-13min... i da sam me zanima kolko sad ima VR-a kad je 10min frekvecnija... iskreno se nadam da je 3?

zag

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 14, 2023, 23:08:57I onda kad bude radna nedjelja dućanima nastane kolaps.  kava
Pa svi idu na 112.  th-down
Ne da se ljudima šetat

zag

Citat: zagrebackapekara  u Srpanj 15, 2023, 00:06:26to se slazem da za 10min 110 ne stigne do Botinca, trebali su stavit makar 13min, al najbolje 15min jedan smjer, a ne 10min, a i iskreno mi nije jasno zasto 110 ima frekvenciju od 10min radnim danom, ja bi stavio da je svakih 15min i da je krug 25-30min, vjerojatno bi trebao 1 VR vise, ali opet... il nek ak ne zele dodat jos 1VR nek stave da ide svakih 12-13min... i da sam me zanima kolko sad ima VR-a kad je 10min frekvecnija... iskreno se nadam da je 3?
Imaju 3 vr-a, a od ta tri samo jedan vozi u špici kava  th-down

conecto

Nekad se zapošljavalo u kadrovskoj, sada u pravnoj. U istoj se dijele opomene pred otkaz ili sami otkaz. Neće ZET tako brzo imati donekle zadovoljavajući broj vozača s takvim ustrojem.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

zagrebackapekara

E ne znam jesam dobro cuo, ali cuo sam da se nepalci i ta ekipa krece na obuku u ZET... iskreno ako je to istina meni je zao na sto smo spali...

zag

Citat: zagrebackapekara  u Srpanj 18, 2023, 23:16:49E ne znam jesam dobro cuo, ali cuo sam da se nepalci i ta ekipa krece na obuku u ZET... iskreno ako je to istina meni je zao na sto smo spali...
Nema vozača kava ne bi se čudio ako nama forumašima kažu da sjednemo i vozimo bus rofl

Mercedes bus

Citat: zagrebackapekara  u Srpanj 18, 2023, 23:16:49E ne znam jesam dobro cuo, ali cuo sam da se nepalci i ta ekipa krece na obuku u ZET... iskreno ako je to istina meni je zao na sto smo spali...

A tko će karte prodavati, užaš stvarno jadno od ZET-a

jakov5

Citat: Mercedes bus  u Srpanj 19, 2023, 09:35:10A tko će karte prodavati, užaš stvarno jadno od ZET-a
Isti onaj tko i peče pile u mom Konzumu ;D  pivkan
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

tramvajac 92

Citat: Mercedes bus  u Srpanj 19, 2023, 09:35:10A tko će karte prodavati, užaš stvarno jadno od ZET-a
Ako su sposobni voziti bus, sposobni su i naučiti jezika koliko im treba da mogu karte prodavati. Iako je i taj sustav prodaje karata ostao davno u prošlosti, sa prodajom šarenih papirića koji se ovjeravaju datumom i vremenom.

Mercedes bus

Neki Citaro 09 vozi neki 2023 gaming... nešto tako, vido sam ga na Savskom mostu i kod Velike mlake u Gorici, jel možda neko zna više?

zagrebackapekara

Citat: tramvajac 92  u Srpanj 19, 2023, 14:11:31Ako su sposobni voziti bus
al idalje mi nije to to... nisam rasist ni nacionalist ni slicno, al smeta me kad ih ima tako puno, pogotovo da dodu u ZET, ušlagiro bi se iskreno, da me takav lik vozi... nece on nista, ali taj osjecaj neki... a ne zelim da mi to prihvatimo..

Akropola

Citat: Mercedes bus  u Srpanj 19, 2023, 21:11:22Neki Citaro 09 vozi neki 2023 gaming... nešto tako, vido sam ga na Savskom mostu i kod Velike mlake u Gorici, jel možda neko zna više?

Studenske igre. Koliko znam u pitanju su lokaciju SD Stjepan Radić, Kutija šibica i Dom Sportova.

Akropola

Jako teško će funkcionirati poznavajući situaciji komunikacija u slučaju kvara,zastoja, s putnicima.. Tu bi ZET morao testirati ljude i postaviti neke standarne. Ako ne znaju dobro hrvatski moraju znati engleski. Ali pod tim uvjetom ljudi u centru i servisu bi isto trebali znati kao i garaži.
Ako će koristi GPS i voziti se kako neki voze dostave sporo. Oni nisu za ZET.
npr. u Konzumu su neki bi sposobni samo da peru podove pošto ne znaju jezik pa ni za cijene i artikle nisu sposobni.

citaro

Citat: zagrebackapekara  u Srpanj 20, 2023, 00:20:15al idalje mi nije to to... nisam rasist ni nacionalist ni slicno, al smeta me kad ih ima tako puno, pogotovo da dodu u ZET, ušlagiro bi se iskreno, da me takav lik vozi... nece on nista, ali taj osjecaj neki... a ne zelim da mi to prihvatimo..

ocito ti nije jasno, ali "taj osjecaj neki" se zove rasizam.