ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

MAN SU220

Dajem prijedlog samo ,reci slobodno šta ne valja. Zašto bi morala svaka ić na glavni kolodvor.

jakov5

Citat: MAN SU220  u Srpanj 29, 2023, 13:33:45Dajem prijedlog samo ,reci slobodno šta ne valja. Zašto bi morala svaka ić na glavni kolodvor.
Pa bilo bi dobro hmmm... ne znam... objasnit kako misliš autobus provest ionako prenakrcanim pravcima centra grada koji dupliraju tramvaj... I još ide okolo umjesto direktno... Imaš L14 koja ide od Mažuranića Savskom cestom u Novi Zagreb. Mnogo brže nego natrpanom Selskom...
Pokazuješ da ne poznaješ promet u Zagrebu.
A da ne spominjem zašto bi ciljno odredište bilo Trg Mažuranića. Što se time dobiva?
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Perokani

Trg Mažuranića-Selska-NZG,NZG je širok pojam,gdje točno,a zašto baš sa Mažuranića i na selsku,ako imaš 109 za Dugave?

MAN SU220

Citat: Perokani  u Srpanj 29, 2023, 14:29:29Trg Mažuranića-Selska-NZG,NZG je širok pojam,gdje točno,a zašto baš sa Mažuranića i na selsku,ako imaš 109 za Dugave?

234 Lanište - Selska - Trg Mažuranića

Stilben426

Citat: MAN SU220  u Srpanj 29, 2023, 15:11:02234 Lanište - Selska - Trg Mažuranića
Makar šta 234... Ja bih napravio varijaciju 242 da ju maknem s Kolodvora. Recimo:

Podbrežje - Sveta Klara - Trokut - Savski most.

Ili neka takva varijacija, ovisno o tome gdje je moguće provući autobus kroz Trokut.

Ili kao kružna linija:
Podbrežje - Sveta Klara - Trokut - Dubrovnik - MSU - Podbrežje.

Perokani

Citat: zagrebackapekara  u Srpanj 28, 2023, 23:40:11kako nemas imas liniju broj 5? iskipa te kod lisinskog, mislim okej nije direktno ali nije ni da nemas... ja sam NZG (zapad), po meni isto jako dobro povezan, imas kolko oces linija za GK, imas 3 tramvaja (6,7,14), imas 109, imas 268.. te 2 nocne linije (268 i 31) i jednu polunocnu do 2 ujutro (220)... imas 222 ako treba na zapadu si za 15minuta.. sad siguran sam da je NZG (istok) dosta losiji jer ni jedna linija nejde na istok osim 234, ali fora je to sto npr. 220 219 221 baš ulaze u kvart cijeli i obiđu ga, a 234 naprimjer samo prode pokraj trokuta trnskog i savskog gaja i onda imas dobar komad hodanja... to je jedino sto bi dodao neku liniju koja ide sa GK i ko 234 sam ude trnsko pa u trokut pa u savski gaj (kao zadnje odrediste), ali sve ostalo štima..

Samo mi nije jasno zašto linija 234 više ne vozi preko Kajzerice kod savskog nasipa pa na rijecku pa na rotor i remetinecku.
Alo eto za 234.

Glavni kolodvor-AVH-Kajzerica-Radoslava Cimermana-Ul Trnsko-Nehurov trg-Prekratova ulica-savski gaj put XIII-Remetinecka-Remetinečki Gaj-Lanište
I
Ili ilinija za Trokut sa savskog mosta ovako:
Savski most-Remetinecka-Savski gaj put XIII-Prekratova ulica-Nehurov trg-Aniceva-Hermanova i u Hermanova 55 mi izgleda kao dobro okretiste i kad se vraca ide hermanova-Skrece na anicevu-Nehurov trg-Prekratova-Savski gaj put XIII-Remetinecka-Savski most
1 bus je svakih 40 min.

421

Citat: Perokani  u Srpanj 29, 2023, 15:58:52Samo mi nije jasno zašto linija 234 više ne vozi preko Kajzerice kod savskog nasipa pa na rijecku pa na rotor i remetinecku.
Recikliramo (pra)staru temu:
Vožnja kroz novi rotorčić kod Savskog mosta, uključivanje prema rotoru iz Riječke preko tri trake, isključivanje s rotora prema Remetinečkoj rizično je za zglobne  bus123  bus123 .
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Ima ono malo govno na 243 Kajzerica, koje bi mogli protjerati kroz Kajzericu do Savskog mosta.

jakov5

Citat: tramvajac 92  u Srpanj 30, 2023, 10:20:57Ima ono malo govno na 243 Kajzerica, koje bi mogli protjerati kroz Kajzericu do Savskog mosta.
Ja se autom ne bi usudio iz Riječke ukopčat na rotor da idem ravno. U špici pogotovo.
Traka za ubrzavanje je par metara a ekipa koja ide prema Jadranskoj aveniji tam dokuri sa 70 km/h.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

tramvajac 92

Nije ni nužno da ide kroz rotor. Kad ide iz Kajzerice prema Savskom mostu, ide Remetinečkom do Zrinjevca, kroz onaj rotorić gdje se inače okreće, pa na Jadranski most prema sjeveru. U povratku se skida prije rotora, i ide ispod Jadranskog mosta, Riječkom do Savskog mosta.

zagrebackapekara

Citat: tramvajac 92  u Srpanj 30, 2023, 10:20:57Ima ono malo govno na 243 Kajzerica, koje bi mogli protjerati kroz Kajzericu do Savskog mosta.
vidis da doslovno 1 stanica vise a imas direkt za GK liniju, iako idalje ne bi imala vise putnika mozda malo, ali idalje ima vise koristi...

zagrebackapekara

Citat: Stilben426  u Srpanj 29, 2023, 15:47:13Ja bih napravio varijaciju 242 da ju maknem s Kolodvora. Recimo:

Podbrežje - Sveta Klara - Trokut - Savski most.

Ili neka takva varijacija, ovisno o tome gdje je moguće provući autobus kroz Trokut.
ovo iskreno zvuci dobro jer 242 je beskorisna linija jer ovo bi imalo puno vise koristi i da ide svakih 1h, a pomoglo bi se stansovnistu trokuta i klare i fala bogu mislim da bi imala vise od 5 putnika, jos kad stave zglobni na 242 dode mi da razbijem nesto

MAN SU220

Citat: Tomek  u Srpanj 29, 2023, 12:59:54Jesi ti kad opće bio u Zagrebu da imaš ovakve nebulozne ideje??? Ovo je stvarno strašno.

Tomek još jedna  rofl

107 Ljubljanica - Slavonska avenija - Heinzelova - Kvaternikov trg ??

Perokani

Citat: MAN SU220  u Srpanj 31, 2023, 11:41:51Tomek još jedna  rofl

107 Ljubljanica - Slavonska avenija - Heinzelova - Kvaternikov trg ??
Man su220 bi se slozio i sa ovom:Linija 273:Dubec-Sesvete-Varaždinska-Lužan-Donja Zelina-Blaževdol-Sveti Ivan Zelina
Al ajde dosta sale.

BestOne

Putovanje tim linijama koje SU220 predlaže trebalo bi ulaziti u radni staž. Dva sata na posao i dva sata s posla vozeći se u autobusu, ostalih 2-4 na radnom mjestu. ;D

BestOne ~ autobusi.org