Sanjajte buseve za ZET-ove linije

Autor conecto, Svibanj 02, 2009, 18:24:29

citaro

Citat: zagrebackapekara  u Listopad 08, 2023, 11:21:58mene samo zanima zasto prelaze na zatvaranje/otvaranje vrata na nacin ko na tramvajima?

Zato jer je prakticnije, pogotovo na pretrpanim linijama?

smogovci.bbb2

Citat: MAN truck bus  u Listopad 09, 2023, 09:56:33A mene zanima zašto nisu u RAL5015 boji, pa kako će takvi na ZG linije izgubit će se agramerski štih...  :-\
To po RI modelu, plinjare plave a u ZG elektro srebreni ;)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Tomek

Citat: citaro  u Listopad 09, 2023, 10:42:00Da sluzbe nisu toliko bolesno nefleksibilne, sve bi se dalo rijesiti. Npr. vozac moze elektricara na kraju svoje sluzbe odvesti u garazu, istovremeno njegova zamjena dolazi s drugim elektricarem iz garaze i nastavlja dalje.

To se vec godinama radi sa Iveco Stratosima CNG koji imaju autonomiju 110km

citaro

Super, onda problem autonomije uopce nije problem.

tramvajac 92

Da, time će trebati više autobusa, što i nije loše.

smogovci.bbb2

Nije, samo je pitanje otkud toliki penezi good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

zagrebackapekara

Citat: citaro  u Listopad 09, 2023, 10:43:01Zato jer je prakticnije, pogotovo na pretrpanim linijama?
vjerujem i ja da je, ali mi mnogo ruznije izgleda tako nego ovako kako je sada

citaro

Naravno bitnije je da ljepse izgleda nego da je funkcionalnije.

421

Citat: zagrebackapekara  u Listopad 08, 2023, 11:21:58mene samo zanima zasto prelaze na zatvaranje/otvaranje vrata na nacin ko na tramvajima?
Tko prelazi, koji je to "način ko na tramvajima??"
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Pogledaj prethodnu stranicu, proizvođači su predstavili buseve s vratima na van.

421

Ovaj forum sve više postaje igraonica za djecu željnu znanja bez predznanja ili zaboravljenog znanja.
Umjesto da s gradivom nastavljamo dalje, i razmišljamo o benefitima i svima što ono nosi vraćamo se na početne osnove.
"zasto prelaze na zatvaranje/otvaranje vrata na nacin ko na tramvajima?"
Da li ovo razmišljanje shvatiti kao:
-način zatvaranje/otvaranje vrata jednom tipkom,
-način davanje privole vozača za zatvaranje/otvaranje vrata potom zatvaranje jednom tipkom ili kao opremu na tramvajima koja je implementirana na  bus123  bus123 ?

"Zato jer je prakticnije, pogotovo na pretrpanim linijama?
vjerujem i ja da je, ali mi mnogo ruznije izgleda tako nego ovako kako je sada"
"Pogledaj prethodnu stranicu, proizvođači su predstavili buseve s vratima na van."
Tek ova kombinacija dala je naslutiti da govorite o dosad korištenim zakretnim vratima, dok je prethodnik mislio(?) na reverzibilna klizna(?) poput onih na NT2100,NT2200,NT2300?

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln