Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Tomek

Ne svih autobusa, spominje se 15 komada. Vidjet ćemo ;)

ist

Zauzvrat bi trebalo gazdi oduzeti imovinu. U znak zahvalnosti

tomekk

Citat: Tomek  u Ožujak 06, 2009, 17:10:41
Ne svih autobusa, spominje se 15 komada. Vidjet ćemo ;)

pa temse su vec izgleda zapljenjene, a ostalo pretpostavljam da bi mogli biti noviji busevi poput starlinera i citylinera n1116(šta će im onda ostat, ide cijela ap grupacija k vragu), inače jučer i danas sam ujutro vidio 2 citya 116 na liniji zg-čk i izvana mi djeluju jako očuvano tako da mi se čini da imaju dosta dobro održavanje.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

buSHunter795

4 Temse su još uvijek parkirane kod TRCZ-a a danas za Čakovec ili Štrigovu gdje već vozi oko 13 vozio je Skyliner ZG 515-VL ...

stipe15

Eo sda kada san se vraća sa baluna...Neoplan Transliner proletia sa upaljenin rikverc svitlima ???Nisan vidia ni tablice ni gbr....

brioni

Transliner (nisam vidio g.b.) ostao danas u kvaru na A6 kod izlaza Bosiljevo
Oprostite ako ima pogrešaka

erobuss

Putnička agencija organizira trodnevno putovanje u Bratislavu početkom travnja. Povratak je Croatia Pješke Busom ako im zapljene autobuse

http://www.croatiabus.hr/

Tlimfocit

Citat: erobuss  u Ožujak 15, 2009, 15:49:39
Putnička agencija organizira trodnevno putovanje u Bratislavu početkom travnja. Povratak je Croatia Pješke Busom ako im zapljene autobuse

Cijena  aranžmana  uključuje:  2 noćenja sa doručkom u hotelu 4* HOLIDAY INN u Bratislavi;    stručno vodstvo i organizaciju puta.

al nigdi ne piše da je osiguran prijevoz buson....
poslat će Zovko cisternu po njih....

Konj

Piše na početku programa da je prijevoz busom.

8) 8)

shef

Ispred moje kuće upravo prošla prazna Temsa 0019-CB. Jesu li sve vratili, što se događa?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

buSHunter795

Kod mene su 0026 0027 0028 i 0029... što znaći da 0016 i 0019 CB voze.

ist

A šta ako im ne zaplijene  :D

Karabaja

Citat: Tlimfocit  u Ožujak 15, 2009, 15:55:16

Cijena  aranžmana  uključuje:  2 noćenja sa doručkom u hotelu 4* HOLIDAY INN u Bratislavi;    stručno vodstvo i organizaciju puta.

Ovo ne mogu prešutjeti!!Slušaj ti Tlimfocit-... da ti nešto objasnim!Croatia Bus je bila i ostala najjača prijevoznička tvrtka u bivšoj Yugi iz razloga što tu firmu sustavno uništavaju već skoro 15 godina i još je nisu uspjeli uništiti.Toliko novca su iz nje isisali mnogi koji su ju kupovali pa kasnije prodavali ali kao što se vidi još ju nisu uspjeli uništiti.Mnogi danas rade u drugim prijevozničkim tvrtkama i to na visokim položajima a nekada su bili kondukteri u Croatia Busu-ja ih znam nekoliko,a to govori da sve kreće od Croatia Busa,i koliko je ta firma bila jaka.Izdržala je svu tu silnu "otimačinu"i još uvijek je na nogama.Croatia Bus će živjeti i dalje u to možeš biti siguran a ti se lagano prebaci na svoj Globtour pa tamo pričaj neke priče za malu djecu ali prvo pročitaj moj komentar vezano za linije Globtoura.Vidim da si tamo svašta napisao i da ne možeš bez njega živjeti samo puno toga tamo ne štima!!!

EDIT: Vrijeđanje drugih članova je strogo zabranjeno..

Tlimfocit

Citat: Karabaja  u Travanj 01, 2009, 00:23:13
Citat: Tlimfocit  u Ožujak 15, 2009, 15:55:16

Ovo ne mogu prešutjeti!!Slušaj ti Tlimfocit-idiote da ti nešto objasnim!Croatia Bus je bila i ostala najjača prijevoznička tvrtka u bivšoj Yugi iz razloga što tu firmu sustavno uništavaju već skoro 15 godina i još je nisu uspjeli uništiti.Toliko novca su iz nje isisali mnogi koji su ju kupovali pa kasnije prodavali ali kao što se vidi još ju nisu uspjeli uništiti.Mnogi danas rade u drugim prijevozničkim tvrtkama i to na visokim položajima a nekada su bili kondukteri u Croatia Busu-ja ih znam nekoliko,a to govori da sve kreće od Croatia Busa,i koliko je ta firma bila jaka.Izdržala je svu tu silnu "otimačinu"i još uvijek je na nogama.Croatia Bus će živjeti i dalje u to možeš biti siguran a ti se lagano prebaci na svoj Globtour pa tamo pričaj neke priče za malu djecu ali prvo pročitaj moj komentar vezano za linije Globtoura.Vidim da si tamo svašta napisao i da ne možeš bez njega živjeti samo puno toga tamo ne štima!!!

dragi karabaja mislin da ne postoji razlog da mene vriđaš kad smo (bar ja mislin) na istoj strani....uopće nema razloga da se ja pravdan prid tobon al moj komentar o zovkovin cisternama je uperen protiv ZOVKA i sličnih genijalaca koji uništavaju naše HRVATSKE firme godinama! to šta ja pišen u temi globtour je zato šta san u to upućen a za croatia bus i ostale firme nisan pa za razliku od tebe ne mogu srljat i brljat o onome šta neznan....postoje ljudi koji se javljaju na temi CROATIA BUSA koji su upućeniji u stanje i meni ne pada napamet da se uključujem u diskusiju jer nepoznan stanje samo ubacim sarkastični komentar (koji je očito presložen tvom intelektu) da bi komentira očajno stanje u kakvo su tu firmu dovele razne face....znan samo da bi ja bija puno sritniji da se croatia i cila AP grupacija vrate na svoje zasluženo misto nego da globtour postane neznan šta....
pošto se tvoja inteligencija i kultura komunikacije vide iz tvoga širokog vokabulara molit ću te da malo pogledaš po temi od AP-a (dakle za tebe to su ti Croatia bus, Varaždinci, Šibenčani i Imoćani) i da nađeš neki moj komentar uperen protiv ijedne od tih firmi....nakon nekoliko dana kad uspiješ (malo po malo nemoj se preopteretit) pročitat sve to onda ćeš vidit da san na strani croatie i da moji komentari nisu nipošto upereni ni protiv radnika ni protiv ijednog dijela ove firme osim protiv gazde.....al samo ti polako.....

miky

Davaju sve stare za NOVE. Bit će svega, čak i Starlinera...