Tramvajske supstitucije

Autor dean25, Travanj 03, 2009, 16:19:34

Stilben426

Citat: Citaro218ZG  u Kolovoz 25, 2024, 08:51:46Dobro su usklađeni polasci da ne smetaju za lin 233 i 227 pa nema nikakve gužve kod žičare.
227 i 233 imaju odvojene stanice od 617. 227 ni ne dijeli trasu sa 617, samo kružni tok kao okretište.

tramvajac 92

Citat: 421  u Kolovoz 24, 2024, 21:04:49Učinak TMK 2200, zapostavljanje održavanja tračnica i želje da se stanje donekle dovede u normalu,  dovele su do mnoštva supstitucija koje su bile normalna pojava u ljetnim mjesecima prošlih vremena.
Zato sad:
APP ima 607 x 2(1) VR, 618 x 6 VR, 619 x 5 VR.
APVG ima 607 x 1 (VR1).
APD 617 x 4 VR, 611 x 1 VR i 621 x 3 VR
ZETov "state of mind" i "state of posibilities" nisu uvijek onakvi kakve mi očekujemo i mislimo da bi bili bolji.
Sve to stoji, radi se kad je manje prometa. Samo kažem da se vuku i ljudi i autobusi preko pola grada za ostvarivanje polazaka.

421

Slažem se s tobom da je APP trebao preuzeti 621, a zauzvrat dati 106x2 + 607 x1 iako je APVG=APP.
APD već pokriva 104x1, 105x2 i 166x1.
Zašto npr 618 koji "zadire" u teritorij APD, ne bi bio podijeljen pola/pola (3VR APP počinju/završavaju na terminalu ČRN, a 3 VR APD počinju/završavaju na TŽF)?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

105x2 je vracen APP-u kad i 106.

Citaro218ZG

Citat: Stilben426  u Kolovoz 25, 2024, 09:19:02227 i 233 imaju odvojene stanice od 617. 227 ni ne dijeli trasu sa 617, samo kružni tok kao okretište.

O tome i govorim da je sve dobro rješeno i usklađeno da nema gužve na tom okretištu i da niko nikome ne smeta.
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
"There are three choices in this life: be good, get good, or give up."

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Stilben426

Citat: Citaro218ZG  u Kolovoz 25, 2024, 14:40:26O tome i govorim da je sve dobro rješeno i usklađeno da nema gužve na tom okretištu i da niko nikome ne smeta.
Isprva si napisao da su polasci dobro usklađeni da si ne smetaju. Ako su stanice odvojene, polasci nemaju nikakve veze.

Citat: 421  u Kolovoz 25, 2024, 15:55:15???
Kod Žičare.

Citaro218ZG

Citat: 421  u Kolovoz 25, 2024, 15:55:15???

U čemu je problem? Napisao sam da si ne smetaju iz razloga što sam za Veliku Gospu isto bio gore pa je bila situacija da su oba dva busa 617 bila poredana jedan iza drugog i 233 je imao problema sa ulaskom u stanicu, zato sam napisao svoj dojam za jučerašnji dan, jer sam očekivao da će opet biti situacija takva, ne shvaćam u čemu je tolika strka sad?
Napisao sam svoje mišljenje, dojam i to je to, nisam previše upućen jer ne radim na terenu, samo sam dao svoj dojam i dalje se neću mješati u nešto što ne razumijem.

Lp.
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."

421

U čitanju s razumijevanjem.
Referirao sam se na @Stilben426 ne na Vašu preuzvišenost.

Citaro218ZG

421

Citaro218ZG

Citat: 421  u Kolovoz 26, 2024, 00:06:16Nije.

To je onda tvoj problem, zar ne? Ja ti ne mogu pomoći ako tebi nije u redu nešto  rofl    Ako imaš nešto pametno za reć reci mi u porukama, ako nemaš još bolje, manje ću živaca gubiti :)   

421

Citaro218ZG

Ma je i ajde se ne prepucavaj sa mnom, pokvarit ćeš si ten, narušit ćeš si kvalitetu života, oćelavit ćeš ko guma na Citariću od živcirancije, ako ti se tako jako živcira odi se vozi sa 107-icom u špicu, ili odi prošeći trasom od Draškovićeve do žičare, to je lijepi dio grada gore, pa malo usput poslikaš šta vozi na 617 :) imaš mnogo toga a ne se sa mnom prepucavati ;)

luka1234

APD danas i sutra od 8:30 do 20:00 vozi supstituciju 622 Heinzelova - Kozari Bok zbog radova na tramvajskoj mreži kod Žitnjaka. Trenutno se vrte 197, 554 i 556.