Linije – razno 2024.

Autor Mercedes bus, Siječanj 03, 2024, 21:59:22

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

tramvajac 92

Nikako mi neće biti jasno zašto na 104 ne vozi onaj "turistički" Feniks nego ga uvale na 105.

Tomek

Zadnje vrijeme je redovan na OS Domjanic Gajnice.

MAN truck bus

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 15, 2024, 11:06:19Nikako mi neće biti jasno zašto na 104 ne vozi onaj "turistički" Feniks nego ga uvale na 105.

104 -> APD
105 -> APP

Turistički Feniks -> APP
"kartu imamo?"

tramvajac 92

Nda, sad je tako. Svejedno, bolje da je na školi nego na liniji.

vrba

https://www.zet.hr/aktualnosti/vijesti/prilagodjeni-raspored-polazaka-tijekom-skolskih-praznika-i-blagdana/633

Citat:Kao i svake godine, povodom zimskih praznika i nadolazećih blagdana u primjeni će biti prilagođeni raspored polazaka.

Na Božić i Štefanje (25 i 26. prosinca), Novu godinu (1. siječnja) i na blagdan Sveta tri kralja (6. siječnja), primjenjivat će se nedjeljni raspored vožnje u tramvajskom i autobusnom prometu.

Sukladno zimskim praznicima, od ponedjeljka 23.prosinca, do petka, 3. siječnja, prilagođeni raspored polazaka primjenjivat će se na sljedećim autobusnim linijama:

107 (Jankomir - Žitnjak), 109 (Črnomerec - Dugave), 110 (Savski most - Botinec), 112 (Savski most - Lučko), 115 (Ljubljanica - Špansko - Jankomir), 118 (Trg Mažuranića - Voltino), 119 (Črnomerec - Podsused most), 120 (Črnomerec - Gajnice - Prečko), 127 (Črnomerec - Mikulići), 128 (Črnomerec - Lukšići), 134 (Črnomerec - Prečko), 161 (Savski most - Kupinečki Kraljevec - Štrpet), 172 (Črnomerec - Zaprešić), 201 (Kaptol - Kvaternikov trg), 202 (Kvaternikov trg - Kozjak), 207 (Kvaternikov trg - Rim - Kvaternikov trg), 208 (Dubrava - Vidovec), 209 (Dubrava - Čučerje), 215 (Kvaternikov trg - Trnava), 216 (Kvaternikov trg - Resnik - lvanja Reka), 227 (Svetice - Gornji Bukovac - Gračansko dolje), 230 (Dubrava - Granešinski Novaki), 263 (Dubec - Sesvete - Kašina - Planina Gornja), 269 (Borongaj - Sesvetski Kraljevec - lver) i 276 (Kvaternikov trg) - lvanja Reka - Dumovec).

Linija 236 (Kampus - Čavićeva) neće prometovati od petka 27. prosinca, do petka 3. siječnja.

Za razliku od prijašnjih godina, ove zime će biti više redukcija.

Stilben426

Postoji li negdje, ili posjeduje li netko podatke o duljini svih linija?

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sniff

Evo ti nešto poprilično staro

Stilben426

Uff, ovo je stvarno prastaro 😅😅, ali zgodno je za vidjeti. Ima nekih koje se mogu iskoristiti, ali potrebno je i znati koliko su se trase mijenjale od ovog. Tipa 164 je uvijek bila Savski most - Horvati, a dvaput je produžena.

Ništa, Google maps i HFDIR 😅😅

Perokani

sniff

Ne znam točno, recimo 30-40 godina

tramvajac 92

Kraj 90ih, nakon 1997 u svakom slučaju. Kako znam? 1997 je vozio 107 iz Prečkog, a 134 do Oranica. Nakon 2001. nije moglo biti, jer su već bile otvorene pruge prema Dupcu (hint: 212 Dubrava - Sesvete) i Prečkom. Eto, znači 25+ godina.

Transspotter

Citat: Stilben426  u Siječanj 05, 2025, 19:43:44Postoji li negdje, ili posjeduje li netko podatke o duljini svih linija?

Skini aplikaciju easyway.ua i izaberi Zagreb. Imaš ja mislim sve autobusne linije i točnu duljinu.

MAN truck bus

Neke trase nisu točno unesene na toj aplikaciji.

Recimo linije 107, 216, 222, 225, 276 su ucrtane da u oba smjera idu uz Zelenu tržnicu dok u stvarnosti u smjeru istoka idu van na Slavonsku, pa opet na Servisnu.
"kartu imamo?"