ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

t4

Citat: 421  u Siječanj 21, 2025, 21:56:14See ya on the field tommorow!
Be prepared!
Ček, a ti si taj vozač ili? Ništa prije petka, takvo mi je radno vrijeme, tek petak u 11h. Al sad ću namjerno doći u 10.58h da ne čekam   >:D

Citaro218ZG

Citat: t4  u Siječanj 22, 2025, 23:39:42Ček, a ti si taj vozač ili? Ništa prije petka, takvo mi je radno vrijeme, tek petak u 11h. Al sad ću namjerno doći u 10.58h da ne čekam   >:D

tak bi mu i ja napravio,a s druge strane mi se neda trošit vrijeme na bespotrebne pojave...osim toga, ak je taj tolko prčko po ruksaku i radio pripreme ko da poljeće Concorde a ljudi su se doslovno kak kažeš smrzavali vani onda taj vozač nije ni čovjek ni vozač nego samo gleda da mu je guzica na toplom, gleda sebe i svoje JA, a takvi su najgori...ne j..be ni druge oko sebe ali on mora bit uzvišen...ostavio bih ja njega vani samo tako...da takav meni dođe u smjenu bome drugu bi smjenu on čekao ispred busa do zadnjih 2 min bez obzira što je došao i pol  h ranije...a između ostalog postoji puno emailova gdje se možeš žalit,od ZET-a, grada Zagreba, do raznoraznih udruga za zaštitu potrošača jer putnik je potrošač u društvu, kupuje uslugu samim tim što ima karticu za prislonit ili običnu ili onaj kouar kod il kak već, kad skine to opet troši...al eto ak je taj vozač ali pripremi si živce jer vidiš da su pojedinci na ovom forumu zreli za psihijatrijsko vještačenje...a bit će tog sve više, južina kreće nakon minusa i ljudi poblesave malo jače...lp i javi ishod hahah
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
"There are three choices in this life: be good, get good, or give up."

pehar_11

Evo našeg stručnjaka opet, opasni neki frajer.

421

Citat: t4  u Siječanj 22, 2025, 23:39:42Al sad ću namjerno doći u 10.58h da ne čekam
Veselimo se Vašem dolasku i korištenju usluge javnog prijevoza ZET vozilima!
@pehar_11
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

t4

Ja se rado upoznam i pružim ruku ako ste vi taj vozač. Ne bih htio nekog nepoznatog pitat jeste li vi 421 na autobusnom forumu pa da me čovjek gleda zbunjeno. Ionak već jednog vozača znam otprije koji nije na forumu.

Citaro218ZG

Circus Colorado....no dobro, vidim da neki imaju neke stvari protiv mog komentiranja, samo dajte, imam ja pametnijih stvari od praćenja vaših čudnovatih zgoda i nezgoda, samo kažem da neki imaju pravo neki ne, ali da i većina vozača se ponaša kao da su zakupili autobuse pa rade to što je kolega naveo- stoje pred putnicima i nebi se stali u stanicu odmah nego puste ljude da se smrzavaju a kad mu nešto kažeš onda tek kreću brđanske rasprave, no eto tako je očito krenulo i nastavit će se ..... isto tako primjetio sam i da neki kolege međusobno se pozdrave kad dolaze u susret na liniji, a neki kao da jedan drugog ne vide hahahhah, to isto ja mislim govori o tome kakav je ko, ako ti je problem pozdravit kolegu mogu mislit kakav je tek takav prema putnicima.... ali eto svako ima svoj life... samo mi nejde u glavu da ako te kolega pozdravi 2 put a ti ga ignoriraš kakav si onda kao osoba....sebičan, egoističan, samo JA, uvijek JA, niko osim JA,eto toliko od mene, imam pravo na iznošenje mišljenja i realnih činjenica, toliko od mene za sada, odoh doktoru a vi uživajte u raspravama, i kratak info na 107-ici su Citelisi, pa kom fale eto ih ;) lp svima  yahoo
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
"There are three choices in this life: be good, get good, or give up."

sofer29

Vozac  bus123  big_boss

BestOne

Zašto objavljujete takve stvari? Vozač bi mogao imati problema.

BestOne ~ autobusi.org

t4

A zašto bi imao problema ako radi po protokolu po kojem mora raditi? Ja sam napisao što mi je smetalo taj put (dva dana) i onda bi nadležni mogli promijeniti to i reći: možeš na stanicu, pusti ljude i čekiraj bus. Ako nadležni čitaju ovo, onda zbilja ne želim da taj vozač ima problema. Čovjek je radio što treba prilikom preuzimanja, a treba mijenjati taj protokol u slučajevima da je loše vrijeme vani. Meni kao putniku je bezveze da vozač mora van početne stanice preuzeti bus odnosno obaviti te stvari koje treba. Ok, log in traje, al opet. Ne razumijem, vozači tramvaja na pol puta preuzimaju po dogovoru ili je onda kod njih drugačije . Ostavite onda tog čovjeka na miru. Vozač sigurno nije kriv ako je radio po protokolu.

MAN fan 12

Zamislite,samo jadnim putnicima na liniji za Dugave je hladno,ostale grije sunce?Što ako vozač uđe u stanicu,primi putnike u bus a nema smjene?Što vozač ne smije ubaciti karticu u taho,ulogirati se u atron,popunit radni list,preuzeti smjenu od kolege,dali je sa busim sve ok,ima nekih promjena na trasi itd....i to sve obavit u miru 2-3 min?Gdje linija 221 obavlja smjenu,vozač uđe u stanicu ili?Gdje ostale linije vrše primopredaju
 268,281,218,241,242,234,243 itd...Na Glavnom Kolodvoru,a i na internetu imate skicu za preuzeti položaj perona terminala GL-K,pa pogledajte gdje je izlazni peron linija 219 i 220....i onda se nađe nekakva moralna vertikala i superheroj da naglasi da je vozač NE čovjek.Lp

lussin

Zbog pojedinaca treba skrivati autobuse po terminalu, stavljati krive natpise na displej u pauzi, a bome i lijepiti papiriće po tahografu. Ko je vidio da šoferi smiju na miru obavit smjenu ili ne daj bože pauzu!

hrvoje21

Citat: t4  u Siječanj 23, 2025, 21:54:12A zašto bi imao problema ako radi po protokolu po kojem mora raditi? Ja sam napisao što mi je smetalo taj put (dva dana) i onda bi nadležni mogli promijeniti to i reći: možeš na stanicu, pusti ljude i čekiraj bus. Ako nadležni čitaju ovo, onda zbilja ne želim da taj vozač ima problema. Čovjek je radio što treba prilikom preuzimanja, a treba mijenjati taj protokol u slučajevima da je loše vrijeme vani. Meni kao putniku je bezveze da vozač mora van početne stanice preuzeti bus odnosno obaviti te stvari koje treba. Ok, log in traje, al opet. Ne razumijem, vozači tramvaja na pol puta preuzimaju po dogovoru ili je onda kod njih drugačije . Ostavite onda tog čovjeka na miru. Vozač sigurno nije kriv ako je radio po protokolu.
Post od BestOne se nije odnosio (pretpostavljam)na tvoj post, već od sofer29,ja sam igrom slučaja vidio što je napisao,prije nego je editirao.
Ako sam krivo skužio, isprike

421

Citat: t4  u Siječanj 23, 2025, 21:54:12Čovjek je radio što treba prilikom preuzimanja, a treba mijenjati taj protokol u slučajevima da je loše vrijeme vani.
Od 5.rujna 1892. kad je osnovan ZET, te pripajanjem autobusa 1931. godine, znači 133/94 godine, vrši se primopredaja službe na voznim jedinicama.
Dosad je to funkcioniralo, ali od jučer, događaju se tektonske promjene u činu primopredaje, na zahtjev mnogobrojnih promrzlih građana koji se žele voziti u  bus123  bus123 : uvođenje Zorana Vakule u pomoć koji će svakodnevnim motrenjem vremenskih (ne)prilika sugerirati način smjene vozačica/vozača > prije stajališta ili u stajalištu.
Kako se nitko toga nije sjetio!? hi 
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

BestOne

Citat: hrvoje21  u Siječanj 24, 2025, 11:08:00Post od BestOne se nije odnosio (pretpostavljam)na tvoj post, već od sofer29,ja sam igrom slučaja vidio što je napisao,prije nego je editirao.
Ako sam krivo skužio, isprike

Tako je. Neki postovi jednostavno ne pridonose raspravi, a mogu nekoga uvesti u probleme.

BestOne ~ autobusi.org

pehar_11

Pa žalite se, samo izostavite bitne podatke  perfeto

Citat: Citaro218ZG  u Siječanj 23, 2025, 18:28:05Circus Colorado....no dobro, vidim da neki imaju neke stvari protiv mog komentiranja, samo dajte, imam ja pametnijih stvari od praćenja vaših čudnovatih zgoda i nezgoda
Postavke računa > Actions > Delete this account