Fotografije iz 2025.

Autor Transspotter, Siječanj 01, 2025, 13:04:58

tramvajac 92

Citelisi na Kolodvoru.

Mercedes bus

Citat: tramvajac 92  u Siječanj 20, 2025, 17:35:26Citelisi na Kolodvoru.
Jedna kanta je za biootpad, druga je za plastiku

Transspotter

Danas malo Deutsche Qualität!

195 na 234
583 na 281
584 na 220

tramvajac 92

516 prvi dan u prometu.

tramvajac 92

517 prvi dan u prometu. 134/3

Mercedes bus

Citat: tramvajac 92  u Siječanj 28, 2025, 16:14:45517 prvi dan u prometu. 134/3
Hoće li se isprogramirat te displeje, ili će ovakvo ostati, ovakvi natpisi na novim Citarima su odvratni

MAN truck bus

592 je prvi probio led i dobio natpise.
Na 591 su očito nešto pokušavali jer sad stalno piše AOSESVETSKI na displejima.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

421

Citat: Mercedes bus  u Siječanj 28, 2025, 23:14:30Hoće li se isprogramirat te displeje, ili će ovakvo ostati, ovakvi natpisi na novim Citarima su odvratni
Što se to konkretno ne sviđa mladom gospodinu > font ili natpis za smjer A ili B?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Mercedes bus

I font i to što piše Črnomerec-Prečko, umjesto da uredno piše jedan smjer

tramvajac 92

Dva usputna.

421

Citat: Mercedes bus  u Siječanj 29, 2025, 17:54:59I font i to što piše Črnomerec-Prečko, umjesto da uredno piše jedan smjer
Napravi peticiju, skupi potpise pa pošalji na javnost@zet.hr
Nedostatak poništivača NE, nedostatak unutrašnje glasovne i vizualne najave NE?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Stilben426

Citat: Mercedes bus  u Siječanj 29, 2025, 17:54:59I font i to što piše Črnomerec-Prečko, umjesto da uredno piše jedan smjer
Da vidimo:

✅ ispravnost displeja
✅ jasno vidljiv broj linije
✅ jasno vidljiv naziv linije
✅ čitljivost displeja
✅ bolja obaviještenost putnika u odnosu na improvizacije s papirima
❌ obaviještenost putnika unutar autobusa
❌ validatori
❌ mogućnost dokaza prisutnosti u vozilu u slučaju incidenta
✅ fokus na pogrešne stvari

421

Citat: Stilben426  u Siječanj 29, 2025, 19:55:48Da vidimo:
ima QR kod za aplikaciju Moj ZET na vratima, znači 1/2.

Citaro218ZG

Citat: Stilben426  u Siječanj 29, 2025, 19:55:48Da vidimo:

✅ ispravnost displeja
✅ jasno vidljiv broj linije
✅ jasno vidljiv naziv linije
✅ čitljivost displeja
✅ bolja obaviještenost putnika u odnosu na improvizacije s papirima
❌ obaviještenost putnika unutar autobusa
❌ validatori
✅ fokus na pogrešne stvari

Pozdravljen budi, samo da pitam ovo " mogućnost dokaza prisutnosti u vozilu u slučaju incidenta" , pošto nisam previše upućen, možeš li objasniti što taj pojam točno znači?  Kao u slučaju sudara da se zna da si bio nutra a neozljeđen si? Iskreno čuo sam sve i svašta ali ovo još ne, a to mi je baš zapalo u oko, iako ne kužim svrhu? Pa valjda znaš u koje vozilo uđeš hahaha, a drugo sad kad bolje razmišljam npr. desi se incident u busu, npr fight il nešto tak, i ti bi dokazivao da si u vrijeme incidenta bio u busu?? Ili npr da se neki napad desi ti bi htio dokazat da si bio na licu mjesta? Ja ne bih sigurno, jer ne bih htio imati posla s takvim stvarima al ko hoće nek izvoli....to tak ja protumačujem, možda sam u krivu, pa eto ako možeš i ako ti se da ti protumači to. A druga stvar, taj QR kod, vidim u busu i tramvaju da to masovno pritišću , a šta ti vrijedi to ak ti neko npr ukrade mob, ili ti padne i razbije se, ili zbloka to sve? Opet si na ničemu, ja osobno nikad nisam kupio kartu u j.g.p., i ne znam kad mi je zadnji put došla kontrola karata, evo potpuno iskreno, odkada se vozim j.g.p. unazad nekolko god, nikada nisam kupio u j.g.p. u Zagrebu kartu, imam ih doma na bacanje ali čemu ih koristiti, busevi otvaraju sva vrata, tramvaji također, kontrole karata nisam vidio unazad 2 godine, doduše nejdem na dugačke relacije a oko centra ne koristim j.g.p. već idem pješice, kad je kiša kišobran u ruku i to je to, dok tramvaj dođe ja pol tog obavim pješice :)  lp!
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
"There are three choices in this life: be good, get good, or give up."

Stilben426

Citat: 421  u Siječanj 29, 2025, 21:23:11ima QR kod za aplikaciju Moj ZET na vratima, znači 1/2.
Meni je i dalje 0/1 jer nije dopušteno imati i pokaz i aplikaciju. Znači ako se dogodi repriza 207 s rabljenim, ja nisam bio u njemu...