Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

Citaro218ZG

Citat: Kocka 146  u Ožujak 08, 2025, 19:51:26Čuo sam da je neki plinas bio test na Danu civilne zaštite. Zna li netko više?

je, korišten je za simulaciju gašenja požara i evakucije, mislim da ima negdje reportaža ali nema gbr kolko sam vidio
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
"There are three choices in this life: be good, get good, or give up."

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Kocka 146

Hvala obojici!
Baš me to bilo zanimalo, šteta za 684, ali to im je valjda bio jedini bus pri ruci.  :-\
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Mercedes bus

Valjda je bio primjer kako se ponašati kad se kontenjer zapali

jakov5

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 07, 2025, 20:06:34Sad bi netko mogao reći, zašto te briga? Zašto me je briga za bilo koji bus ili tramvaj? Zato jer je ZET u vlasništvu Grada, znači u vlasništvu svih nas.
U općoj nestašici zglobnih autobusa na zapadu grada,
dok zglobni voze 107,206,218,241,242... nastavi niz...
a solo su na sva 3 vozna reda 136,146, komad do dva na 115, dva na 134, oba na 125, svi na 121... problem su naljepnice?
Pričuva praktički ne postoji, sve solo ide van na cestu da pokriva zglobne. Ne vidim kad da ih zalijepe??

Veći problem su ovi novi rabljeni mercedesi kojih van izlazi 5/20. U jednakom broju izlaze i Citari Facelift, koji komad više.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Stilben426

Citat: jakov5  u Ožujak 09, 2025, 10:20:00U općoj nestašici zglobnih autobusa na zapadu grada,
dok zglobni voze 107,206,218,241,242... nastavi niz...
U Dubravi je problem disponentura. Nije situacija kao u Podsusedu, ali je knap sa zglobnima. Jer za svaki ovaj navedeni voze po dva solo na 215 i 217, možda 212. Još su 107 i 218 u redu po pitanju zglobnih, a na 241 ionako ne voze. Ali zato voze na 231, dva puta tjedno na 216.

Kakva je izlaznost 590-598?

421

Citat: Mercedes bus  u Ožujak 08, 2025, 23:11:22Valjda je bio primjer kako se ponašati kad se kontenjer zapali
Prikazuju se rezultati za kontenjer značenje
Umjesto toga pretražite kontejner značenje

Kontejner – Wikipedija
Kontejner (engl. container, od contain što dolazi od franc. contenir što dolazi od lat. contenire: držati zajedno) je prenosivi spremnik normiranih izmjera koji služi za ukrcaj, prijevoz i skladištenje robe na putu od proizvođača do odredišta.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sergjack