Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

Portos

Citat: Autobus1  u Lipanj 27, 2025, 10:45:35Malo offtopic, ali reci susjedi da ima caka s taksijima da za besplatno voze onkoloske bolesnike u zg, mislim da radio taksi, jedna rijetko lijepa stvar. Bas da se ovakve situacije izbjegnu
Hvala. Ona je taj prijevoz i koristila dok je putovala na terapije, djelomično se oporavila ali još uvijek teško podnosi vrućine i vožnju javnim gradskim prijevozom, a pogotovo kada je vozilo sa neispravnom klimatizacijom i manjkom prozora na otvaranje.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

tonkovicmk1

Danas zakuhao jedan rabljeni C2, a kao neuništivi su po nekima, dok Ivecosi i dalje vozikaju gradom i prigradom. 

Stilben426

Citat: tonkovicmk1  u Lipanj 27, 2025, 16:38:55Ivecosi i dalje vozikaju gradom i prigradom.
Naravno, zato što se oni ne kuhaju, nego peku - po recepturi linije 129 🤣🤣🤣🤣 Iako došlo nekome u glavu nakon zadnjeg požara pa ih ne meću više tamo.
Usput, jel se zna kaj o 819?

Gabriel Gvozdenović

GR:BR: 552 u kvaru na okretištu Velika Gorica na liniji 268 došao i servis

Mercedes bus

Vjerojatno zakuhao, samo čekam koji je prvi koji će se zapaliti, baš se masovno Citara 09 zakuha od kad je ljeto počelo

lovac27

U kvaru je ostao i gbr. 551 na GK na liniji 234 u 12.15 je otišao u garažu.

sofer29

597 ostal u kvaru na peronu 268.. zablokirala srednja osovina/kocnice..vec 40 min majstor pokusava otklonit kvar,ali bezuapjesno  pivkan

sofer29

Poceli su i Austrijanci biti zauljeni po poklopcu haube  buljo

Transspotter

401 u kvaru prema garaži. Servisna kola iza

sofer29

bus123 595 u garazi sparkiran sa "smanjenom" bacvom ispod motora koja skuplja tekucinu..slika u posjedu ak zatreba

lovac27

194 u kvaru oko 16 h u Velikom Polju, smjer Velika Gorica.

Citaro218ZG

590 u Gorici imao ozbiljan kvar i lokvetinu od Galzenice do Kolareve ( obilazak zbog radova ) , bilo je jako gadno za vidjeti te je postavljen cak i crveni trokut... nije izgledalo ni blizu banalnog kvara, samo mi nije jasno zasto nije stao vec na Galzenici , gdje je takodjer ostavio lokvetinu, nego je jos isao dalje voziti takav ??? Taj dio mi nije nimalo jasan
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

MAN fan 12

Prosvijetli nas sve pa objasni kako bi vozač na autobusu od skoro 19 metara trebao vidjeti da mu curi ulje?

Gabriel Gvozdenović

590 ie danas 2 puta ostao u kvaru pa nek mi neko objasni kako su neispravan bus opet u promet poslali

Citaro218ZG

Citat: MAN fan 12  u Srpanj 21, 2025, 21:22:27Prosvijetli nas sve pa objasni kako bi vozač na autobusu od skoro 19 metara trebao vidjeti da mu curi ulje?

Pa evo da te prosvjetlim------- kad namota van iz stanice sigurno vidi da ostavlja trag, nije tolko corav valjda, osim ak nije gledao u ne znam ni ja sta,a i zasigurno mu mora na instrment tabli izbacivat neko upozorenje da gubi drasticnu razinu ulja il ceg vec, ipak je to novi bus, nije neka krama iz doba dinosaura... onda ti prosvjetlji sve ostale pa reci kak je onda skuzio na ravnom djelu ceste da je istovario ulje , eto ... toliko o tome, jedva cekam da me malo prosvjetljis jer mozda ja nisam u najboljem stanju da pratim sve pa eto, cekam da me prosvjetlis
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.