Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

Portos

Koji je ovo ex Autotrolej SG 240 u Delnicama?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

NP-549

mivano

Portos

Citat: mivano  u Studeni 12, 2025, 20:25:10Koja mu je sad namjena?
Obuka pripadnika specijalnih postrojbi policije i vojske.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Paško

Joco tours iz Kumanova upravo prodaje nekadašnji #713
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth

amalok.95

Dame i gospodo, danas sam imao cast naletiti na njega. Pa rekao da okinem koju sliku  ;D

Var285

Pozdrav ljudi, da li mi netko može pomoći u pronalasku ova dva ljepotana?

https://www.facebook.com/autobusi.org/posts/retro-weekendu-zale%C4%91u-rijeke-petnaestak-godina-stoje-ova-dva-sanosa-s14-ba%C5%A1-kao-/3091421977549378/

link za post sa fejsa, svi spominju Kikovicu ali nitko ne zna točnu lokaciju, a volio bi ih uživo vidjeti i pofotkat, već to tražim pun kufer i nikako naći....hvala vam svima unaprijed!

Matija87

Citat: amalok.95  u Siječanj 16, 2026, 14:12:56Dame i gospodo, danas sam imao cast naletiti na njega. Pa rekao da okinem koju sliku  ;D

Jučer sam ga vidio iznad Bakra u vožnji, poprilično sam bio iznenađen vidjeti ga na cesti nakon dugo vremena  ;D

mivano

Citat: Var285  u Siječanj 19, 2026, 14:10:24Pozdrav ljudi, da li mi netko može pomoći u pronalasku ova dva ljepotana?

https://www.facebook.com/autobusi.org/posts/retro-weekendu-zale%C4%91u-rijeke-petnaestak-godina-stoje-ova-dva-sanosa-s14-ba%C5%A1-kao-/3091421977549378/

link za post sa fejsa, svi spominju Kikovicu ali nitko ne zna točnu lokaciju, a volio bi ih uživo vidjeti i pofotkat, već to tražim pun kufer i nikako naći....hvala vam svima unaprijed!

Bila je negdje fotografija na Instagramu ali vlasnica objave mi nije htjela odati lokaciju niti dati dozvolu za objavu slike jer bi se vlasnik ljutio, kako kaže. Dosta su zahrđali izvana.

NP-549

Inače ne pišem na riječkom podforumu, ali obzirom na učestalost jednog te istog pitanja u zadnje vrijeme, pišem sljedeće:

Ljubazno vas molim u ime vlasnika terena, kao i njegove kćeri, da se ne pokušavate približavati mjestu gdje su autobusi. Na istom mjestu čovjek drži i veliki broj raznih domaćih životinja koje se prestraše kad dolaze nepoznati ljudi pa mu onda nastane cirkus. Budući da je to daleko u šumi čovjek ima velikih problema u pronalazenju odbjeglih životinja. Nit može pretpostavit na koju stranu su krenule, nit ima koga od susjeda pitat da li su šta vidjeli. Isto tako ima i raznorazne zaštite od upada divljih životinja. Stoga vas molim da se držite molbe da se tamo ne dolazi.

Hvala

NP

Var285

Aha razumijem...potpuno jasno ako je to na nečijoj privatnoj parceli, mislio sam da su samo negdje odbačeni...ali ako je ovakav slučaj onda ništa, svakako hvala vam obojici na infou!

Paško

Poznati prodavač Trotskee Travel upravo je završio prodaju nekoliko dijapozitiva snimljenih 1964. Na njima je bilo nekoliko Autotrolejevih trolejbusa, ali i još nešto. Nažalost, svi su otišli po dosta visokim cijenama (između 53 i 100 funti), pa nisam uspio kupiti nijedan.

Na prve dvije fotke su trolejbusi, a treća je najzanimljivija za ovaj forum. Na njoj, snimljenoj u Opatiji, vide se Alfa Romeo i njezina prikolica. Alfa kao da ima garažni broj 65 (nemoguće je iščitati, nažalost), a prikolica ima garažni broj 188 i tablice 11-45-RI (za prikolice je oznaka grada bila na drugom kraju). Prikolice su očito imale neku svoju numeraciju.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

NP-549

Definitivno jedna od najboljih starih slika do sad. Prikolica sa garažnim i registracijom