Mercedes Benz Citaro G II

Autor Shole, Ožujak 18, 2009, 14:47:30

NP-549

To dal pomažu ili ne, to mi neznamo.  Isto kao što neznamo ni da li općina Kostrena sufinancira linije 27 i 29 koje službeno voze za Hreljin i Kraljevicu, al moraju kupit i putnike u Kostreni. To bi baš volio znat.

P.S.  ne sviđa mi se display na Citaru, jako slabo se vidi po danu, ima prevelike pixele pa je samim time slabija slika, jedino još moramo vidit kako izgleda po noći.  A s onim što sam uspio vidit jučer na Delti, i čut zasad od kolega, izgleda da je ova podjela buseva stvarno bila fer.

shef

Upravo sam prisustvovao "vatrenom krštenju". 715 na 5 pokupio na cesti parkiran policijski motor ispred Elektroprimorja.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

ikar

shef

Ne vidjeh jer sam mu prošao s lijeve strane. On je vozio iza mene odozgo iz 1.Maja. Ja ravno u Fiorello, a on desno u V.C.Emina. Prednjim krajem je prošao, ali je prikolica pomela motor, vidio sam bočni kufer od motora pod pogonskom osovinom.  ;D
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

shef

Ovo su već egzibicije i pusti snovi. Bio bih vrlo sretan da netko jednom prekine ovaj cirkus sa garažnim brojevima koje bi bolje zalijepilo dijete od pet godina. Naročito ove na prednjem dijelu.

(c)Teutonic

tiki

Danas sam se vozio u 714 (2). Mogu reci da mi se svidja, sjedala udobna, dosta rukohvata...
Citat: Shole  u Travanj 06, 2009, 20:23:12
Kako to da nitko nije uspio to poslikat; sjedišta iznad treće osovine na blatobranu nisu u istoj visini !!!  Prvi put u životu to vidim.  Nije ništa strašno, samo mi je zasad još čudno
Mozda to izgleda glupo, ali bas je odlicno. Obicno kad bi u starijim Citarima sjedio na tim sjedalima bilo bi skuceno, noge ne bi imao gdje staviti, pa onda kada jedan putnik koji sjedi do prozora zeli izaci svi se moraju pomicati. Ovdje sam se fino razvalio, prostora ima dosta, ne moras se naguravati cak i ako imas duze noge.

Ali naravno, one naljepnice iznad vrata je vec netko preljepio na staklo od vrata, neka plastika se da lako skinuti (probao sam ali sam vratio natrag). Nekako mi se cini da se dosta toga da unistiti, sto dakako nije dobro.

Vidim dragec sav sretan... cak je i kapu skinuo  ;D

shef

Citat: ikar  u Travanj 07, 2009, 11:05:31
I još nešto... Prvi mačići se u vodu bacaju... 719 nije izašo na liniju 6 jutros zbog kvara na elektronici! Cijelu noć nisu mogli ustvrdit o čemu se radi! Razočarani vozač je morao istjerat 566 na liniju.
Samo da javim da su mačići isplivali, jer je 719 viđen danas oko 11:20 kako izlazi iz garaže sa 6 Podvežica na displeju.

(c)Teutonic

SaNjIn

Citat: Shole  u Travanj 06, 2009, 20:23:12
Kako to da nitko nije uspio to poslikat; sjedišta iznad treće osovine na blatobranu nisu u istoj visini !!!  Prvi put u životu to vidim.  Nije ništa strašno, samo mi je zasad još čudno

mivano

sve je ovo lijepo ali ima jedna kvaka, prozori se mogu otvoriti usprkos klimi  >:(

Shole

Samo ih treba zatvorit sa onim ključem.  Dobro da ne voze i s otvorenim vratima

ikar

Svi vozači su dobili četvrtaste ključeve za zaključavanje prozora. Trebali bi bit zatvoreni svi dok radi klima.

Shole

A šta ćeš kad jarani neznaju