Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Konj

Može li pojašnjenje ove izjave: staro za novo ;što bi to značilo?
Ako nije problem da malo razjasniš što si pod tim mislio...

8) 8)

Karabaja

Citat: Tlimfocit  u Travanj 01, 2009, 07:36:42
Citat: Karabaja  u Travanj 01, 2009, 00:23:13
Citat: Tlimfocit  u Ožujak 15, 2009, 15:55:16
Citat: erobuss  u Ožujak 15, 2009, 15:49:39
Putnička agencija organizira trodnevno putovanje u Bratislavu početkom travnja. Povratak je Croatia Pješke Busom ako im zapljene autobuse

http://www.croatiabus.hr/

Cijena  aranžmana  uključuje:  2 noćenja sa doručkom u hotelu 4* HOLIDAY INN u Bratislavi;    stručno vodstvo i organizaciju puta.

al nigdi ne piše da je osiguran prijevoz buson...
Bit ću kratak i jasan dragi Tlimfocit.Mene prijavljuješ za vrijeđanje a u nastavku ti mene više puta vrijeđaš.Ta tvoja izjava da će Zovko poslati cisternu po putnike mi je jako digla tlak,kao i to da pogledam tko se sve nalazi u AP grupaciji zbog toga što sam i ja jedan od zaposlenika u toj grupaciji,tako da sam i ja jedan od onih koji su malo više upućeni u tu temu od tebe.To svoje ubacivanje komentara ostavi po strani,jer sa njima vrijeđaš sve zaposlenike te firme i sve one koji tu firmu simpatiziraju.Upravo taj tvoj komentar sve nas zajedno vrijeđa.Ako ćeš tako nastavit pisat na ovim stranicama o Croatia Bus-u,ja te molim da se prebaciš na neku drugu stranicu,ima nas puno drugih ovdje koji tako nešto nikada nisu napisali.Zovko je vlasnik grupacije i to je činjenica,ali ti sa ovim komentarima ne vrijeđaš samo njega kao vlasnika nego i sve nas ostale.
poslat će Zovko cisternu po njih....
Ovo ne mogu prešutjeti!!Slušaj ti Tlimfocit-idiote da ti nešto objasnim!Croatia Bus je bila i ostala najjača prijevoznička tvrtka u bivšoj Yugi iz razloga što tu firmu sustavno uništavaju već skoro 15 godina i još je nisu uspjeli uništiti.Toliko novca su iz nje isisali mnogi koji su ju kupovali pa kasnije prodavali ali kao što se vidi još ju nisu uspjeli uništiti.Mnogi danas rade u drugim prijevozničkim tvrtkama i to na visokim položajima a nekada su bili kondukteri u Croatia Busu-ja ih znam nekoliko,a to govori da sve kreće od Croatia Busa,i koliko je ta firma bila jaka.Izdržala je svu tu silnu "otimačinu"i još uvijek je na nogama.Croatia Bus će živjeti i dalje u to možeš biti siguran a ti se lagano prebaci na svoj Globtour pa tamo pričaj neke priče za malu djecu ali prvo pročitaj moj komentar vezano za linije Globtoura.Vidim da si tamo svašta napisao i da ne možeš bez njega živjeti samo puno toga tamo ne štima!!!

dragi karabaja mislin da ne postoji razlog da mene vriđaš kad smo (bar ja mislin) na istoj strani....uopće nema razloga da se ja pravdan prid tobon al moj komentar o zovkovin cisternama je uperen protiv ZOVKA i sličnih genijalaca koji uništavaju naše HRVATSKE firme godinama! to šta ja pišen u temi globtour je zato šta san u to upućen a za croatia bus i ostale firme nisan pa za razliku od tebe ne mogu srljat i brljat o onome šta neznan....postoje ljudi koji se javljaju na temi CROATIA BUSA koji su upućeniji u stanje i meni ne pada napamet da se uključujem u diskusiju jer nepoznan stanje samo ubacim sarkastični komentar (koji je očito presložen tvom intelektu) da bi komentira očajno stanje u kakvo su tu firmu dovele razne face....znan samo da bi ja bija puno sritniji da se croatia i cila AP grupacija vrate na svoje zasluženo misto nego da globtour postane neznan šta....
pošto se tvoja inteligencija i kultura komunikacije vide iz tvoga širokog vokabulara molit ću te da malo pogledaš po temi od AP-a (dakle za tebe to su ti Croatia bus, Varaždinci, Šibenčani i Imoćani) i da nađeš neki moj komentar uperen protiv ijedne od tih firmi....nakon nekoliko dana kad uspiješ (malo po malo nemoj se preopteretit) pročitat sve to onda ćeš vidit da san na strani croatie i da moji komentari nisu nipošto upereni ni protiv radnika ni protiv ijednog dijela ove firme osim protiv gazde.....al samo ti polako.....

Tlimfocit

Citat: Karabaja  u Travanj 02, 2009, 00:23:34
Citat: Tlimfocit  u Travanj 01, 2009, 07:36:42
Citat: Karabaja  u Travanj 01, 2009, 00:23:13
Citat: Tlimfocit  u Ožujak 15, 2009, 15:55:16
Citat: erobuss  u Ožujak 15, 2009, 15:49:39
Putnička agencija organizira trodnevno putovanje u Bratislavu početkom travnja. Povratak je Croatia Pješke Busom ako im zapljene autobuse

http://www.croatiabus.hr/

Cijena  aranžmana  uključuje:  2 noćenja sa doručkom u hotelu 4* HOLIDAY INN u Bratislavi;    stručno vodstvo i organizaciju puta.

al nigdi ne piše da je osiguran prijevoz buson...
Bit ću kratak i jasan dragi Tlimfocit.Mene prijavljuješ za vrijeđanje a u nastavku ti mene više puta vrijeđaš.Ta tvoja izjava da će Zovko poslati cisternu po putnike mi je jako digla tlak,kao i to da pogledam tko se sve nalazi u AP grupaciji zbog toga što sam i ja jedan od zaposlenika u toj grupaciji,tako da sam i ja jedan od onih koji su malo više upućeni u tu temu od tebe.To svoje ubacivanje komentara ostavi po strani,jer sa njima vrijeđaš sve zaposlenike te firme i sve one koji tu firmu simpatiziraju.Upravo taj tvoj komentar sve nas zajedno vrijeđa.Ako ćeš tako nastavit pisat na ovim stranicama o Croatia Bus-u,ja te molim da se prebaciš na neku drugu stranicu,ima nas puno drugih ovdje koji tako nešto nikada nisu napisali.Zovko je vlasnik grupacije i to je činjenica,ali ti sa ovim komentarima ne vrijeđaš samo njega kao vlasnika nego i sve nas ostale.
poslat će Zovko cisternu po njih....
Ovo ne mogu prešutjeti!!Slušaj ti Tlimfocit-idiote da ti nešto objasnim!Croatia Bus je bila i ostala najjača prijevoznička tvrtka u bivšoj Yugi iz razloga što tu firmu sustavno uništavaju već skoro 15 godina i još je nisu uspjeli uništiti.Toliko novca su iz nje isisali mnogi koji su ju kupovali pa kasnije prodavali ali kao što se vidi još ju nisu uspjeli uništiti.Mnogi danas rade u drugim prijevozničkim tvrtkama i to na visokim položajima a nekada su bili kondukteri u Croatia Busu-ja ih znam nekoliko,a to govori da sve kreće od Croatia Busa,i koliko je ta firma bila jaka.Izdržala je svu tu silnu "otimačinu"i još uvijek je na nogama.Croatia Bus će živjeti i dalje u to možeš biti siguran a ti se lagano prebaci na svoj Globtour pa tamo pričaj neke priče za malu djecu ali prvo pročitaj moj komentar vezano za linije Globtoura.Vidim da si tamo svašta napisao i da ne možeš bez njega živjeti samo puno toga tamo ne štima!!!

dragi karabaja mislin da ne postoji razlog da mene vriđaš kad smo (bar ja mislin) na istoj strani....uopće nema razloga da se ja pravdan prid tobon al moj komentar o zovkovin cisternama je uperen protiv ZOVKA i sličnih genijalaca koji uništavaju naše HRVATSKE firme godinama! to šta ja pišen u temi globtour je zato šta san u to upućen a za croatia bus i ostale firme nisan pa za razliku od tebe ne mogu srljat i brljat o onome šta neznan....postoje ljudi koji se javljaju na temi CROATIA BUSA koji su upućeniji u stanje i meni ne pada napamet da se uključujem u diskusiju jer nepoznan stanje samo ubacim sarkastični komentar (koji je očito presložen tvom intelektu) da bi komentira očajno stanje u kakvo su tu firmu dovele razne face....znan samo da bi ja bija puno sritniji da se croatia i cila AP grupacija vrate na svoje zasluženo misto nego da globtour postane neznan šta....
pošto se tvoja inteligencija i kultura komunikacije vide iz tvoga širokog vokabulara molit ću te da malo pogledaš po temi od AP-a (dakle za tebe to su ti Croatia bus, Varaždinci, Šibenčani i Imoćani) i da nađeš neki moj komentar uperen protiv ijedne od tih firmi....nakon nekoliko dana kad uspiješ (malo po malo nemoj se preopteretit) pročitat sve to onda ćeš vidit da san na strani croatie i da moji komentari nisu nipošto upereni ni protiv radnika ni protiv ijednog dijela ove firme osim protiv gazde.....al samo ti polako.....

ja se iskreno ispričavan ako san te (a očito jesan) uvridija.....nije mi bila ni blizu namjera....ali ja mislin da bi neko ko je upućeniji od tebe u temu od tebe već reagira....prvenstveno mislin na administratore...tia san samo (možda na kriv način) da se vidi na šta je spala nekoć jedna od najvećih firmi u ovon dijelu Europe zbog raznih muljaža i krađa....ne pada mi napamet da ijednom riječju napadam radnike i vozaće (ili možda tebe) jer su oni ti koji su doveli croatiu na misto di je bila, i spašavali su i spašavaju je da ne ode kvragu.....mislin da je bolje da nastavimo ovi razgovor na private....a ako želiš ja ću izbrisat svoj komentar ako ti smeta....da zaključim: ako većina ljudi na ovome forumu može razgovarat uljudno (usprkos tome što svak ima svog favorita i neka svoja mišljenja) onda ćeš i ti razgovarat sa mnom ljudski....ni u kom slučaju me nećeš vriđat...i pisat ću u temi u kojoj mi se prohtije (točnije u temi o kojoj sam upućen) a ako moji komentari priđu granicu ili budu netočni postoje administratori da to sankcioniraju i izbrišu.....nadan se da smo se razumili....

buSHunter795

Vidjet ćemo u vjestima možda  :'(

Konj

Na vijestima nažalost još uvijek nema ničeg konkretnog.....

8) 8)

Tomek

Nastradao je nažalost gbr 492 -- ZG-492-MV  :'(
Nije još 100% potvrđeno, ali na jednoj snimci se vide plave rešetke iza stražnjeg stakla kao i zadnji kotači bez 'ladica' što znači da nije H, a po ovim plavim rešetkama(drugi imaju crne) ispada 492..

Budući da u krugu CB-a stoji već duže vrijeme O404RHD gbr505 koji je puno manje razbijen mislim da 492 više nećemo vidjet, no tko zna, možda majstori uspiju nešto srediti..

Ovako nešto se nikome ne može poželiti, ali jadnom Croatia busu stvarno bi zadnjem htio da se ovako dogodi jer svako malo imaju neki teški sudar, a u 90% slučaja nisu krivi. Vozači su im non stop na cesti, autobusi sa 5 milijuna svakodnevica i onda ovako nešto... :'(

Tomek

I po ratkapama odgovara, to je nažalost gbr492:

Zadnji ga je ulovio tomo u Čakovcu

buSHunter795

Da, 492-MV je jedini imao plave rešetke umjesto crnih iznad prozora..
Neznam baš sigurno, ali mislim da je on bio u najlošijem stanju od 485-494.ipak šteta  :'(

tomo

dakle ovaj bus je stradao? tjoj  :(  a inače svi kroz Bosnu voze kao nenormalni.... istina je da poznaju put napamet, ali opet svaki put se nađe neki debil koji oduzima prednost (iz iskustva automobilom)  >:(

tovar

Prije par dana sam čuo da su Temse otišle s TRZ-a. Ima li netko od Vas sjevernjaka informacije. Navodno su završile u Turskoj?
Inače Starliner (ima reklamu HNS-repke) je prošli petak vozija liniju iz Splita prema Zagrebu.

Konj

Čuo sam da Croatia Bus ide ili već je u stečaju?!

8) 8)

zvone13

Ja sam cuo da su vec prije tri tjedna prijavili stecaj

Karabaja

A ja vam kažem da od stečaja zasada nema ništa i da su to samo nečija nagađanja(iako je to moguće u neko skoro vrijeme),ali za sada ništa od toga!!

mate

slazem se s karabajom...te cu ponoviti izjavu koju je izjavio jedan covjek na brodskom kolodvoru dok se cekao CB-ov bus za Njemacku,a to je da CB unistavaju 15 godina te da jos nisu uspjeli unatoc svemu...a ja se nadam kao i vecina da do stecaja ipak nece doci...