Mercedes-Benz Citaro G II

Autor Ivan, Siječanj 12, 2009, 13:00:21

štefek

mansg313 razmisli o svojim postupcima nemoj druge ljude uvaljivati u nevolje radi svog gušta kao da mi neznamo da citaro može potegnuti.

421

Nema frke ,to je njegov jaaako dobar kolega ,koji se neće ljutiti ako ga zovu zbog prevelike brzine.
Nije mu to prvi puta.Putnici inače uživaju u njegovom stilu vožnje.
SVI  busevi ZETa su  elektronski limitirani na brzinu DO 80 km/h,pa ne vidim razloga objavljivanja ove slike.
Ratni plijen,sadomazohizam,privlačenje pažnje ili nešto treće...?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

To sam i ja danas radio s podsusedskim (posuđenim) Citarom. A oni voze na liniji na kojoj baš i nema vremena. I nije da mu ne paše 70 na 1700 okrataja. A imaju digitalne tahografe, a mi nemamo kartice, a ne znam tko bi to u ZET-u printao. Ili se možda varam? Vidjet ćemo, a do daljnjeg peri i uživaj!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

A GPS? Šta vaši nemaju plavi ključić/stick gore iznad glave?

421

Nemaju to svi ,ali ATRON pozicionira bus.
Ono što vi imate je VDO verzija Fleet-managmenta koja pamti parametre vožnje u taj stick.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Čini mi se da je Gorica dobro ispuhala nove Citare jer idu ko blesavi!
A GDJE JE POANTA?

mansg313

Citat: ikar  u Travanj 15, 2009, 12:16:53
Mogu oni još i bolje od toga!

BTW - mogo si napisat ime vozača i sl. broj pa da bez problema vide oni odozgo!
Vjeruj mi taj Vozač koji je vozio se ne boji ni rukovoditelja ni policije u to sam se imao priliku više puta uvjeriti.

zoki.man.fan

ali bez obzira na to, mislim da ovaj forum nije mjesto za takve fotografije i da netreba baš svuda "gurnuti" objektiv

Tomek

Nakon što sam se vozio s njima na raznim linijama konačno sam večeras isprobao novi Citaro na matičnoj 121. I da, ono na što mi se svi poznati žale se pokazalo točnim, ovjes je jedna veeeeelika 0(nula), pogotovo u usporedbi sa MAN-ovima NL/NG xx3 po istoj cesti..
Da ne bi bilo da samo pljujem, sama završna obrada mi je čak malo bolja no u Lion's Cityja, ali ovjes, užas. Trese, lupa, a vozač se skoro pa vukao cestom pazeči novi bus.. Užas. Kod srednjih kotača kad upadne u rupu se ko na ping pongu još par puta trese bus gore dolje, imaš dojam dok se polako voziš da bus ima drvene amortizere.
Sve u svemu s putničke strane, MAN je sa svojom kako su neki ovdje pisali zastarjelom koncepcijom ovjesa miljama udobniji te se nadam da to neće ni mjenjati na nekim novim generacijama jer bi to bila veeelika greška, a Merđo bi kao i kod svojih autiju trebao malo razmisliti da baš ne treba sve najmodernije utrpati u svoja vozila jer to što je moderno ne znači i da je bolje i kvalitetnije(to se pogotovo pokazuje kod autiju koji ima zadnjih godina drže drugu polovicu svih testova kvalitete).

Zanima me baš kakvim će se Citelisi pokazati, jer talijanska su vozila obično prilično tvrda i puna mušica, no svi hvale Irisbus Citelis po pitanju kvarova kojih ima malo jer koristi provjerene tehnologije. Žao mi je samo što nisu i oni podjeljeni po pogonima, pola pola da im imamo priliku isprobati i po zapadnom dijelu grada koji ima prilično lošije ceste od istočnog.

conecto

I meni je žao što Citelisi nisu podijeljeni po pogonima!
A GDJE JE POANTA?

421

Citat:Žao mi je samo što nisu i oni podijeljeni po pogonima, pola-pola, da ih imamo priliku isprobati i po zapadnom dijelu grada koji ima prilično lošije ceste od istočnog.

Šaht je šaht,bilo na istoku ili na zapadu.

citaro

Detalj prednje strane, gb. 195  :)

conecto

A GDJE JE POANTA?

brunok

pa na mjestu,brijem da su na svima tako malo uvučene, ako se ne varam  :o