Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

elvis

a sad jedan renovirani,MB 0309,10+1 sjedista,treba prevoziti djake iz jednog sela pored Stoca,uvezen u Konjic-bus 99.godine,nakon par godina prebacen u Bregavu,inace kompletna unutrasnjost je kao kod pravih buseva,nije preradjivan iz teretnog u putnicki,sjedista,tapacirunzi,ventilacija,pretinci iznad glave putnika,zatim nema kliznih vrata na desnoj strani....

iza njega na slici je 0208D,servisno vozilo Konjic-busa

elvis

prije par dana na parkingu kod AS u Sarajevu

elvis

Bregava izgleda nema autobusa koliko bi im trebalo da obave sve vanredne voznje,danas 2 Isuzua,3 Neoplana,3 MAN-a na vanrednoj u Sarajevu,a 0303 na redovnoj liniji

elvis

Neoplan veceras na liniji Sarajevo-Stolac sa polaskom u 17:00 iz Sa.

elvis

danas sam bio u bazi Bregava-transa i uhvatio ova dva steyra,ovaj zuti je renoviran proslog ljeta,a bijeli je onaj kojeg sam spominjao vec,on je dosao iz Konjic-busa

elvis

i ovaj je malo osvjezen bojom

elvis

danas iz Sarajeva za Mostar u 14:30 ovaj MAN i 0303

Sutra je MAN u Blagaju,zajedno sa ljubicastim Citylinerom
0404 takodjer ide negdje,jedan Isuzu ide u Dubrovnik,itd. to je ono sto znam

ahmoo

Zbog cega je zastoj?? Radovili ili...
:D :) :D ;)

elvis

zastoj zbog radova oko tunela u Zukicima,ispod Ivan-sedla ;)

busfan

Jesu li to dva puna autobusa za Sarajevo? Jel uvijek tako ili je vikend, praznik,...?

ahmoo

Citat: elvis  u Svibanj 12, 2009, 12:54:33
zastoj zbog radova oko tunela u Zukicima,ispod Ivan-sedla ;)
Hvala
:D :) :D ;)

elvis

Citat: busfan  u Svibanj 12, 2009, 18:19:06
Jesu li to dva puna autobusa za Sarajevo? Jel uvijek tako ili je vikend, praznik,...?

ovi su isli iz Sarajeva,petak je bio,obicno vikendom bude vise putnika

bosancheras

mislim da bi trebali obnoviti malo vozni park!!!!

elvis

obnovili bi oni rado vozni park kad bi im Vlada HNK platila prevoz djaka od zadnje 3 i po godine,ovako se bore,dok podijele platu,plate gorivo i druge troskove ne bi bili u stanju pratiti rate kredita ze nove buseve,pa se snalaze s polovnjacima,a i oni su u dobrom stanju sto se tice mehanike,ali izlgled im je "problem"

elvis

prije 10-15 dana u Konjicu