Samoborček – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:17:37

Tomek

Šta je ovo??? Jesu ovo nove??

erobuss

Model prije facelifta... Vip sunce ti žarko, potpališ vatru pa ode, a tko će gasiti požar?  ;D

Na ovoj prvoj Setri je odsjaj od S415 GT-HD!!!  :D
Grgurevići su bili u shopingu  8)

Tomek

U odrazu se vidi jedna S415GTHD? I ove S415HD za razliku od dosadašnjih Samoborčekovih imaju klimu na krovu što je malo jeftinije? Jesu li nove, koliko ih je, tipovi?

Tomek

Prekjučer navečer za Dubrovnik Cityliner. Društvo mu je pravio Čazmin Cityliner za Niš.
Prekrasni su  :)

Slavuj

nece jos bas dugo neoplani u Samoborčeku ;)

Tomek

Večeras za DUbrovnik Setra 5720BM, no slikao sam iz ovog kuta da se vidi novost koja ugrožava Samoborčekovu liniju:

Promet Makarska je uvela novu liniju Zagreb-Split-Dubrovnik koja kreće u isto vrijeme iz Zagreba te isto tako stiže u isto vrijeme u Dubrovnik..
Samoborček ovih dana ima više putnika, ali treba reći da ni autobusi Prometa nisu nepopunjeni tako da je sigurno dio putnika otišao makarskom prijevozniku

vipdriver

u "normalnoj "drzavi ta bi situacija bila posve nemoguca da dobis liniju unatar pola sata od drugog polaska a ista relacija...

hochdecker

Mislim da gornja slika govori dovoljno koliko će linija za PRomet bit rentabilna. ;D ;D ;D ;D

Tomek

Na mojoj slici se to toliko ne vidi, ali imali su sigurno 30-ak putnika, a da ne govorim da je Prometov Lion's Coach bio pun iz Dubrovnika. Ne znam kolike su cijene karte, ali ako je Promet jeftiniji Samoborček mora odmah reagirati jer prosječnom putniku je najvažnija cijena.

Slavuj

Samoborček  225 kn
Makarska 229 kn

Tomek

Budući da je to skoro nikakva razlika u cijeni ovdje će tete na šalterima morati odraditi posao.

Slavuj

A vidjet cemo ali Samoborček ima tu liniju suer popunjenu...

tamlover

Mislim da je Samoborček postao takav brend u HR da teško pored njega nekome mogu cvjetat ruže. Al u sezoni skoro svakom može narast trava pa tako i Mati na ovoj liniji.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

vipdriver

mislim da su nesto pokusavali i prosle sezone... ???

Tomek

Ljepotan i ljepotica večeras na startu za Dubrovnik. Oba puni.