Elle Travel, Tuzla

Autor Neo, Studeni 24, 2007, 15:15:43

elvis

Ajd drago mi je sto ce i City dobiti novo ruho,a jel ipak oces kupiti jos jednog Starlinera uskoro?

Neo

Za sada ne planiramo nista novo uzimati....ali ko zna...:)
je zakon

Neo

Pred polazak za Francusku...

:)
je zakon

transturist

Da osvjezimo temu sa Starlinerom. Uslovi na cesti su jako teski jer je snijeg "iznenadio" putnu sluzbu. Zbog toga je i Starliner imao problema na ovoj raskrsnici i poceo da proklizava prilikom okretanja.

Neo

Ovo sam ja zaglavio na raskrsnici... :-\
je zakon

elvis

Citat: Neo  u Veljača 24, 2010, 10:05:42
Ovo sam ja zaglavio na raskrsnici... :-\

Ma boli te uvo,bar si glavni gdje god se pojavis s njim,stvarno je premocan ;)

damir050

The_Dubster

Citat: damir050  u Veljača 24, 2010, 18:09:30
Pabolan  Neo  sta  bi

snijeg, komšija, snijeg ;D

a ti neo zatajio si sa slikama, daj nam malo udijeli ;)

Neo

Ma komunalci ciste Tuzlu pravo, neki dan covjek sa kamionom ispod Merkatora raskrsnice ostao sa kamionom iz Ceske, nema sanse da krene pa dosli nasi komunalci da mu pospu pijesak ispod tockova da krene, da mi je samo znati kako je presao preko Ban Brda. Bice slika ako Bog da, sad sam zauzet sa voznjama, ne znam gdje udaram... :)
je zakon

elvis

To je dobra vijest,bolje to nego da ne znas kud udaras od nedostatka voznji ;)

Im li sta novo po pitanju voznog parka,i hoce li city ubrzo na uljepsavanje?

Neo

Ma trebao bi da ide medjutim nikako da skupim pare uvijek nesto prece i tako...recesija moj Elvise...recesija
je zakon

elvis

Ma bit ce to u redu druze,samo nek oni rade ;)

Proci ce ovo

Tomek

Prvo viđeni jučer oko 10.30 kod motela Plitvice Spaceliner i Starliner da bi kasnije kod Westgatea vidio i ja kolega zetovac samo Starliner, ali gazde nažalost nije bilo blizu

Sonja

Citat: Tomek  u Ožujak 28, 2010, 16:24:45
Prvo viđeni jučer oko 10.30 kod motela Plitvice Spaceliner i Starliner da bi kasnije kod Westgatea vidio i ja kolega zetovac samo Starliner, ali gazde nažalost nije bilo blizu

A kasnije oko 18h bio je i zuti parkiran kraj ovog plavog, sliku imam ali ju trenutacno nemogu postaviti  :(

Neo

Ja bio unutra u West Gate-u sa porodicom malo u shopping-u... Moram Vam ostaviti moj broj mobitela pa sledeci put kad dodjem da se cujemo i da odemo negdje na kavu...Imamo u planu jos jedan polazak za West Gate sad u subotu.
je zakon