Autoherc, Grude

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 09:31:42

doBUS

elvis

Nije autobus,ali je u vlasnistvu Autoherca pa cu ovdje postaviti sliku

trucker

e ovo ti se ne pika...briši ovo,nije autobus >:(

Tomek

Što se moderatora tiče može ostati jer isto tako smo stavili od Autotransa automobile koji su registrirani na firmu. Jedino ako je ovaj Focus neka tajna ???

elvis

Citat: trucker  u Kolovoz 21, 2009, 01:41:58
e ovo ti se ne pika...briši ovo,nije autobus >:(

Bas me zanima zasto ti ta slika smeta tu,ili bih trebao samo zbog te jedne slike otvoriti posebnu temu?

trucker

Citat:Bas me zanima zasto ti ta slika smeta tu,ili bih trebao samo zbog te jedne slike otvoriti posebnu temu?
ne smeta meni i  napisao sam- nije autobus...ali dobro,kažu da nije iznimka

elvis

Citat: elvis  u Kolovoz 19, 2009, 16:12:33
Nije autobus,ali je u vlasnistvu Autoherca pa cu ovdje postaviti sliku

Kao sto vidis,odmah sam napisao da na slici nije autobus,prema tome ponovna konstatacija je sasvim nepotrebna

CroHerc

tomo

trucker

Izgleda da Autoherc ukida liniju Mostar-Osijek  :o.Zna li netko je li točna informacija?

steyr1985

Dobro su se sjetili , ukinut će oni i ove za Njemačku i još neke samo polako pa tko je lud voziti prazan.

Tlimfocit

Citat: steyr1985  u Rujan 08, 2009, 16:58:39
Dobro su se sjetili , ukinut će oni i ove za Njemačku i još neke samo polako pa tko je lud voziti prazan.

PRAZAN??? pa ja san čua da su linije iz Hercegovine za Njemačku uvik pune.....

Posusje

Nedaj boze da ukinu liniju za Njemacku. Ko ce onda opet sa onim lopovima od Globtoura putovat

trucker

autoherc ne vozi njemačku  od 7. mjeseca...

Citat: Tlimfocit  u Rujan 08, 2009, 17:54:24
Citat: steyr1985  u Rujan 08, 2009, 16:58:39

PRAZAN??? pa ja san čua da su linije iz Hercegovine za Njemačku uvik pune.....

odakle je ta informacija Tlimfocit???Ja sam prije tjedan dana zvao da rezerviram kartu za njemačku,kažu ne vozimo mi više nego mostarci

Tlimfocit

ma nije informacija to nego više dojam koi san steka kroz priču s ljudima...radi li AUTOHERC sa Touringom?