Slike iz Zagreba 2009.

Autor tomobrad, Prosinac 30, 2008, 21:16:20

mansg313

Bari

GB 57 jučer je bio u Rijeci

KREPAT MA NE MOLAT !

plavi ZET-ov bus volim

Trebalo mi je punih 9 minuta do gore i punih 8 minuta do dolje.
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

tramvajac 92

Daniel

Ova 2 školska sam danas vidio na Zagrebačkoj , kaj si to sliko oko 9 ujutro?

tramvajac 92

Ne neg u 14:43 (piše u donjem desnom uglu  ;D)

Daniel

E ja sam ih onda vidio u 9 kad su odlazili ,a ti kad su dolazili!!!
Jučer sam bio iscrpljen tag da detalje poput tog sata nisam primjetio , osjećam se malo glupo ::|

buSHunter795

Evo najavljene exkluzive:
518 (napokon je iza gbr lijevo a ne ispod svjetala  :D)
slikano predvečer na Kvatriću (215)

521 na 206 ili 210

Crossway LE 791 na 280

citaro

Citat: buSHunter795  u Listopad 31, 2009, 00:42:31
Evo najavljene exkluzive:
518 (napokon je iza gbr lijevo a ne ispod svjetala  :D)
slikano predvečer na Kvatriću (215)

A ekskluziva se jedva vidi...

mate

Zahvaljujuci kolegi forumasu Zetovcu, koji je reako da je ovaj Regio ZETov, premjestam ga ovdje, dakle MAN Lions Regio ZG-9848-DS danas u Sl.Brodu

conecto

A nije baš tako - voze se rukometaši i rukometašice nekoliko puta godišnje u Zamet.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Tocno.Ali Zamet do sada nije bio imao dvoranu pa su igrali na drugim lokacijama u gradu. Poprilicno sam siguran da je ovo prvi puta da je ZET parkiran u mojem kvartu.

Ivan

Ma super su te vožnje Regijima preko Hrvatske, toliki hrvatski prijevoznici imaju nevjerojatno dobru strategiju, svaka im čast... Još pogotovo se vozit ZET-ovima koji imaju dodatno neudobne stolice, pogotovo su super za sportaše kojima baš prije tekme trebaju eventualni bolovi u leđima od vožnje. ::| Kreteni.

troosovinac

Citat: Ivan  u Studeni 08, 2009, 11:21:23
Ma super su te vožnje Regijima preko Hrvatske, toliki hrvatski prijevoznici imaju nevjerojatno dobru strategiju, svaka im čast... Još pogotovo se vozit ZET-ovima koji imaju dodatno neudobne stolice, pogotovo su super za sportaše kojima baš prije tekme trebaju eventualni bolovi u leđima od vožnje. ::| Kreteni.
REGIO nije neudoban..
bela lađa

Tomek

Ovisi o opremi, o tome se već dosta pisalo, a ZET-ovi sa svojim 'drvenim' sjedalima su neudobni za sve duže od 30 minuta.